FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قفلش شکست ؟ یعنی کپیش هست ؟

خیلی اقتضاحه ؟ نسبت به 11 تغییری کرده ؟ ارزش داره یخرم ؟
شک نکنین حتما برین بخرین و از بازی لذت ببرین دوست عزیز منکه الان کلی بازی کردم دارم لیگ میرم لیگ اسپانیارو فقط دوستان من میرم تو ترنمنت بعد لیگ اسپانیارو میرم بعد میخام برم جدول مسابقاتو ببینم جایی نیست فقط گوشه اقای گل بازیو زده و میرم تو قسمت
استاتیکس بعد ریزالت اند فیکسچر اونجام نمیاره lb rb میزنم تو اون قسمت بازم نمیاره دوستان جدول لیگو چطور بیارم فیفا بازای خفن کمک کنن پیدا نمیکنم .

---------- نوشته در 04:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 PM ارسال شده بود ----------

یخورده بازی عجیب شده. هوش مصنوعی حریف قوی تر شده در حالی که بعضی مواقع حرکات عجیب نشون میده مثلا الان سانتر کرده یه هد میزد میرفت تو گل با شوت توپ رو برگردوند!!! نمیدونم باید بیشتر بازی کنم...
سلام شهاب جان بله هوش مصنوعی حریف قویع شده مخصوصا تو حالت لگنداری که اصلا کار سختر شده ولی میشه با دقت بردش من 3 تا میزنم 10 مینه البته .

• Like
Reactions: Trunks
اقا من خیلی باش حال میکنم ولی وجدانا خوب نمی تونم پرس کنم رو حالت سخت حریفم رال منم بارسا 4 تا گل خوردم بازی اصلا تو کنترل من نیست زیاد چکار کنم بهترین حالت دفاع چطوریه ؟ تنظیمات داره ؟ دفاع کردن خیلی سخت شده کسی راح حلی داره ؟
مثل اینکه این بازی یه قلق هایی داره که با زیاد بازی کردن دستمون میاد اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

تو فیفا 11 بیشتر میشد حفظ توپ کرد ولی گل زدن سخت بود و اصلا دفاع کامپیوتر خالی نمیکرد ولی تو این نسخه کامپیوتر خیلی پاس کاری میکنه و نمیذاره فقط ما توپ رو داشته باشیم ولی موقعیت بیشتر گیر میاد اما تک به تک ها خیلی سخت گل میشه نسبت به نسخه های قبلی که خیلی راحت گل میشدن تو هر بازی من 2-3 تا خراب میکنم کامپیوتر هم همینطور.ولی باز نسبت به فیفا 11 راحتتر میشه legendary رو برد.

بالاخره منم بازیش کردم!گرافیکه بازی تغییر محسوسی نداشته ولی واقعا بازی جالبیه ما که داریم حال میکنیم!!فیس ها بهتر شدن ولی چمن بازی پیشرفت انچنانی نداشته!!یه کار واقعا جالبی کهeaانجام داده اینه که وقتی تو تورنمنت میرین و مثلا رئال رو برمیدارین جدول بازیهایی که انجام میدین دقیقا مثله واقعیت هستش و برنامه بازیها مثل لیگه اسپانیاست

تو فیفا 11 بیشتر میشد حفظ توپ کرد ولی گل زدن سخت بود و اصلا دفاع کامپیوتر خالی نمیکرد ولی تو این نسخه کامپیوتر خیلی پاس کاری میکنه و نمیذاره فقط ما توپ رو داشته باشیم ولی موقعیت بیشتر گیر میاد اما تک به تک ها خیلی سخت گل میشه نسبت به نسخه های قبلی که خیلی راحت گل میشدن تو هر بازی من 2-3 تا خراب میکنم کامپیوتر هم همینطور.ولی باز نسبت به فیفا 11 راحتتر میشه legendary رو برد.

اقا یکم توضی میدین بعضی اصطلاحات رو من نمیفهمم اخه تا حالا فیفا بازی نکرده بودم مثلا همین legendary یعنی چی یا jockey و غیره

