خب دوستان ما هم دمو رو بازی کردیم. اول از همه اجازه بدید بگم خوره های FIFA از همون اول شاید با سیستم جدید دفاعی بازی کمی شوکه بشند! و دیگر A نگه داشتن و دفاع های پشت سر هم و اعصاب خرد کن خداحافظ !
نکات جدید در مورد گیمپلی :
همون اول وقتی شما وارد Demo میشید با یک تمرین آماده سازی برای آشنایی با سیستم دفاعی جدید مواجه میشید که شامل 7 بخش میشه و همین قسمت به تنهایی نشون میده که سیستم دفاعی بازی از پایه متحول شده و برای تعقیب و گریز یک بازیکن و گرفتن توپ از اون چقدر کار و دقت باید انجام بدید و میگم واقعا برای اون فیفا بازهایی که با سیستم های دفاعی خوب بازی میکردند نکات جدیدی رو به دنبال داره و خیلی باید بازی کرد تا به این سیستم عادت کرد.
من اولین بازی رو با Barca-Milan رو درجه Pro امتحان کردم و نرم شدن گیمپلی بازی و بهبود و اضافه شدن بعضی از انیمیشن ها رو میشه در همون دقایق اول با چند تا پاس و سانتر و یک و دو حس کرد. دیگه خبری از A نگه داشتن و هجوم بردن یک گله مدافع سر بازیکن بدبخت و گرفتن توپ به راحتی اون هم با دراز کردن یک پا خبری نیست. بازی از اون حالت راگبی مانند خارج شده !! ولی درگیری نفر به نفر هم سر توپ با این Impact Engine خیلی جالبه. تو نسخه های قبلی وقتی کسی میافتاد رو زمین همه بازیکنان نزدیکش مثل مسایقات سوارکاری با مانع از روی اون بنده خدا میپریدن !!:d من تا به اینجا چنین مشکلی رو ندیدم. برگردیم به اصل مطلب... پاسکاری ها نسبت به نسخه قبل کمی سختتر شده و باید دقت بیشتری بکار ببرید مخصوصا سر جهتی که میخواهید پاس بدید. وزن توپ عالیه و از شوت زدن به سمت دروازه دیگه نباید بترسید !! Dribbling بازی خیلی بهتر شده و اگر کمی روی Trick ها اگر کار کنید یا با اونها آشنا باشید میتونید با یک بازیکن مناسب خیلی مانور داشته باشید در این راستا یک گل بسیار رویایی با حرکت مسی از وسط زمین به سمت دروازه زدم !:d دقیقا با نزدیک شدن مدافع با زدن سریع LT مسی استارت سریعش رو میزد و با ترکیب Right Analog چند تا بازیکن رو تونستم به راحتی دریبل کنم و گل بزنم !:d
گرافیک بازی در کل بهبود میشه گفت بهبود پیدا کرده و چمن بازی و سایه های ناشی از خود سازه های ورزشگاه کمی بهتر شدن ولی نکته اصلی مربوط به چهره هاست و دیگه میشه گقت تقریبا بازیکنی نداریم که Style و Face با واقعیتش جور نباشه . در مورد Personality هم میشه گفت خوشبختانه با این تغییراتی که بازی داشته اهمیت Personality و نمایان بودن این خاصیت بیشتر خودشو نشون میده.
فعلا اینها رو داشته باشید ...