FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من میخوام حالتی اضافه کنن که بشه خود آدم کفش ادیت کنه.آخه آپدیت کفش هارو باید از لایو گرفت و ما هم که دسترسی نداریم.
اگه به قول دوستان لیگ قهرمانان رو هم اضافه کنن که عالی میشه.
یک جایی نوشته بود که قراره برای بازیکنانی که از یک تیم به تیم رقیب میرن مثلاً توی بازی با تیم سابق تماشاچی ها علیه اون بازیکن شعار بدن و سوت بزنن!اگه اینو اضافه کنن که عالی میشه.
نکته دیگه اینه که باید یک کم روی تاکتیک های حمله و دفاع کار کنن و کار باهاشون رو راحت تر کنن.به نظر من باید یک سیستم اعتراض هم بذارن تا بعضی وقت ها به داور هم اعتراض کنیم و یا اینکه بعضی وقت ها بازیکن ها وقت کشی کنن و توی بازی های مهم جنجال راه بیفته.

ثبات ایرانی بودن ما (حتما خوانده شود)

با سلام

فقط در یک کلام با رفتن به سایت:
http://www.fifplay.com

با انتخاب league iranian می توانید از این به بعد لیگ ایران را در بازی fifa مشاهده کنید .

شاید اینکه، این بازی رو دوست نداشته باشید ولی می توانید با این کار تا حدی کشور خود را بزرگ تر کنید.

فقط سریعتر این کار را انجام داده و بین دیگران هم پخش کنید زیرا لیگ های دیگری هم قرار دارند مثل عربستان

با سلام

با انتخاب league iranian می توانید از این به بعد لیگ ایران را در بازی fifa مشاهده کنید .

شاید اینکه، این بازی رو دوست نداشته باشید ولی می توانید با این کار تا حدی کشور خود را بزرگ تر کنید.

فقط سریعتر این کار را انجام داده و بین دیگران هم پخش کنید زیرا لیگ های دیگری هم قرار دارند مثل عربستان

برید تو رو خدا از عربستان عقب افتادیم .
icon9.gif

این مشکل گیر کردن تو arena و کریر مود درست کنن من هیچی نمیخوام
مسخره ترین مشکل این شماره بود بعد از2 فصل بازی کردن و لذت بردن تو کریر همه ی بازی ها گیر میکرد طوری که من دو بار بازیو عوض کردم که هر 2 بار شکوندمش.)x)x

با سلام

همش الکیه .اصلا به این چیزا دلتونو خوش نکنین.
لیگ داغونه ایران اصلا لیاقت رفتن تو این بازیه بزرگو نداره.
همون دسته چهار انگلیس باشه بهتر از این لیگه.=))=))

شما رای نده ...... خب ؟!!؟

عزیز من چرا ناراحت میشی.
خودتم میدونی ea عمرا لیگ ایرانو بذاره شاید جام باشگاههای اسیا بذارن که 4 تا تیم قویمونو بذارن.;;)
در ضمن من به این نظر سنجیم رای دادم ولی امیدی ندارم و دیگه در مورد این موضوع صحبت نمیکنم. b-)

وقتتونو بیخودی هدر ندید نه لیگ عربستان اضافه میشه نه ایران!
این بحث ها هم ربطی به تاپیک نداره!
عزیز من چرا ناراحت میشی.
خودتم میدونی ea عمرا لیگ ایرانو بذاره شاید جام باشگاههای اسیا بذارن که 4 تا تیم قویمونو بذارن.;;)
در ضمن من به این نظر سنجیم رای دادم ولی امیدی ندارم و دیگه در مورد این موضوع صحبت نمیکنم. b-)

آقا اصلا شما یک درصد احتمال بده ... زیاد که حجم از نت ـت کم نمیکنه !
یک به یک میلیون احتمال ماست که چندتا تیم بزارند ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or