FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان خوره فیفا پیشنهاد می کنم ویدیو های دیگه که مربوط به fifa 11 بود هم تماشا کنند مخصوصا مسابقات uk که خیلی جالب بود چون سیستم بازی هر کی که داره بازی می کنه رو هم نشون میده و تجربه خوبیه

دوستان خوره فیفا پیشنهاد می کنم ویدیو های دیگه که مربوط به fifa 11 بود هم تماشا کنند مخصوصا مسابقات uk که خیلی جالب بود چون سیستم بازی هر کی که داره بازی می کنه رو هم نشون میده و تجربه خوبیه
منظور شما کدوم لینک بود ؟ همین قبلی ؟

خب ما هم بلاخره موفق شديم كه تريلر رو ببينيم ... :31:

خوبي ها وپيشرفت هاي بازي رو كه دوستان بهش اشاره كردند
من از نگاه خودم يه نگاهي به ضعف هاي بازي دارم ...
البته اسمش رو نميشه گذاشت ضعف ولي بايد برطرف بشه ...

1 .
ميدونيد كه توي اين نسخه با موتور جديد اين ادعا شده كه ديگه قسمت هاي مختلف بازيكن ها مثل پاهاشون توي هم ديگه نميره ! من از اين تريلر يه قسمت رو براتون ميزارم كه اين كاملا معلومه ...

attachment.php

اين عكس رو اگه خوب نگاه كنيد ميبينيد كه دو تا پاي بازيكن رفته توي هم !

2.

يادمه يه زماني آرمين مي گفت كه اين فيزيك كاغذ مانند بازيكن ها بايد درست بشه ...
باز هم همينطور هست ..

مثلا اين عكس رو نگاه كنيد :

attachment.php

الان اينجا قطر ناني اندازه ي يك توپ فوتباله !

اين عكس واقعي رو هم نگاه كنيد :

60684258-manchester-uniteds.jpg

توي اين عكس قطر ناني تقريبا 3 برابر توپ است ..
باز هم از اين نمونه ها بود ... ولي اين از همش واضح تر بود ...

من اول اميدوار شدم كه اين موتور جديد روي فيزيك هيكل بازيكن ها هم تاثير مي زاره اونم به خاطر اون شات اولي از كاكا بود كه مثل قهرمان هاي راگبي شده بود !

ولي الان معلوم شده كه بيشتر روي حركات و برخورد هاي بازيكن ها تاثير ميذاره كه جدا هم برخود هاي بازيكن ها خيلي خوب شده ..

در كل به نظرم بهتره اين اشكالات را هم زودتر برطرف كنند تا يه بازي بدون اشكال رو ببنيم ...

ممنون !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bianconeri
خب ما هم بلاخره موفق شديم كه تريلر رو ببينيم ... :31:
2.
يادمه يه زماني آرمين مي گفت كه اين فيزيك كاغذ مانند بازيكن ها بايد درست بشه ...
باز هم همينطور هست ..
مثلا اين عكس رو نگاه كنيد :

attachment.php

الان اينجا قطر ناني اندازه ي يك توپ فوتباله !

ممنون !
بر اساس ِ زاویه ی توپ و جایی که قرار گرفته تو صحنه ی قبلی ِ تریلر از نزدیک شاهد ِ فاصله ی بازیکن با توپ بودیم که اینجوری میشه(دقیقا همون تصویریه که شما گذاشتی ولی از یه زاویه دیگه. اگه دقت کنی توپ یه ذره پایین تر از سینه های بازیکن هستش تو هر دو تصویر):

3124k9t6o550v13j5ze9.bmp

با توجه با فاصله ی تقریبا یک متری ِ(یا بیشتر) بازیکن با توپ، پرسپکتیو کاملا رعایت شده و کوچک تر نشون داده شدن ِ بازیکن تو تریلر نسبت به توپ با توجه به زاویه دوربین ِ تصویر اول کاملا طبیعیه.
داورم خیلی بد جا ایستاده:d

به چیزی که کسی بهش اشاره نمی کنه وضعیته افساید و تماشاگران هست که واقعا توی 11 افتضاح بود ، تماشاگران مثل کاغذی بودند که بی دقت بریده شده باشه ، یعنی عمق نداشتند ، تو دو بعد بودند در صورتی که بازی 3 بعدی هست، امیدوارم این مسأله حل بشه ، ولی به نظر نمی اد چون صحبت ها تو مباحثه دیگه معطوفه

فیفا که همیشه بهترین بوده.فقط خدا کنه مشکل تعویض کردن کاپیتان تیم حل کنن.اخه وقتی میخوای کاپیتان تیم تعویض کنی اونیم که میخواد بیاد تو زمین بازو بند کاپیتانی داره!!:d:dتازه در حین بازی هم به هیچ وجه نمیشه کاپیتان بازی عوض کرد!!:|

فیفا که همیشه بهترین بوده.فقط خدا کنه مشکل تعویض کردن کاپیتان تیم حل کنن.اخه وقتی میخوای کاپیتان تیم تعویض کنی اونیم که میخواد بیاد تو زمین بازو بند کاپیتانی داره!!:d:dتازه در حین بازی هم به هیچ وجه نمیشه کاپیتان بازی عوض کرد!!:|
زدی تو خال استاد ! آخه چرا نباید تو بازی که مثل نقل و نبات میفروشه وسط بازی کاپیتان عوض کرد ؟! :d
تازه دستبند همه ی تیما هم یه شکله !!! :d
تازه تخریب پذیریم نداره ! :d منظورم دست و پای بازیکناست . باید رو این چیزا هم کار کنن ...
میزنی پای یارو رو نابود میکنی , از پای خودتم سالمتره ! نه خونی نه ورمی نه ...

آخرین ویرایش:
زدی تو خال استاد ! آخه چرا نباید تو بازی که مثل نقل و نبات میفروشه وسط بازی کاپیتان عوض کرد ؟! :d

اقا من میگم بی خیال شیم و زیاد موشکافی نکنیم وگرنه EA ورشکست میشه =)):))
راستی همین مطالب رو اگه وقت دارید یه ترجمه بزنید بزارید تو سایت fifab-)

تازه تخریب پذیریم نداره ! :d منظورم دست و پای بازیکناست . باید رو این چیزا هم کار کنن ...
میزنی پای یارو رو نابود میکنی , از پای خودتم سالمتره ! نه خونی نه ورمی نه ...

خون و ورم؟؟؟؟ /:)
شما تو این چند وقت زیاد کامبت بازی کردین درسته؟؟:d

خون و ورم؟؟؟؟ /:)
شما تو این چند وقت زیاد کامبت بازی کردین درسته؟؟:d
این فقط کنایه بود از اینکه Ea عشق تخریب پذیری داره ! :d
نه ولی واقعا خیلی جالب میشه اگه تو برخوردا سر بازیکن خونی بشه ! فوقش یه دکمه برا آرنج زدن طراحی میکنن و ما هم مدام اخراجی میدیم ! :d
در عوض قدرت تخریب پذیری رو برای اولین بار در فوتبال میبینیم ! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or