FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما بازی رو نصب کنی مشکلت حلِ در غیر این صورت بازم ارور میده :d
ممنون از شما که جوابمو دادید

من ورژن آلمانی این بازی رو دارم اون به هیچ مشکلی نمیخوره و راحت بازی میشه کرد
سوال من اینه این مشکل می تونه از باری باشه
البته الان دارم بازی رو نصبش می کنم

وقتی که بازیکن ایستاده RB+LT رو همزمان نگه دارید ، شروع میکنه به روپایی زدن ، که میتونید با زدن ِ RB و LT به طور تناوبی به روپایی زدن ادامه بدید ، وقتی که خواستید توپ رو از روی سر بازیکن رد کنید ، آنالوگ ِ سمت چپ رو به سمت ِ پشت سر ِ بازیکن حرکت بدید ، هم توپ رو از بالای سرش به پشت سرش رد میکنه و هم خودش 180 درجه میچرخه.
حرکت اصلی sombero flick هست 2تا جلو یکی عقب (برعکس rainbow)

من یه شملکی توی این بازی دارم.توی نسخه ی قبلی،بازیکنای تیمم راحت از کناره ها فرار می کرد و می شد بهشون پاس عمقی داد.ولی اینجا خیلی کم فوقش 3-4 بار فرار می کنن مثل من توپ رو دارم در بهترین شرائط طرف مثل تربچه من رو نگاه می کنه!

من یه شملکی توی این بازی دارم.توی نسخه ی قبلی،بازیکنای تیمم راحت از کناره ها فرار می کرد و می شد بهشون پاس عمقی داد.ولی اینجا خیلی کم فوقش 3-4 بار فرار می کنن مثل من توپ رو دارم در بهترین شرائط طرف مثل تربچه من رو نگاه می کنه!

=)) آخ گفتی !! منم دقیقا همین مشکلو دارم , نمیدونم چیکار کنم با این موضوع !!!

بابا لین بازی چرا انقد سخته آخه.من تو 11 رو لجندری 4 تا گل به همه میزدم ولی تو 12 رو پروفشینال هم 4 تا گل از گلابی ترین تیما میخورم. همه مثه بارسا بازی میکنن. دیگه بیش از حد سخته. اصلا بازی رفت رو اعصابم با اون سیستم دفاع جدیدش...

مشکل از بازیته عزیز برو عوضش کن
منم همین مشکل رو داشتم و حتی ور هارد هم ریختم و درست نشد
بنظرم بهترین کار اینه که یه تیمه فقیر در حد کاردیف بردارین و بازی کنین!!!:دی
اولاش خیلی سخته اما به مرور زمان حال میده و باعث میشه بازیتون هم بهتر بشه
الان من چندتا بازیکن جوون گرفتم و تو لیگ 1 انگلیس تیم اول هستم با 1امتیاز بیشتر از وست هم(بازی بعدیم هم با وست هم هستش)(توی مد لجندری)
این ریان برتراند(مدافع چپ چلسی)و ولاتی(هافبک جوان میلان)هم بازیکنای خوبی هستن پیشنهاد میشه اگ ه پول ندارین اینارو با اپشن خرید بگیرین که هم خوب پیشرفت میکنن و هم خوب جواب میدن تو بازی

مشکل از بازیته عزیز برو عوضش کن
منم همین مشکل رو داشتم و حتی ور هارد هم ریختم و درست نشد
بنظرم بهترین کار اینه که یه تیمه فقیر در حد کاردیف بردارین و بازی کنین!!!:دی
اولاش خیلی سخته اما به مرور زمان حال میده و باعث میشه بازیتون هم بهتر بشه
الان من چندتا بازیکن جوون گرفتم و تو لیگ 1 انگلیس تیم اول هستم با 1امتیاز بیشتر از وست هم(بازی بعدیم هم با وست هم هستش)(توی مد لجندری)
این ریان برتراند(مدافع چپ چلسی)و ولاتی(هافبک جوان میلان)هم بازیکنای خوبی هستن پیشنهاد میشه اگ ه پول ندارین اینارو با اپشن خرید بگیرین که هم خوب پیشرفت میکنن و هم خوب جواب میدن تو بازی

بله مشکل از دیسک بازی بود.
من دیسک بازی رو رو هارد کامپیوتر ریختم و دوباره روی یک دیسک خام رایت کردم و خداروشکر هم تونستم بازی کنم هم بازی رو دستگاه نصب کنم.
از همه دوستانم بابت راهنمای های که دادند متشکرم.

