FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظرتون كدوم بازيكن بيشتر ازهمه پيشرفت كرده(ريتينگ) تو فيفا12؟
نظرتون رو بگيد لطفا...
به نظر من:
_ ويلشر تا 83
_ چيچاريتو تا 85
_ داويد دگيا تا 83
_ سانچز تا 85
_ لويس سوارز تا 86
_ تياگو آلكانترا تا 81
_ اسمالينگ تا 81
_ نصري تا 86
_ پاستوره تا 84
منظورم سقف ريتينگشون هست!يعني حد اكثر ريتينگشون فك ميكنم تا اين حد بالا رفته باشه..و البته اينا بيشترين پيشرفت رو داشتن به نظرم(فعلا اينا به ذهنم ميرسيد:d)...

به نظر من از منچستر بازیکنای زیر حتماً باید تغییر کنن.
رافائل: 82
فابیو: 82
دِخه‌آ: 82
رونی: 90
هرناندز(چیچاریتو): 83
اسمالینگ: 81
لیندگارد: 80
گیگز: 84
جی‌سونگ‌پارک: 81
چیچاریتو باید بالای 88 باشه من حالیم نی :biggrin1:
امر دیگه‌ای نیست؟:d

سانچز بین 84 تا 86
پدرو بینه 84 تا 86
پیکه بینه 86 تا 88
بارسا امسال همرو شل و پل میکنه :d
فقط بارسلونا بقیه بازیکن صحبتشونم نیست >:)

آخرین ویرایش:
البته دوستان زیاد دلتون صابون نزنید معلوم نیست بر چه مبنایی قدرت بازیکنار میدن و تیم چطور بالانس میکنن تیمه من (بایرن مونیخ) موقعی که میخواست فیفا11 بیاد گفتم عجب تیمی بشه چون نایب قهرمان اروپا قهرمان بوندسلیگا قهرمان جام حذفی شدیم اما در عین نا باوری دیدم که حتی تیمه 5ستاره هایه مارو 4.5ستاره کرده بعدم در حق بالانس تیم نا جوانمردانه عمل کرد قربونش برم بازیکنارم تا تونسته بشون کم لطفی کرده
به نظرم یه جورایه ea رویه تیمایه لیگه برتر انگلستان بیشتر کار میکنه
البته بارسا فیفا 11 اونی نبود که باید واقعا باشه

خوب كلا اگه توجه كني سطح ليگ انگليس هم بالاتر از ليگهاي ديگه هست...البته بهترين ليگ فعلا لاليگا هست با توجه به آمار...ولي در كل بازيكنايي كه از قبل مثلا 86 بودن خيلي كم پيش مياد ديگه تغييري كنن!به جز اينكه يه بازيكن خيلي بهتر از 86 بدرخشه!هميشه بيشتر روي بازيكنايي كه جوون بودن و مثلا قبلا ريتينگ پايينتري داشتن بيشتر كار ميكنن!البته يه چيز ديگه اي هم كه هست اينه كه مثلا حد اكثر ريتينگ رو كه مسي داره 90 هست!پس بنابراين بايد با توجه به اينا هم تصميم بگيرن كه فاصله يه بازيكن مثلا با مسي چه قدرِ!
خوب يه سري ديگه يادم اومد:d:
اوزيل تا 86
دي ماريا تا 84
شاهين تا 83(البته شاهين 82 بود!)
بوسكتس تا 84
پيكه تا 87
مارسلو تا 84
پدرو تا 84
ونسانت كومپاني تا 85
پ.ن:اي كاش يكي از دوستان زحمت ميكشيد يه تاپيك ميزد در مورد اين ريتينگ ها تا در موردش بحث كنيم...مثل سايت http://pesstatsdatabase.com كه همين هست ولي ريتينگ هاي PES رو ميزارن داخلش و در موردش بحث ميكنن..

خب دوستان تصویر باکس‌شات بازی هم تائید شد. ایندفعه رو باکس‌شات نسخه‌ی انگلیس(که مهم‌ترین نسخه برای FIFA محسوب می‌شه) تصویر Wayne Rooney و Jack Wilshere نقش بسته.

5s0yq8u00vpwkefq29ws.jpg

به نظر من که بیشترین پیشرفت باید مال رائول کبیر باشه که یه تنه شالکه رو قهرمان جام حذفیه آلمان کرد و به نیمه نهایی CL رسوند ! حد اقل باید 85 باشه اگرچه این مسخره ها فقط به سن نگاه میکنن اما درک نمیکنن تو دورانی که رائول داره تو یه تیم درجه 2 بهترین فوتبالو بازی میکنه , به اصطلاح بهترین بازیکنای جهان تا از باشگاهشون در میان تبدیل به بازیکنای درجه 3 میشن و بدون بازیکنایی که توپو رو خط دروازه بهشون بدن هیچی نیستن ...

• Like
Reactions: GrAy MooN
شاهين تا 83(البته شاهين 82 بود!)

اگه منظورت نوری شاهین هست به نظر من 85 باید بهش بدن اگه بازیهای این فصل دورتموند رو دیده باشی میبینی که واقعا برای دورتموند یه سوپر ستار بود

البته خودم نصف بازیهای این فصل دورتموند رو دیدم و عالی بازی میکنه

البته اگه رئال خرابش نکنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or