FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنظر من نویر رو میتونستن 89 بزارن با توجه به بازیهایی که انجام داده . واقعا دروازبان خوبیه
فیلیپ لام هم نمیدونم بر چه اساسی قدرتش کمتر شده !!؟
ونبویتن و شوانی هم الکی کم شدن !
مولر و روبن گوز هم هرکدوم یکی دوتا میتونست قدرتشون بیشتر باشه ولی خداییش روبن 88 کاملا واسش معقوله
درکل امیدوارم تو نسخه اصلیشاهد این اورالها نباشیم

نویر که پارسال 85 بود با توجه به اینکه بهترین گلر لیگ قهرمانان شد,به نظرم جا داشت تا 89 بره بالا.روبن خوبه ولی ریبری خیلی کمه,ریبری رو 88 یا 89 باید می شد.گومز یکی دو تا بالاتر می شد بره,مولر هم سه چهارتا باید بره,خیر سرش این آقای گل جام جهانی شد.
پ.ن:آقا چی شد بالاخره؟این خبر لیک شدنه بازی فیک بود؟

اورال تاثیر داره،درست! ولی یکی دوتا بالا پایین تاثیر آنچنانی نداره که حرص بخورید!:d
من خودم بیشتر از اورال، لِم بازیکن برام مهم هست! با یکی گرم بشم اورالش هم چندان جالب نباشه خوب بازی میکنم! مثلاً یه نمونش جک ویلشر! بالاخره آرسنالی ها به این چیزا دیگه عادت دارن.:d

• Like
Reactions: Amir09
مرسی که جواب دادید . بالاخره ورزشگاه من سیتی رو درست کردن. خیلی خوب شد.همه بازیکنان من سیتی مثل خودشون درست شدن؟ حتی بازیکنانی که معروف نیستن هم عکس واقعیشون گذاشته شده؟من یه جا تو ویدیوهای یوتوب دیدم عکس jens lehmann نشون میده تو Career Mode یه سری نوشته هم زیرش بود .مگه لمن بازنشته نشده پس قضیه چیه عکسم اینه؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب این سوالامم بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تقریبا اکثر بازیکنا عکس دارن (مثل FIFA Manager شده. اکثرا عکس دارن نه همه) ولی فیس شون درست نشده مثلا امسال من امید داشتم Adam Johnson فیس داشته باشه ولی مثل سال گذشته Generic ـه.
این عکس هم فقط برای نمایشه. فکر نکنم لمن توی بازی باشه.

دوستان میخوام اعلام کنم که اورال های بایرن فیکه.
من خودم جدیدا یه فیلم از کریر مود فیفا 12 دانلود کردم که روبن 90 و ریبری 88 هست.یا مثلا شواین اشتایگر هم 87 هستش.
اینم عکسش:
ttp3l9qkneql63igi3d7.jpg

• Like
Reactions: navid_x360
آقا خیلی معذرت می خوام من یه خواسته خیلی تکراری دارم امّا مجبورم:
میشه یکی لطف کنه لینکه سالمه دمویه Fifa و PES برام پ.خ کنه؟؟!

دوستان میخوام اعلام کنم که اورال های بایرن فیکه.
من خودم جدیدا یه فیلم از کریر مود فیفا 12 دانلود کردم که روبن 90 و ریبری 88 هست.یا مثلا شواین اشتایگر هم 87 هستش.
اینم عکسش:
ttp3l9qkneql63igi3d7.jpg
اقا خدا از دهنت بشنوه
داداش عکست چیزی نشون نمیده میشه یه جایه دیگه اپش کنی برام خیلی مهمه دمت گرم عزیز
ویرایش:اقا دستت درد نکنه عکس رو دیدم اگه اینجور باشه که عالیه
البته الان که دقت کردم اگر به ترتیب قدرت باشه پس ویا کجاست؟ مگه ویا 91 نبود یا رونی این صفحه اورالا بر چه اساسیه؟

آخرین ویرایش:
اورال تاثیر داره،درست! ولی یکی دوتا بالا پایین تاثیر آنچنانی نداره که حرص بخورید!:d
من خودم بیشتر از اورال، لِم بازیکن برام مهم هست! با یکی گرم بشم اورالش هم چندان جالب نباشه خوب بازی میکنم! مثلاً یه نمونش جک ویلشر! بالاخره آرسنالی ها به این چیزا دیگه عادت دارن.:d
برای بازیکنا آره,ولی باری دروازه بان نه.البته نویر تو همون فیفا 11 هم خیلی خوف بود!