بلاخره بعد از سه فصل با خرید بازیکنان بزرگ(پیکه.په په.راموس.اشلی کول.ریبری .اتوئو.فابرگاس.جولیو سزار.ابراهیمو ویچ)با من سیتی تونستم برم صدر جدول با 30 امتیاز
کم کم دارم رو دور میوفتم و حتی منچستر رو تو خونش دو بر یک بردم ولیورپول رو چهار تایی کردم و چند نکته برای کسایی که با من سیتی میرن

1.چه طوری میشه رو بازیکن قیمت گذاشت؟(این یه سواله)؟
2.من تازگی ها وقت بازی رو 6 دقیقه ای کردم و دیگه مثل قبلا با عجله بازی نمیکنم
3.اگر با من سیتی کسی میره سعی کنه پیکه رو بیاره(60 تایی برام اب خورد)
4.از سیستم اصلی تیم استفاده کنه و تیم روان تر بازی میکنه(خودم قبلا 4-3-3 بازی میکردم)
5.داسیلوا رو به هیچ قیمتی نفروشید
ژکو هم به عنوان تعویضی بزارید.به درد میخوره

اقا کسی بلده بایسیکل کیک بزنه چجوریه اصلا چه شکلیه:-/
ویرایش : اها خودم فهمیدم نمیتونستن این ادم بگن برگردون:d
فقط کسی بلده راهنمایی کنه 50 تا ارچیومنت داره رو اعصابه

آخرین ویرایش:
خب بعد مدتی که گرفتار درس بودیم برای اولین بار بازی رو شروع کردم !

در نکته اول بگم سیستم دفاع عالیه :دی
اولش سخته ولی اگه دستتشون بیاد خیلی فزاینده میتونید ازش استفاده کنید

دوم اینکه تاکتیک ها و دریبل ها خیلی واقعی تر شد !

سوما اینکه دروغ نمیخوام بگم :دی
ولی رو حالت World Class بازی اول با اوساسونا برداشتم 3 - 1 شدم ( باختم )
ولی دومین بازی رو مثل آب خوردن بردم :دی 2- 1 شد ولی میتونست 5 -1 بشه :دی

جالبیش هم این بود که با VP که ساختم و حدود 60 - 70 تا اورال داره یه ضربه سر زدم تو گل ولی آفساید شد :دی

حالت Tele Broadcast ـش خیلی پایس ولی به درد نمیخوره :دی

یه نکته بگم !
من همیشه آخرای بازی وقتی داور سوت میزد میرفتم تو پای یکی از بازیکنا یه تکل میزدم دهن یارو سرویس میشد :دی
ایندفه هم همینکارو کردم بین دو نمیشه انگار نیمه دومیش یه کارت زرد داد :دی

نکته آخر : لذت ببرید :دی
و زیاد از بازی محبوبم چرت نگید :دی

• Like
Reactions: MNoire
خب اولین فصل رو در کریر مود تموم کردم.با تیم کلن در لیگ آلمان.و 14 جدول شدم :d
از تیم های زیادی ولی کلاس پایین پیشنهاد مربی گری داشتم :d که رفتم لچه ایتالیا.و یه سری رو فروختم و تونستم بازیکن های ارزشمندی مثله داوید ویا ،کیتا و کیول رو بخرم :d
خیلی برد کردم تو خرید و فروش :d
ولی واقعا هوش مصنوعی تیم های حریف هرچی قوی تر شده،EA کلا هوش مصنوعی رو از بازیکنای دیگه برده و مجبوری خودت هم زمان 11تا بازیکن رو هماهنگ کنی :d
ولی بازیش خیلی خوبه :d

موقعي كه توپ دستته LB رو بزن اون بازيكني كه مثل تربچه نگات ميكنه فرار ميكنه تو هم با يه پاس رو به جلو تربچه رو صاحب توپ كن

• Like
Reactions: sorvinho
ممنون از شما که جوابمو دادید

من ورژن آلمانی این بازی رو دارم اون به هیچ مشکلی نمیخوره و راحت بازی میشه کرد
سوال من اینه این مشکل می تونه از باری باشه
البته الان دارم بازی رو نصبش می کنم
مشکل میتونه از دیسک هم باشه :d

اقا کسی بلده بایسیکل کیک بزنه چجوریه اصلا چه شکلیه:-/
ویرایش : اها خودم فهمیدم نمیتونستن این ادم بگن برگردون:d
فقط کسی بلده راهنمایی کنه 50 تا ارچیومنت داره رو اعصابه
کسی بلد نیست چجوری میشه زد روی یوتوب چندتا ویدئو بود اما درست توضیح نمیدادن لطفا یکی کمک کنه
برو تو آرنا .... 1 بازیکن بزار سانت کنه ! ... 2تا هم بزار برا ضربه زدن .... ضربات رو بلند بزن و امیدوار باش بتونی یکی بزنی ..البته اگر بارسارو ورداری کارت 50 % حلـه!
خیلی ممنون سعیمو میکنم
فقط یه کم با بارسا(i hate barcelona)مشکل دارم با همین ارسنال سعی میکنم:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or