سلام . به نظر من این نسخه نسبت به نسخه قبل یه مقداری پسرفت داشته . توی این چند بازی که انجام دادم این تغییرات به چشمم اومد : 1- توپ بازی خیلی سنگین و تنبل شده و خیلی کنده 2- شوت زدن و بعضی وقتها پاس دادن خیلی با تاخیر انجام میشه و این باعث میشه دفاع راحت مهاجم رو بگیره 3- پاس هوایی پشت دفاع خیلی سخت تر شده و به راحتی فیفا 11 دفاع رو خالی نمیکنه عوضش پاس تو عمق ها خیلی بهتر شدن 3-چمن بازی رنگش افتضاح شده ! مجبور شدم به خاطر این تنظیمات مانیتور رو تغییر بدم :دی 4- IE خیلی جالب کرده بازی رو ولی بعضی اوقات توی برخوردها بازیکنا 6-7 متری پرت میشن ! 5- فیزیک بازیکنا خیلی شبیه هم شده ، مثلا توی فیفا 11 راحت میشد رونالدو و دیماریا و اوزیل رو از هم تشخیص داد ولی الان خیلی شبیه هم شدن . 6- پاوربار هم که 4تایی شده عادت کردن بهش زمان میخواد 7- هوش cpu خیلی خیلی بیشتر شده و بازی در حالت legendary سخت شده 8- گزارشگر دوم واقعا لذت بخش بود ... رفتیم به دوران فیفاهای قبلی ... :دی 9- بازیکنای رئال عجیب کند شدن 10- ronaldo chop حرکت 4ستاره شده و خیلی ها میتونن اونو بزنن 10- مهاجمها کلا یه ذره کندتر شدن و مثل قبل سریع فرار نمیکنن ، این واسه ی همه تیمها که بازی کردم بود 11- صدای تور هم خیلی خشن شده :دی

واینو بگم که هر بار فیفای جدید اومده عادت کردن بهش سخت بوده ، من خودم خیلی طول کشید تا به فیفا11 عادت کنم . مطمئنا فیفا 12 هم همینطوره . ازش لذت ببرید ...

اقا یکم توضی میدین بعضی اصطلاحات رو من نمیفهمم اخه تا حالا فیفا بازی نکرده بودم مثلا همین legendary یعنی چی یا jockey و غیره
legendary آخرین درجه سختی بازیه . مثل top player در pes .ا jockey هم وقتی شما توی دفاع LT رو بگیری بازیکن با سرعت کمتر ولی بهتر مهاجم رو دنبال میکنه و اگه تغییر جهت ناگهانی بده راحتت تر میتونه اونو بگیره ، سانتر رو هم میتونه بلاک کنه

داداش خداییش گفتی یا نه من خودم تو فیفا11 درجه سخته سخت رو10 دقیقه 10 گل به بارسا میزنم ولی تو 12 رو 6 دقیقه 2 گل میخورم

کاور من از کاور اصلی بازی خوشگل تره!:دی
http://www.pic.iran-forum.ir/images/8yrt10xegaey7gx9dp0.jpg
8yrt10xegaey7gx9dp0.jpg

خب منم بعد از 6 دست بازی بالاخره تریکب دلخواهم رو پیدا کردم و برای اولین دست در دست هفتم گل نخوردم!خیلی پیشرفت کردم تو دفاع.درواقع می شه گفت دفاع خوب دیگه به اینکه توپ رو بگیری نمی گن<به پرس خوب به طوری که بازیکن مجبور به پاس دادن یا لو دادن توپ بشه,به هوشیاری برای بلوکه کردن شوت ها و به سرعت برای تعقیب فرار ها ی گن.دقیقا عینه فوتبال واقعی
من چند دست با بایرن جلوئه بارسا و آرسنال و چلسی و ناپولی بازی کردم,که خب هنوز به دفاع جدید عادت نداشتم و باخت زیاد دادم<فقط بازیه ناپولی رو 2-1 بردم ولی بازم گل خوردم.دست بعدی از اینا با منچستر بازی کردم و اولین دست گل نخوردم و بازی رو 1-0 بردم(قابل توجه معرج عزیز!
:d)
اما در مورد ترکیب بایرن,پیشنهاد من هم به دوستان برای هافبک دفاعی همون شوانی-کروس هست.درسته پست غیر تخصصیه کروسه ولی خیلی خوب توش جا افتاده.اما برای زوج خط دفاع,دوستان بایرنی درسته که بواتنگ و بادشتوپر قدرتشون پایینه<ولی به نظر من این زوج بهترین زوج خط دفاعی بایرن هستن.ون بویتن خیلی کنده و تو این بازی که خیلی پیش میاد که مجبور بشی با دفاع استارت حریف رو دنبال کنی عقب می افته.تیموشوک هم همین طور.بواتنگ هم قدرت سرزنی بالا هم توپ گیری نسبتا خوب و هم سعت خوبی داره,بادشتوپر هم سرعتش رو خیلی خوب درست کردن.در کل,پیشنهاد من این دو تاست....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or