FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هیچ انتظاری از بازیش ندارم فقط قدرت ها را واقعی تر درست کنند من هنوز تو کف قدرت ها فیفا 11 هستم
البته امیدوارم مثل قبلی وسط کار ولش نکنم :d
آخر کینکت چه قابلیتی تو فیفا 12 داره؟:d
خب باکس‌شات اصلی بازی هم رونمایی شد! ظاهراً باکس‌شات قبلی فقط برای نسخه‌ی انگلیس بوده.
4dxmjps3zfc3xub9jmsk.jpg

باکس‌شات های نسخه‌های مربوط به مناطق مختلف هم این‌ها هستن:

خب آلمانش کو؟:-/
حتی باکس تکی مت هاملز هم از این عکسا زودتر اومد بعد چجوری باکس آلمان نیست این وسط :d

توی FIFA 12 Podcast چند تای اورال ها رو گفته بود. چیچاریتو 85 شده. آکینفیو 86 شده مثل اینکه. ویلشر هم 82-83 اینا.

خدا کنه سوارز 90 باشه و کارول هم 88 >:d<
استیوی هم که 87 باید باشه مثل قبلی:x
حالا چون لیورپول 35 میلیون یورو پول بی زبون رو حروم کرد پای این کارول دلیل نمیشه که اورالش 88 باشه که:d
برای کارول 79 یا 80 کافیه!

حالا چون لیورپول 35 میلیون یورو پول بی زبون رو حروم کرد پای این کارول دلیل نمیشه که اورالش 88 باشه که:d
برای کارول 79 یا 80 کافیه!
آرسنالی با منطق درست حسابی ندیده بودم تا حالا! کاش می‌شد باز بهت اعتبار داد!:d
پ.ن: دقت کردین تصویر رونی رو کاور واسه قبل از کاشت موهاشه؟:d

• Like
Reactions: MiL4D.CoYG
به نظر من:

رونی باید 90 باشه...

هرناندز 85 باشه....

رافائل 82 خوبه...

نانی 87

والنسیا 84

برباتوف 85

کریک 78

فلچر 84

ویدیچ 90(خدایی بهترین مدافع حال حاضر جهان ـه)

سرخیو راموس 88

رونالدو 92

مارسلو 82

په په 87

اوزیل 88

کاکا 80

کاسیاس 85(افت داشت امسال به نظرم)

دخه آ 83

پاتریس اورا 85 به بالا

اشلی یانگ 87

پس ژاوی و مسی هم باید 200 باشن دیگه؟:d
خوب این که دلیل نمیشه:d چون fifa و pes طرفدار بارسلونا هستن ..
مثلا اصلا خودت فکر میکنی که xavi بهتر از gerrard هستش ؟! نه اصلا این طوری نیست جرارد 100٪ باید 89 90 باشه (فن بازی نیستا;)) یک کم هم دارن بی انصافی میکنن نسبت به سایر تیمها ..
فقط چسبیدین به تیم های پولدار و تازه به دوران رسیده ..(منچستر و بارسلونا و مادرید)
بابا یک ذره انصافم خوب چیزیه .:d

خوب این که دلیل نمیشه:d چون fifa و pes طرفدار بارسلونا هستن ..
مثلا اصلا خودت فکر میکنی که xavi بهتر از gerrard هستش ؟! نه اصلا این طوری نیست جرارد 100٪ باید 89 90 باشه (فن بازی نیستا;)) یک کم هم دارن بی انصافی میکنن نسبت به سایر تیمها ..
فقط چسبیدین به تیم های پولدار و تازه به دوران رسیده ..(منچستر و بارسلونا و مادرید)
بابا یک ذره انصافم خوب چیزیه .:d
الان بارسلونا با یه قرن سابقه شد تازه به دوران رسیده؟:dبعد این بارسا بیچاره کجاش پولداره؟:|اگر پول داشتیم که میرفتیم سسک رو میخریدیم و انقدر از معراج فحش نمیخوردیم:d(چاکریم داش معراج:d)در ضمن جرارد یه زمانی بهترین بود.ولی الان نه.

الان بارسلونا با یه قرن سابقه شد تازه به دوران رسیده؟:dبعد این بارسا بیچاره کجاش پولداره؟:|اگر پول داشتیم که میرفتیم سسک رو میخریدیم و انقدر از معراج فحش نمیخوردیم:d(چاکریم داش معراج:d)در ضمن جرارد یه زمانی بهترین بود.ولی الان نه.
چاکرتیم :d
ولی خدایی بارسا اصلا پول نداره؟!:d تو هر پست مومن 3 تا بازیکن شاخ داره:d

پارسال لمپاردم بود امسال هيچكدوم از بازيكناي چلسي رو كاور نيستن حتي تورس و دروگبا :|

فكر كنم تو قدرت دادن هم كم لطفي كنن :d

چاکرتیم :d
ولی خدایی بارسا اصلا پول نداره؟!:d تو هر پست مومن 3 تا بازیکن شاخ داره:d
قربونت برم بیش از نصف بازیکنای ما ماله آکادمی هستن:d.اینم اسماشون.
messi
xavi
iniesta
pique
puyol
valdes
pedro
busquets
bojan
یعنی ترکوندیم:dبعدشم کجا تو هر پست 3 بازیکن داریم؟:(ما فقط 11 بازیکن داخل زمینمون شاخ هستن.حدس میزنم مارو با رئال اشتباه گرفتی:dآخه 400 میلیون خرج میکنن و یه جام حذفی میبرن:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or