FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان بارسلونا با یه قرن سابقه شد تازه به دوران رسیده؟:dبعد این بارسا بیچاره کجاش پولداره؟:|اگر پول داشتیم که میرفتیم سسک رو میخریدیم و انقدر از معراج فحش نمیخوردیم:d(چاکریم داش معراج:d)در ضمن جرارد یه زمانی بهترین بود.ولی الان نه.
نفرمایید قربان بنده هیچ وقت جسارت نمیکنم خدمت شما:">
آرسنالی با منطق درست حسابی ندیده بودم تا حالا! کاش می‌شد باز بهت اعتبار داد!:d
لطف داری شما:x
-------------------------
میگم صدرا یه وقت رودل نکنی:d ویدیچ 90؟! یانگ 87؟! یه خورده منطقی ترباش پسرجان دکترجان:d
ارسنال
ژسنی 79یا 80
سانیا 83
ورمائلن 84
کوشیلنی 78
گیبز78
والکات 81
فابرگاس 88
نصری 86
سانگ 83
فن پرسی 85
شاماک 79
ژروینیو 82
ارشاوین 82
روسیچکی 78
دیابی 78
جک ویلشر 83
ژورو 77
کارلوس ولا 75
رمسی 78
فابیانسکی هم 75

من از این فیفای جدید فقط یه چیز میخوام اونم اینکه جدولارو تو بخش کریر مد درست طراحی کنن مثلا منچستر اخر فصل هفتم نشه یا منچستر سیتی هر فصل قهرمان نشه چون اینجور جدول بندی گند زده به هرچی حس واقع گرایانست
کاکا:81
مسی:90 البته امار الکی بالا بدرد نمیخوره چون مسی فیفا مفت نمیرزه
رونالدو:88
رونی:84 اخه فصل قبل چی کار کرده که امارش بالا باشه
ژاوی:87
اینیستا:86
اوزیل:85
دیماریا:84
پیکه:85
ویدیچ:86 با اینکه بهترین دفاع وسط دنیاست ولی مثل دو فصل قبل نبود
پدرو:84
سانچز:83
داوید ویا:86
کاسیاس:87
والدز:85
نوئر:83 امارش باید بالاتر باشه اما فصل قبل بازی با منچستر سوتیای کلفتی داد
بوفون:83 دو فصل همش مصدوم ولی امارش بالاست
روبن:82
ریبری:80
گومز:84
دیگو میلیتو:79
خاویر زانتی:83
اتوئو:85
پیرلو:82
زلاتان:86
روبینیو:83
ابیاتی:83 فصل قبل خوب کار کرد
ویلشر:82
نسری:85
فابرگاس:84 فصل قبل کم بازی کرد وبرعکس فصل های قبل نسری به جای فابرگاس تو ارسنال درخشید
تورس:80 با اینکه دوستش دارم اما به شدت افت کرده
دروگبا:84
لمپارد:85
چک:83
جان تری:85
اسین:82 همش مصدوم
کالو:83

آخرین ویرایش:
مسی فصل قبل خودشو ترکوند =))

نیمار به نظرتون امتیازش چند میشه ؟؟ به نظر من 88 و این حدودا
اره هم تو فینال مقابل منچستر ترکوند وهم اون گلی که به تیم محبوبت زد که از وسط زمین تا دم دروازه رفت و با یک بقل پا گل دوم به تیم محبوبت زد و هم تو تمام بازی ها نیمار 86 بیشتر نمیشه

من از این فیفای جدید فقط یه چیز میخوام اونم اینکه جدولارو تو بخش کریر مد درست طراحی کنن مثلا منچستر اخر فصل هفتم نشه یا منچستر سیتی هر فصل قهرمان نشه چون اینجور جدول بندی گند زده به هرچی حس واقع گرایانست
البته منچستر هرفصل هفتم نمیشه ولی درمورد منسیتی موافقم! بخش کریر مود ایراداتش طبق ادعای سازندگان بازی تا حدود زیادی برطرف شده باید صبر کنیم ببینیم چی از اب درمیاد؟!

