چرا عزیز من دارهمن نمیدونستم فیفا!لیگ اروپا و لیگ قهرمانان نداره!یعنی کلآ تو بخش کریر همچین چیزی وجود نداره؟؟
چرا عزیز من داره
ولی از فصل دوم حضور شما در اون بخش شروع میشه
مجبوری دروغ بگی؟نه آقا چیزی به اسم لیگ قهرمانان نداره.

هردوی این مسابقات وجود داره به این صورت که شما اول یه فصل بازی میکنید وبعد از گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد تو مسابقاتی با شکل و شمایل لیگ قهرمانان که تو هشت گروه چهارتیمی برگذار میشه شرکت میکنید...منتها اسم لیگ Champions league نیست! Champions Cup هست...لیگ اروپا هم دقیقا با شکل و شمایل لیگ اروپا برگذار میشه و اسمش هم Euro League هست...لیگ قهرمانان چئن تا سال 2013 انحصارش دست اون به اصطلاح شبیه ساز فوتبال(پرو)هست EA نمیتونه از لوگو و نشانه های لیگ قهرمانان استفاده کنه تا سال 2013....من نمیدونستم فیفا!لیگ اروپا و لیگ قهرمانان نداره!یعنی کلآ تو بخش کریر همچین چیزی وجود نداره؟؟
مجبوری دروغ بگی؟
هردوی این مسابقات وجود داره به این صورت که شما اول یه فصل بازی میکنید وبعد از گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد تو مسابقاتی با شکل و شمایل لیگ قهرمانان که تو هشت گروه چهارتیمی برگذار میشه شرکت میکنید...منتها اسم لیگ Champions league نیست! Champions Cup هست...لیگ اروپا هم دقیقا با شکل و شمایل لیگ اروپا برگذار میشه و اسمش هم Euro League هست...لیگ قهرمانان چئن تا سال 2013 انحصارش دست اون به اصطلاح شبیه ساز فوتبال(پرو)هست EA نمیتونه از لوگو و نشانه های لیگ قهرمانان استفاده کنه تا سال 2013....
با لوگوی لیگ قهرمانان بعله نیست ولی مسابقاتش به همون شکل داره برگذار میشه...منتها شما اومدی زدی همه رو ازبیخ انکار کردی!ببخشید؟؟!
خودتم داری میگی اسمش چمپیونز کاپ هست نه چمپیونز لیگ...چیزی به اسم لیگ قهرمانان تو بازی وجود نداره!دروغ چی میگم من؟
معضلات فراوانی داشت فیفا 11 تو اون قسمت .فعلا که حرفی از Be a Pro نیست...بعدش هم چیکار میخوان بکنن اون قسمت رو فرهود؟! تقریبا تکمیله...البته من اونجا رو بازی نمیکنم:d
) بهت خیلی وقت ها استراحت نمی داد 2 3 ماهی یه بار شاید . باید به یه پرو ی زخمی
درمورد این قسمت گفتم اطلاعات چندانی ندارم ولی نقل و انتقالات مشکل همیشگی فیفا بوده وامیدوارم تو این نسخه حل شده باشه...معضلات فراوانی داشت فیفا 11 تو اون قسمت .
مربی ِ ***** () بهت خیلی وقت ها استراحت نمی داد 2 3 ماهی یه بار شاید . باید به یه پرو ی زخمی
میرفتی میدویدی و ثباتتم حفظ می کردی .
دوربین سوم شخصش مزخرف بود ! باید یه دستی بهش بزنن .
این سیستمش که تو فیفا 11 یهو میرفتی تو لجند ها و اینا خیلی مسخره بود . من عرض 6 ماه بازی کردن برا من یو شدم لجندش![]()
به علاوه تیم ها تو نقل و انتقالات له کار می کنن تو Be a Pro . تیم خودت هم بازیکن هاشون ماشالله تا 50 بازی می کنن![]()
من کجا از بیخ انکار کردم؟دارم میگم چیزی به اسم لیگ قهرمانان نیست.یعنی اسمش وجود نداره.نگفتم کلا نیست که!احتمالا جمله ام گنگ بوده.با لوگوی لیگ قهرمانان بعله نیست ولی مسابقاتش به همون شکل داره برگذار میشه...منتها شما اومدی زدی همه رو ازبیخ انکار کردی!