FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اخه شما مگه واسه برانکارد از بازی لذت میبری؟

بدترین فحش ممکن.پاس کاریای فوق العادش شبیه اون مسخرس یا شوتاش با شوتای شانسکی اون یکی؟

نه داداش منم که دو سه سالی هست همش FIFA بازی میکنم فکر کنم بعضی از حالت های بازی شبیه به PES شده ولی خیلی کم بازی کردم به خاطر همین نمیتونم دقیق بگم که چه شباهت هایی داره در ضمن PES رو هم که بازی نکردم و فقط چنتا تریلر ازش دیدم پس بازم نمیتونم بفهمم که داخل چه قسمتهایی شباهت دارن:d

سلام دو تا خواهش دارم
1 این لینک دمویی که برای دنلود گذاشتید دیگه از کار افتاده یکی دیگه لطفا بزارید که مخصوص اکس باکس باشه
2 کسی اورال اینتر را میدونه اصلا اینتر جزو دمو هست یعنی تیم اینتر را داره در دمو
ممنون میشم جواب بدید

یه چیزه جالب جدید به بازی اضافه کردن. مثلا توپ وقتی هواست اگه شوت بزنی بازیکن با دورخیز به سمت توپ میره یا تمرکزشو برای شوت بیشتر میکنه که این باعث شده از بوجود آمدن باگ های شماره های قبلی جلوگیری بشه.

دوستان من الان دمو رو دانلود کردم 2 بار رو دی وی دی رایت گرذم اما نمیاره بازی رو
با چه برنامه ای باید رایت کنم؟؟؟ روش خاصی داره؟؟؟
حتما باید dvd 9 باشه
جون هر کی دوس دارین جواب بدین

دوستان من الان دمو رو دانلود کردم 2 بار رو دی وی دی رایت گرذم اما نمیاره بازی رو
با چه برنامه ای باید رایت کنم؟؟؟ روش خاصی داره؟؟؟
حتما باید dvd 9 باشه
جون هر کی دوس دارین جواب بدین
با nero در حالت data رایت کنید و در 360 این راه رو برید game library - xbox360 demos and trials - fifa 12 demo از تو داشبورد

آقا من 5 بار تا حالا رایت کردم اما نمیاره همش میزنه mixed media disc
هم با nero و هم با imgburn یه بار کل فولدر رو رایت کردم یه بار فقط خود فایل رو اما اصلا نمیاره
من رو دی وی دی 5 دارم میزنما مشکلی نداره؟؟؟؟

آقا من 5 بار تا حالا رایت کردم اما نمیاره همش میزنه mixed media disc
هم با nero و هم با imgburn یه بار کل فولدر رو رایت کردم یه بار فقط خود فایل رو اما اصلا نمیاره
من رو دی وی دی 5 دارم میزنما مشکلی نداره؟؟؟؟

شما اگه پست من رو بخونی اون مشکل حله !

game library - xbox360 demos and trials - fifa 12 demo

دوستان فروشگاه هفت سنگ دمو رو هم برای کامپوتر و هم برای ایکس باکس اورده؛منم به زودی به دمو میرسم
فکر کنم با این سیستم دفاعی جدید جلوی کسایی که دفاعشون قویه به مشکل بخوریم

بدترین فحش ممکن.پاس کاریای فوق العادش شبیه اون مسخرس یا شوتاش با شوتای شانسکی اون یکی؟

پاس کاری های تک ضرب وقتی که به پشت پاس می ده راحت و سریع می رسه انگار نه انگار که به پشت سر داده مثل pes ولی تو فیفا 11 اینجوری نبود پاساش کم ضرب می شد و دقیق نبود طبیعی تر بود دفاهاش هم که مثل pes با یه تغییر جهت دادن راحت جا می موندن رو world class هم بازی می کردم که نگی begginer بوده

چرا کسی جواب نمیده
1 این لینک دمویی که برای دنلود گذاشتید دیگه از کار افتاده یکی دیگه لطفا بزارید که مخصوص اکس باکس باشه
2 کسی اورال اینتر را میدونه اصلا اینتر جزو دمو هست یعنی تیم اینتر را داره در دمو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or