آره lt+2 می خواد.اگر اون آپدیت رو قبول کنید ایسکباکس تا 50 درصد آپدیت می شه بعد گیر می کنه و قفل می شه.باید آپدیت رو از سایت xbox بگیرید و بریزید.که اگر این آپدیت رو بریزید،ایکسباکستون از حالت کپی خور در می یاد و به روز اول بر می گرده.فیفا L.T 2 میخواد؟؟ گذاشتم تو دسگاه میگه!دستگاه باید اپدیت بشه؟ yes بدم؟ یا بازی ایراد داره؟
نه برادر Lt2 احتياج نداره از Lt1.91 به بعد بازي اجرا ميشهای بابا!پس میگفتن نمیخواد که L.T 2 !پس باید ببرم L.T 2 بریزم!؟
رکبی خوردیما...
پس بازی ایراد نداره؟ دستگاه رو ببرم L.T 2بریزم فقط؟
ای بابا! یکی میگه میخواد یکی میگه نمیخواد!واسه من فک کنم 1.91 باشه! از کجا بفهمم فریمورش چنده؟؟
خوب منم با فیفا این مشکل رو دارم!باید کجا بپرسم؟؟زحمت ِ خوندن ِ عنوان ِ تاپیک رو هم به خودتون نمیدید ! [h=2]FIFA 12 | X360 (پست اول تاپیک خوانده شود)[/h]اگه عنوان رو میخوندید ، به پست ِ اول مراجعه میفرمودید و میدید که نوشته : این بازی برای اجرا شدن به آپدیت 13599 و فرمویر حداقل LT 1.9 نیاز دارد. این تاپیک فقط مختص بحث درباره خود بازی است و هر صحبتی درباره آپدیت و فرمویر یک اخطار در پی خواهد داشت.
واسه شوت سر ضرب زدن باید غیر از دکمه شوت چیزی دیگه ای هم بگیریم؟
تو یوتیوب یه فیلم بود که یارو دربیل معروف دنیس برگ کمپ رو زد. کسی می دونه چطوریه؟
نمیدم چرا بعضی موقع ها تو کریر مود همه چی طلسم میشه و نمیتونم دو تا پاس بدم.البته خودم فکر میکنم مال بازی زیاده .جون 4 تا بازی اولو میبرم و بعدش دیگه نمیتونم بازی قشنگ کنم.از سعت 1 شب میشنم تا 4 صبح بازی میکنم(خودم فکر کنم مال خسته گی زیاد باشه)همین امروز بازی اول رو با منچستر سیتی با خرید(زلاتان و ریبری و اتوئو)طوفانی شروع کردم و تونستم تو لیگ ارسناللو 6 بر صفر ببرم(خودم باورم نمیشد)ولی به مرور زمان بازیهای بعد تیم ضعیفتر میشد و من خسته تر و جالب تر اینکه بعضی موقع ها که این قدر حمله میکنم توپم تو گل نمیره و تیم حریف که 90 دقیقه داره دفاع میکنه روی یه ضد حمله یه گل راحت میخورم(میخوام سرمو بزنم به دیوار)x) ؟شما نظری ندارین؟
منظورت همون دریبل هست که توپو با پا میندازه اون ور بازیکن و یه چرخ میزنه و از اون ور میره گل میزنه؟من یه فایل از سایت یوتوب دارم که توش اول فیلم واقعی کارهای بازیکن ها رو نشون میده بعد انجام اونو تو فیفا آموزش میده .خیلی باحاله واقعا اونجاست که میفهمی EA چه کار کرده.اتفاقا اون دریبل معروف دنیس برکمپ هم توشه.اگه خواستی بگو لینکش رو بزارم.
ممنون میشم اگه لینکشو بزاری![]()