کاکا:81
مسی:90 البته امار الکی بالا بدرد نمیخوره چون مسی فیفا مفت نمیرزه
رونالدو:88
رونی:84 اخه فصل قبل چی کار کرده که امارش بالا باشه
ژاوی:87
اینیستا:86
اوزیل:85
دیماریا:84
پیکه:85
ویدیچ:86 با اینکه بهترین دفاع وسط دنیاست ولی مثل دو فصل قبل نبود
پدرو:84
سانچز:83
داوید ویا:86
کاسیاس:87
والدز:85
نوئر:83 امارش باید بالاتر باشه اما فصل قبل بازی با منچستر سوتیای کلفتی داد
بوفون:83 دو فصل همش مصدوم ولی امارش بالاست
روبن:82
ریبری:80
گومز:84
دیگو میلیتو:79
خاویر زانتی:83
اتوئو:85
پیرلو:82
زلاتان:86
روبینیو:83
ابیاتی:83 فصل قبل خوب کار کرد
ویلشر:82
نسری:85
فابرگاس:84 فصل قبل کم بازی کرد وبرعکس فصل های قبل نسری به جای فابرگاس تو ارسنال درخشید
تورس:80 با اینکه دوستش دارم اما به شدت افت کرده
دروگبا:84
لمپارد:85
چک:83
جان تری:85
اسین:82 همش مصدوم
کالو:83
اقا شرمنده این اماری که دادین نظر خودتون یا نه امار واقعی فیفا12
منکه کاملا با بعضی از این قدرتا مخالفم فقط حساسیتم رویه بازیکنا تیمه خودمه که به ترتیب میگم
اول از همه نوئر که این امار به هیچ عنوان حقش نیست حال یه بازی صوتی داده باید اینجوری بهش لطف کنید همین نوئر نیمه نهایی جام حذفی یه تنه جلویه بایرن ایستاد کلی بازی های درخشانی برایه المان تو جام جهانی بوندسلیگا جام حذفی باشگاها اروپا انجام داد برایه یه بازی کم لطفیه که از یه بازیکن انتقاد کرد تو کل فصل خیلی از بازیکنا هستن روز خوب دارن روز بد دارن همین نوئر بازی رفت منچسنر خود فرگوسن گفت بهترین دربازبانی بوده که دیده
دومین بازیکن روبن واقعا82 برای این بازیکن درسته بابا تو فیفا11 87 بود الان باید این همه نزول کنه همین چند روز پیش بازیه میلان بایرن دیدید چطور روبن یه تنه میلان تو قوطی کرده بود تورو خدا اینقدر کم لطفی نکنید درسته بازیکنی هست که زود زود مصدوم میشه اما هروقت که برایه بایرن بازی کرد عالی بود
ریبری80 نمیدونم رو چه حسابی اینجور نمره دادین یا ea نمره داده. ریبری برایه بایرن حکم مسی رو داره من خودم بوندسلیگار هر ساله نگاه میکنم واقعا ریبری یکی از بهترینای بایرن بود هر وقت تو زمین بازی کرد در ضمن تو فیفا11 هم ریبری 86 بود
گومز84 گومزی که یک تمام کننده فوق العادس بازی کنی که تو فیفا 11 83 بود بعد اقایه گل بوندسلیگا شد تو لیگ قهرمانان یکی از بهترین گلزنا بود یعنی فقط فرقش با ساله پیش 1شماره تو پیشرفتشه؟ چطور 5 شماره 7 شماره از بازیکنا خوبمون کم میشه یا برایه یه بازی نمره کم میشه بعد بازیکنی که پیشرفت داره فقط یک شماره بهش اضافه بشه این انصاف نیست
اخر سر هم این بگم من اصلا این قدرت بازیکنارو که فیفا میده قبول ندارم یه جورایه سلیقه ایه دلیلشم میگم مثلا زمانی که میخواست فیفا11 بده توماس مولر با زدن 5 گل در جامه جهانی بهترین بازیکن جوان جام بازیهای عالی در بوندسلیگا جام حذفی و باشگاها اروپا بازی کنی که وقعا یک ستاره بود و هست برایه بایرن و المان تویه فیفا10 قدرتش 75 بود شد 77 تویه فیفا11 همش دو شماره پیشرفت ویا تونی کروس که انگار اصلا جز بازیکنا نیست در صورتی که ارزش برایه تیم خیلی بالاس بعد بازیکنی مثله ویلشر که نه جام جهانی بازی کرده نه برایه تیم ملیش مثله مولر موثر بوده تویه یه فصلی که برایه ارسنال بازی کرده خوبم بازی کرده قدرتش از 72 یا 73(فکر کنم اگه اشتبا نکنم) تویه فیفا12 قراره بشه 83 نمیگم حقش نیستا من میگم اگه همه تیمار به یه چشم نگاه کنن عالی میشه حس میکنم ea از فیفا 11 نگاهش سلیقه ای شده اول روی لیگ برتر انگلستان بعد تیمایه که توی دیدن بیشتر مثله رئال بارسا میلان اینتر و.... خب چرا المان با این همه افتخار نباید یه تیمه 5ستاره داشته باشه تازه تا فیفا10 5ستاره بودیم اتفاقا فصلی که عالی نتیجه گرفتیم قهرمان بوندسلیگا قهرمان جا حذفی نایب قهرمان اروپا شدیم بدترین تیم بالانس کرد 5ستارشم کرد 4.5 ستاره این انصاف نیست.

