والدز که بود و نبودش تو چارچوب فرقی نداره تازه بزاری دربازه خالی باشه بهترهدوستان بیاید برای من گریه کنید
Valdes تو تمرینات آرنجش شکست و 6 ماه مصدوم شد![]()

منصور جان حتمی این ترکیبت امتحان میکنم به جای البیول از ونبویتن استفاده میکنمنوید جان ترکیب اینه 3-4-1-2) دفاع ها= البیول وسط .تیموشیک چپ.بواتینگ راست(حالا شما هرکی جایگزین البیول کن) وسط ها= کروس یا گستاوو(تعویض شن). شوانی.لام بالا.رافینا پایین.البته چون تو پست جلو جایی برای مولر نیست بزارش جای کروس یا گستاوو دو تا نفوذی ها هم ریبری بالا روبن پایین . گومز هم نوک(البته چون من اریان روبن رو 3 ماه از دست دادم جاش مولر رو گذاشتم تو اون پست بازم ترکوندم تیم ها رو) نوید جان به نظرت تو خط دفاعی کدوم بازیکن ها رو بخرم؟ تقویت کنم یا به اکادمی رو بیارم؟؟
منصور جان حتمی این ترکیبت امتحان میکنم به جای البیول از ونبویتن استفاده میکنم
حقیقتش اگه نظر من بخای چون وحشتناک طرفدار المانم بازی کنایی که میخرم یکی از شرایطش المانی بودن مثلا گوتزه شورله هوودس هوملس مرته ساکر قصد خریدشون دارم
من بهت این سه دفاع پیشنهاد میدم هوودس هوملس و مرته ساکر کمه کم یکی از این سه تارم بتونی بگیری یا دوتاشون قول میدم خیلی راحت بتونی تیم جمع کنی ومدعی سه جام بشی
بچه من با دسته ی ایکس باکس راحت بازی می کنم و مشکلی ندارم ولی با این دسته های معمولی همه چی درسته الا آنالوگ سمت راستم که کار نمی کنه ! واسه همه همینطوره !؟

این جا بخش ِ 360 ـه ، سوالتون رو توی بخش ِ PC بپرسید.
مشکلات FIFA 12 (کرک،نصب،گرافیکی و ...)
جواب سوالتون هم داده شده ، توی صفحه ی 11 و پست شماره 155 .