FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود ؛ تو این دوسالی که فیفایی شدیم نفهمیدیم Pitch Wear برای چیه :دی ! حدسم اینه که به کات توپ ربط داشته باشه (غیب گفتم:دی!!!) یکی از بچه ها میشه توضیح بده دقیقا همین هست ؟:) ممنون ...
من توی فیفا رو نمیدونم ولی کلا واسه ی نوع چمن و کلا مدل چمن استادیوم ها هستش! مثلا Grass Pitch Wear ..

آخرین ویرایش:
میتونید درصد پاسهای اشتباه،دقت شوت و هر چیزی که نوشته رو کم یا زیاد کنید و روی گیم پلی تاثیر بذارید مثلا با کم کردن Pass Error درصد پاس های اشتباه پایین میاد و ...
منم 3 ساعتی بازی کردم خیلی حال داد:دی
نکات ریز(بعضی هاشو دوستان همین سایت گفتن):
-1دروازه بان با زدن دکمه Rb توپ رو ورمیداره(موقعی که توپ زیر پاش هست با این کار توپ رو تو دست میگیره)
2-با زدن Rb+Y و Rb+A پاس های نمایشی میده!
3-با زدن Lt+X در کلاسیک و Lt+B در حالت معمولی سانتر نمایشی انجام میده(سانتر به حالت Manual در میاد و نمایشی سانتر میشه)
4-با زدن Back در حالت تک نفره بازی به حالت Be A Goalkeeper درمیاد و در صورت دونفره دوربین عوض نمیشه
5-با گرفتن Lb میتوان دریبل های ریز زد!
6-اوت ها رو میشه سریع و بدون وقفه انجام داد!
7-حرکت 360 درجه کامل شده!
8-با گرفتن A بازیکن در بهترین مکان برای Jogging قرار میگیره!
9-فیس ویا عوض شده و شبیه واقعیت(نسبت به دمو)
10-میشه گیم پلی رو تغییر داد!
11-برخورد ها و داوری عالی شده!
12-اگر دونفره بازی میکردید و فکر کردید حریف میخواد در ضربه آزاد Lt بزنه و بعد Lt+A که یه نفر برای ضربه اضافه بشه و اون یه نفر پاس بده تا یکی دیگه بشوته باید A+B در کلاسیک و A+X در معمولی بزنید تا بازیکن به سمت توپ بدوه و توپ رو بلوک کنه!
شعار این سری:
You Are The 12th Man

خوب دستت درد نکنه

FIFA 12 "New Skills" Tutorial

این آموزش رو هم یه نگاه کنید من که هیج کدوم رو نتونستم انجام بدم جز اولی فکر کنم یارو اشتباه یاد میده:d
;)
کسی اگر اون حرکتی که یارو توپ از روبروش میاد و مینداره خلاف جهت دور میزنه رو بلده بیاد بگه همینطور بقیه حرکت هارو

سلام به اساتید فیفا
فیفا 12 رو میشه لایو بازی کرد با ایکس باکس ؟ مشکلی نیست؟
به ایکس باکس لایو وصل بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه ولی باید پوینت کارت داشه باشی.

بچها تو این نسخه کریم . کریستین رونالدو رو خیلی قوی ساختن .. کلا رئال مادرید حرف نداره ایشلاه بنو بسات لایو فراهم بشه سری به همتون میزنم البته با دست پر برمیگردم>:):d

آخرین ویرایش:
شما میتونی دکمه ها رو هر جور که راحتی تعریف کنی و برای هر کاری دکمه ای که راحت تر هستی رو قرار بدی
محمد رضا جان ، وقتی روی Tactical باشه ، نمی تونی جای RB رو با B عوض کنی..
بازی ranked هم که فقط با دفاع تاکتیکال هست دیگه ؟ اگه اینطوره باید به همین تاکتیکال عادت کنم
آره .. بهش عادت کن!

آخرین ویرایش:
محمد رضا جان ، وقتی روی Tactical باشه ، نمی تونی جای RB رو با B عوض کنی..
بازی ranked هم که فقط با دفاع تاکتیکال هست دیگه ؟ اگه اینطوره باید به همین تاکتیکال عادت کنم

خدا کنه خوشم بیاد ازش ، نگرانم حالمو بگیره ( بازی شنبه میرسه دستم)

درود ؛ تو این دوسالی که فیفایی شدیم نفهمیدیم Pitch Wear برای چیه :دی ! حدسم اینه که به کات توپ ربط داشته باشه (غیب گفتم:دی!!!) یکی از بچه ها میشه توضیح بده دقیقا همین هست ؟:) ممنون ...
جسارت نشه ولي دوستاني كه جواب دادن اشتباه گفتن، اين مربوط به اندازه فرسوده بودن زمين هست...كه روي High كه بزاري ميبيني كه نقطه وسط زمين و كلا جاهايي به خصوص از زمين چمنش فرسوده تر از زماني هست كه اين گزينه روي Low يا None گذاشته ميشه...كاملا هم محسوسه اين تفاوت...!

آقايون كسي Be A pro رو امتحان كرده؟تغيير مثبتي داشته يا نه؟

بخش career mode manager خیلی سخته به طور نتخیلی... رفتم بارسا رو برداشتم حالا همه تیم ها تیکی تاک ها شدن مگه میشه توپو گرفت 50 تا پاس رد و بدل میشه که به نظرم به دور از واقعیت است مثلا اومدن سخت کنند غیر معقوله برای من ... مثالش تیم مالاگا بازی کردم همین روش بود
بیخیال شدم رفتم بایرن باز اونجا با ترکیبی که دوست خوبم نوید خان گفت بهتر کار کردم
تازه دفاع روی legcy است به نظرم الکی خودتون و خسته نکنید دفاع روی تاکتیکال واقعا عذاب میده ادمو مخصوصا توی career mode همین جوریش واقعا سخته این skil moves توی کدوم قسمت بازی ویدیوش است؟؟

خوب دستت درد نکنه

FIFA 12 "New Skills" Tutorial

این آموزش رو هم یه نگاه کنید من که هیج کدوم رو نتونستم انجام بدم جز اولی فکر کنم یارو اشتباه یاد میده:d
;)
کسی اگر اون حرکتی که یارو توپ از روبروش میاد و مینداره خلاف جهت دور میزنه رو بلده بیاد بگه همینطور بقیه حرکت هارو

اسونه که با بازیکنهایی که 5 ستاره هستن انجام بده خوب مثل پاتو یا ابراهیم اویچ :d من خودم چند بار انجام دادم با کمی تمرین یاد میگیری :p

من طرفدار فیفا هستم ولی این بازی اون جور هم که بچه ها میگن خوب نیست توپش سنگین ولی در عین حال انگار توی بادکنک اب پر کرده باشی تور دروازه خشک انگار توپ رو به دیوار میزنی صداش که افتضاح باگ تو بازی پیدا میشه صد در صد بهش برخورد کردین سیستم جدید دفاع هم نمیگم بد شد ولی توی این بازی قول میدم تاثیری نداره و کار رو خرابتر میکنه عوض نشدن اب و هوا در کریر مود و همین طور چمن بازی البته برای تنوع مثلا چلسی بگیری تا اخر با این چمن خط کوتاه بازی کنی اگه فکر میکنین بازی بهتر شده به خاطر زاویه جدید دوربینه که برامون جالب شده وگر نه بازی رو بزارین رو تله و با فیفا 11 مقایسه کنید بازی به دلم نچسبید گزارش عربی هم نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or