آخرین ویرایش:
اقا شرمنده این اماری که دادین نظر خودتون یا نه امار واقعی فیفا12
دوست عزیز این نظر خودمه واگه با نظر شما که طرفدار بایرن هستید مغایرت داره خوب عجیب نیست ضمنا روبن و ریبری تو این فصل خیلی کم بازی کردن و اون زوج طلایی فصل قبل که در بازی مقابل منچستر هم خیره کننده ظاهر شدن نبودن در مورد گومز هم باید بگم که تو فصل قبل عالی بود ولی تو فصول قبل نسبت به زمان اشتوتگارتش خیلی افت داشت و جزو خریدای ناامید کننده ی بایرن محسوب میشد البته اینم در نظر داشته باشید که بایرن تو فصل قبل خیلی ضعیف ظاهر شد و به زور به جام باشگاه ها رسید و هچ افتخاری کسب نکرد در مورد نوئر هم باید بگم که الان به نظر خودم خوش استایل ترین دروازه بان دنیاست اما خود طرفدارای بایرن هم در بعضی مواقع اعتراض خودشونو نسبت به این خرید نشون دادن و در بعضی بازیای مهم در حد انتظارات ظاهر نشده

دوست عزیز این نظر خودمه واگه با نظر شما که طرفدار بایرن هستید مغایرت داره خوب عجیب نیست ضمنا روبن و ریبری تو این فصل خیلی کم بازی کردن و اون زوج طلایی فصل قبل که در بازی مقابل منچستر هم خیره کننده ظاهر شدن نبودن در مورد گومز هم باید بگم که تو فصل قبل عالی بود ولی تو فصول قبل نسبت به زمان اشتوتگارتش خیلی افت داشت و جزو خریدای ناامید کننده ی بایرن محسوب میشد البته اینم در نظر داشته باشید که بایرن تو فصل قبل خیلی ضعیف ظاهر شد و به زور به جام باشگاه ها رسید و هچ افتخاری کسب نکرد در مورد نوئر هم باید بگم که الان به نظر خودم خوش استایل ترین دروازه بان دنیاست اما خود طرفدارای بایرن هم در بعضی مواقع اعتراض خودشونو نسبت به این خرید نشون دادن و در بعضی بازیای مهم در حد انتظارات ظاهر نشده
خدمت دوسته عزیز بگم که فکر کردم این اماره فیفا12 به خاطر این پرسیدم قبلش
نظرت کاملا برام محترم اما اگر قرار بود که شما این قدرتا میدادید منکه رسما تویه فیفا12 سوراخ میشدم(اخه بقیره یایرن مونیخ والمان با هیچ تیمی تا به حال بازی نکردم) این همه جریز وریزم برایه این بود فقط خواستم از تیمم حمایت کنم بگم یه زره به تیمه ما لطف داشته باشید
من میتونم با دلیل نظرات شمار رد کنم اما خب از بحث تاپیک خارج میشیم چون بحث فوتبالی میشه اما خب تو اسپویلر میزارم بخونید چرا موافق نیستم
