FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون کلایو رو من از صداش خوشم نمیاد معمولا تو ورژن های ملی فیفا گزارشگر بازی بود....اندی گری یکی از مشهورترین گزارشگران فوتبال دنیااست و واقعا خوب بود حضورش تو فیفا... ولی اینکه دو تیم گزارشگر تو بازی میخوان بزارن خیلی ایده خوبیه...ادم از صدای گزارشگرخسته نمیشه
---------------------------------------------------------------------------------
به همه چیز فکر میکنن جز بهترکردن نقل و انتقالات بازی! الان بخوای بازیکن 40 میلیونی تیمت رو بفروشی عمرا مشتری براش پیدا نمیشه!!!

البته اندي گري توي اين بازي بيشتر يه تحليلگر بود تا يه گزارشگر.ولي به نظر من رفتنش براي تنوع بد نيست.در ضمن EA قول داده 10000 خط گزارش به بازي اضاف بشه!!
اينم ببينيد بد نيست يه 27 ثانيه از گزارش بازي رو به صورت صوتي گذاشته و به نظر مياد كه صداي مارتين تايلر هم كمي عوض شده!
http://easf.www.easports.com/uk/football/news/fifa-12-announcers-02

EA Sports also said that it has updated the game's Career mode. With FIFA 12, players will be able to live out storylines taken from real-world events. Career mode also boasts more than 500 officially licensed clubs
اینو الان تو گیم اسپات دیدم...
اینطورکه ازمتن برمیاد بخش Career بازی بروز شده به این صورت که گیمرها میتونن تو این بخش سناریوهای دنیای واقعی رو هم پیگیری کنن....درنهایت هم گفته بیش از 500 باشگاه لایسنس شدن برای این بخش.
من فکر میکنم منظور از سناریو چیزی شبیه به سناریو های نسخه world cup هست البته اون درمورد بازیهای مقدماتی جام جهانی بود واین قطعا محتوی متفاوتی خواهد داشت.

فقط یک چیز دیگه رو هم باید اضافه کنن توی بخش career mode .
وقتی یک تیمی رو برمیداری که برای فصل بعد توی لیگ قهرمانان یا اروپا بازی می کنه توی همین فصل اول نیستش و این خیلی غیر طبیعی است که مثلاً فصل اول با بارسا یا رئال یا منچستر و چلسی توی لیگ قهرمانان نباشی!

فقط یک چیز دیگه رو هم باید اضافه کنن توی بخش career mode .
وقتی یک تیمی رو برمیداری که برای فصل بعد توی لیگ قهرمانان یا اروپا بازی می کنه توی همین فصل اول نیستش و این خیلی غیر طبیعی است که مثلاً فصل اول با بارسا یا رئال یا منچستر و چلسی توی لیگ قهرمانان نباشی!
اره منم به این موضوع اعتراض دارم!
عملا باعث میشه فصل اول خیلی بهت نچسبه!

یه ویدئو هم از یه قابلیت دیگه AI گذاشتن به اسم vision map که به دید و حافظه بازیکن مربوط میشه!
مثلا وقتی فابرگاس صاحب توپ میشه تقریبا همه بازیکنا رو تو ذهنش میسپاره و به بهترین پاس میده!
اما ویژن مپه پارک کمه و تا یه حدی رو میبینه یا میفهمه!
فکر کنم این قبلا بود اما الان کاملتر شده

بچه ها درجه ی سختی بازی تغییری نکرده ؟؟ نگفتن سختتر یا چیزی میشه ؟
اخه بعد از یه مدت درجه اخر سختی هم اسون میشه و به راحتی میشه بازیهارو برد

خوب اولین باکس شات فیفا اومده که مال روسیه هستش. اینم لینکش
اینا هم دو تا خبر جدید که البته کاملا مطمئن نیستم که درست باشن. (در مورد لیسانس)
- تیمهای شیلی , ساحل عاج و کلمبیا تیم های جدیدی هستن که امسال اضافه شده اند.
- بازیکنان در منو های بازی به غیر از مدل 3 بعدی عکس واقعی هم خواهند داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or