باید دید ایندفعه روبن اسکیل مووش چند ستاره است تو فیفا 11 میشل باستوس 5ستاره بود نصری و روبن 4ستاره بودن!

دقت کردید سیستم اورال فیفا12 مثل قبل شده؟

هفته ی دیگه تاریخ انتشارش انتظار داری گلد نشده باشه؟همه منتظر لیک شدنشه.هیچکس آخر سر مارو روشن نکرد خبر دیشب فیک بود یا نه!
شاید منظور این دوستمون همون لیک شدن باشه چون گلد که خیلی وقت پیش شده و الان 1-2 هفته است که بازی دست رسانه های و سایت های معتبر رسیده و دارن نقدش می کنند.
خبر دیشب هم والا من هیچ جا ندیدم که بازی اومده باشه و گفته باشند هم قفل نداره و راحت می تونید بازی کنید. نسخه PS3ـش هم هنوز نیومده و کلا هیچ چیزیش بیرون نیومده:دی

البته همین الان بازی F1 لیک شد و XGD2 هم هست شاید این استدلال درست نباشه اما هم MADDEN هم NHL و هم F1 که بازی های ورزشی هستند این قفل لعنتی را ندارند پس امیدواریم فیفا هم نداشته باشه:d

آخرین ویرایش:
خوب ممنون از اون دوستمون منم اميدوارم اورالهاي بايرن فيك باشه، چون واقعا حق خوري ميشه، خدايي اگر همونجوري ضعيف بياد من مطمئن ميشم اورالهاي فيفا رو جواد خياباني تنظيم ميكنه، من كه كلا فقط با بايرن و آلمان بازي ميكنم چون از وقتي اسم فوتبال به گوشم خورد مريد و اولتراي بايرنم

خب اورال بازیکن های رئال رو دیدم و واقعا بعضی هاش نامردی هست . چیزی که هست به این صورته :

کاسیاس 91 ، راموس 86 ، په په 86 ، کاروالیو 84 ، مارسلو 82 ، خدیرا 82 ، ژابی 86 ، دی ماریا 84 ، اوزیل ، 86 ، رونالدو 92 ، بنزما 84 ، آلبیول 83 ، نوری شاهین 85 ، کوئنترائو 82 ، هیگواین 85 ، آربلوا 81 ، کاکا 86 ، کایخون 78 ، گرانرو 78

ولی به نظر من باید به این صورت باشه (اونایی که تغییر دادم رو بلد کردم) :

کاسیاس 91 ، راموس 88 ، په په 87 ، کاروالیو 86 ، مارسلو 86 ، خدیرا 82 ، ژابی 88 ، دی ماریا 86 ، اوزیل 88 ، رونالدو 93 ، بنزما 87 ، آلبیول 83 ، نوری شاهین 85 ، کوئنترائو 85 ، هیگواین 85 ، آربلوا 83 ، کاکا 86 ، کایخون 83 ، گرانرو 78

خداوکلی ضایع هست دیگه ! بنزما فصل پیش از هیگواین بدتر بود ؟؟!! هیگواین که مصدوم بود بیشتر فصل رو ولی بنزما مخصوصا اواخر فصل عالی کار کرد.
اوزیل و کاکا پارسال در یه سطح بودن ؟؟ اوزیل آقای پاس گل فصل پیش لیگ قهرمانان و کلا اروپا باید 86 باشه ؟
مارسلو خداییش 82 هست ؟ در نوع خودش سرتر از دنی آلوز نباشه کمترم نیست که تو بارسا 87 هست .
کریس رونالدو هم باید 93 باشه و بعد از مسی بیشترین اورال رو داشته باشه و با کسی برابر نباشه .
و همینطور راموس ، ژابی آلونسو ، کاروالیو ، په په ، آربلوا ،‌ کوئنترائو و دیماریا که در حقشون اجحاف شده و حتی کایخون که تو پیش فصل نشون داد که دیگه در حد آفلای هست که اون تو بارسا 84 این بنده خدا 78 .

تازه پیراهن قرمز رئال رو هم درست نکرده بودن که حالا این احتمالا درست شده باشه تو نسخه نهایی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or