خب اول از همه روبن ریبری قبول دارم فصله پیش زیاد بازی نکردن اما خب همون قدرم که بازی کردن عالی و موثر بودن (بزار یه نکته بگم میدونید فرق بایرن دو فصله پیش که فینال رفت با بایرن فصله پیش که به قول شما هیچی نشد چیه فقط و فقط شانس بد شانسی همین ببین بایرن تو این دوفصل بازیکناش یکی بودن یعنی تغییری نکردن درست اون فصلی که رفتیم فینال یادم چند بازی قبلش بازی هایی رو گزروندیم که سرنوشت تیم عوض کرد به طور مثال یک بازی حیاطی داشتیم با شالکه برایه قهرمانی خیلی مهم بود اون بازی بردیم بعد یک بازی مهم نیمه نهایی که بریم فینال جام حذفی که اونم بردیم با اقتدار بعدم بازی برگشت منچستر که نهایت رفتیم فینال شدیم خوشبخت حالا اگه نمیبردیم همین بلایی سرمون امد که فصله پیش امد بعدم دو فصله پیش خوش شانسترین تیم بودیم از همون اول لیگ قهرمانان تا اون اخرش یادتونه که چقدر باخیتم تا فینال به رقم گل زده تو خونه حریف سعود میکردیم تا خود فینال اما فصل پیش اون رویه سکه به ما امد درست بازی بود با دورتمند اگر میبردیم شانس قهرمانی میشدیم باختیم بعد نیمه نهایی جام حذفی به شالکه باختیم بعدم اینتر که بازی برگشت نامردی واگذار کردیم(گل اول اتئو افساید بود گل دوم اتئو قبلش خطا کرد پاس داد پاندف حذفمون کرد بااینکه اصلا حقمون نبود چقدر بازی رفت به تیرک زدیم بازی برگشتم تمام نیمه اول سوار بازی بودیم)حالا شانسایی که فصل قبل اوردیم این فصل نیاوردیم هیچی نشدیم گرچه مشکل اصلی بایرن شانس نبود مشکلش این بود نه دفاع داشت نه دروازبان که اگر داشت باور کنید مدعی سه جام تو این دوفصل میشدیم حالا از این بگذریم
در مورد گومز شما میگید عالی بود پس حقش بیشتر از اینه که بیشتر از 1 شماره پیشرفت کنه کر ندارم فصلایه قبل خوب نبود اما همش فصله پیش جبران کرد فیفا11 83 پس حق بدین تو فیفا12 از 84 بیشتر می ارزه خوب شما از روبن ریبری 5شماره 7شماره کم کردید پس حق بدید به پیشرفتی که گومز کرد نادیده گرفتید موزه نگیرم
نوئرم که هم شما میدونید هم من اون مخالفتا گروه اندک تماشاگرا چیه به خاطر کفشایه ابیه نوئر به خاطر حرفایی که در مورد اسطوره بایرن اولی کان زده بود به خاطر اینکه هنوزم اون شالکه ای میدونن اما اینا از ارزشا نوئر کم نمیکنه
در اخر سر هم فقط خواستم بگم من چی فکر میکنم و نظر شمار کاملا محترم میدونم واقعا خوشحالم که با دوسته فهمیدیه مثله شما بحث کردم فقط خواستم بگم قدرت تیمه ما یه زره بیشتر از این چیزیه که شما در نظر گرفتید اخه حقم بدید بهترین تیمه المان حقش هست یک زره قویتر باشه البته من همش جوش خودم میزنم چون قراره با بایرن بازی کنم فیفا11 که دهنم صاف کرد تا میخواستم ببرم با اینکه ما فصله قبلش به قوله شما عالی بودیم اما این فصل قبول دارم ضعیف بودیم اما انتظار ندارم از قدرتامون کم بشه چون فصلی که عالی بودیم زیاد قویمون نکردن دلایلشم گفتم پس امسال همین تیمی که فیفا11 بودیم تو 12 بدن من راضیم چون فصله پیش خوب نبودیم
به هر حال ممنون که به حرفام گوش دادی موفق باشی دوسته گلم

کلا بعضی ها همچین اورال میدن به بازیکنا انگار تا حالا فوتبال ندیدن یا شایدم فیفا بازی نکردن!:dهمینجور 88-87 میدین فقط!!
البته شاید اگر مثل قدیم بهترین بازیکن بازی(لابد مسی) بشه 98 اونوقت بازیکنای تیمهای شما هم انقدر میشن.

دوستان فکر نمی کنید که این آمارهارو دارید زیادی بزرگ جلوه می دید؟
مثلاً نیمار 88 خیلی براش زیاده!هنوز توی تیم بزرگی بازی نکرده که بخواد اینقدر باشه.
دوستان توی فیفا 10 توماس مولر قدرتش 69 بود و بعد از بازی های فوق العاده عالی برای بایرن مونیخ و فیکس شدن توی تیم ملی آلمان و آقای گل جام جهانی شدن قدرتش توی فیفا11 شد 80.اونوقت سرعت پیشرفت توماس مولر خیلی عالی بود که دو فصل قبل همین زمان داشت برای یک تیم دسته دومی بازی می کرد ولی به یک باره فیکس آلمان وآقای گل جام جهانی شد چیزی نزدیک به11تاست که اونوقت شما میاید میگید که مثلاً ژسنی 79 باشه یا نیمار 88 یا سانگ 83 باشه در صورتی که الان دخآ دروازه بان اتلتیکو مادرید که توی زیر 20 ساله ها واسه اسپانیا ترکوند یا آلکانترا که واسه بارسلونا در حد ژاوی بازی می کنه و برای اسپانیای زیر 20 ساله ها هم ترکونده باید حول و حوش 81 -80 باشه یا مثلاً مثال بارزش می تونه هالک باشه که فکر کنم کم کم باید 88 واسش بذارن با این معیارهای شما ولی بیشتر از 85 نمیشه یا حتی ادن هازارد که فکر نکنم بیشتر از 84 باشه.
درکل اگه حرف های منو قبول ندارید فقط به بازه زمانی پیشرفت های توماس مولر قبل از جام جهانی و موقع جام جهانی نگاه کنید اونوقت با این معیارها میگید که مولر توی فیفا 11 باید کم کم 88 میشد!

خوب مثل اینکه اینتر رو هم با تکنولوژی فیس 8-way (که میگن امسال 16-way هستش) درستش کردن.
اگه درست باشه که عالیه. امسال بازی میلان و اینتر خیلی میچسبه.:d
فردین مخصوصا واسه تو.:d

دوستان فکر نمی کنید که این آمارهارو دارید زیادی بزرگ جلوه می دید؟
مثلاً نیمار 88 خیلی براش زیاده!هنوز توی تیم بزرگی بازی نکرده که بخواد اینقدر باشه.
دوستان توی فیفا 10 توماس مولر قدرتش 69 بود و بعد از بازی های فوق العاده عالی برای بایرن مونیخ و فیکس شدن توی تیم ملی آلمان و آقای گل جام جهانی شدن قدرتش توی فیفا11 شد 80.اونوقت سرعت پیشرفت توماس مولر خیلی عالی بود که دو فصل قبل همین زمان داشت برای یک تیم دسته دومی بازی می کرد ولی به یک باره فیکس آلمان وآقای گل جام جهانی شد چیزی نزدیک به11تاست که اونوقت شما میاید میگید که مثلاً ژسنی 79 باشه یا نیمار 88 یا سانگ 83 باشه در صورتی که الان دخآ دروازه بان اتلتیکو مادرید که توی زیر 20 ساله ها واسه اسپانیا ترکوند یا آلکانترا که واسه بارسلونا در حد ژاوی بازی می کنه و برای اسپانیای زیر 20 ساله ها هم ترکونده باید حول و حوش 81 -80 باشه یا مثلاً مثال بارزش می تونه هالک باشه که فکر کنم کم کم باید 88 واسش بذارن با این معیارهای شما ولی بیشتر از 85 نمیشه یا حتی ادن هازارد که فکر نکنم بیشتر از 84 باشه.
درکل اگه حرف های منو قبول ندارید فقط به بازه زمانی پیشرفت های توماس مولر قبل از جام جهانی و موقع جام جهانی نگاه کنید اونوقت با این معیارها میگید که مولر توی فیفا 11 باید کم کم 88 میشد!
داداش کاش 80 بود توماس مولر اگر بزاری نوک حمله میشه 80 اگر سر پسته اصلیش بزاری میشه 78 بعدم اگر اورال واقعی یک بازیکن میخواید ببینید برید قسمت ادیت تیم بعد ترنسفر کلاب بعد مثلا بایرن انتخاب کنید مولر ببینید اورالش چنده 80 نیست بلکه 77

تو 11 یه چیزش که خیلی مسخرست اینه که بعضاً بازیکن ها توی پست ها اورالشون اشتباه عوض میشه یعنی به عنوان مثال من ترکیب 4-4-2 لوزی میچینم بعد روبن رو میذارمش هافبک چپ یعنی دقیقاً پست خودش که همون LM هست یعنی تو ویژگی هاش کنار عکسش نوشته پستش LM هست من هم اون جایی که میذارمش پستش دقیقاً LM نوشته (تو 4-4-2 لوزی) بعد اورالش میشه 78 خیلی مسخرست ، باید اینو درست کنن

ربطی نداره.اورال میانگین یک سری قدرت هست که تو هر پست تاثیر میزاره.مثلا تو هافبک چپ سانتر و سرعت و چمدونم تکل و ... برای همین بازیکنا تو هر پست اورالشون تغییر میکنه.از قبل تعیین نشدن این اعداد.

ماشالا دوستان اصلا منطقی برخورد نمی کنند با این قضیه:دی واقعا اسم یک بازیکن هایی رو آدم میشنوه که میگن 88 اینا باشه که آدم میمونه مسی و رونالدو باید چند بشن با این وضعیت:دی دقت کنید که مبناتون باید از 90-91 باشه چون بیشتر از این قدرت رو تو بازی قرار نمیدن تا خیلی تعادل بهم نخوره. پس امتیازاتون رو حداقل با ماله 11 مقایسه کنید و یکهو بازیکنی که 80 بوده رو نگید بشه 88:دی

از قبل تعیین نشدن این اعداد.
درسته از قبل تعیین نشدن اما دقت کن تو پست تخصصی و اصلی که هر بازیکن داره و در واقع بیشترین قدرت رو اونجا داره می تونیم بگیم که حداکثر اورالش هست. معلومه خوب اگه مسی رو بزاری دفاع وسط از 90 میشه 40(مثلا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or