FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من کی گفتم تو فن رئالی منم میدونم تو فن خفن بایرنی منظورم به تو نبود منظورم به فن های رئال بود
من زیاد تو انلاین تجربه ندارم به اونصورت ولی با هوش مصنوعی با درجه LEGENDRY زیاد بازی کردم و حرفه اییم
خب هر تیمی یه روش خاص خودشو داره و بارسا هم روش خودشو داره که من میتونم باهاش خوب و عالی بازی کنم
خب مساله روشن شد.معلومه با هوش مصنوعی نمی تونی بهترین تیم رو پیدا کنی.باید انسان بازی کنید تا تفاوت ها رو بفهمی...

مرسی دمت گرم خب مولر که واقعی ساختن فقط نمیدونم قیافه بادشتوبر واقعی هست یا نه ولی رافینا هم واقعی هست جالبه
ولی چه عجب گوتزه یک فصل جا ننداختن و قیافه اش را واقعی ساختن از EA بعید بود کلا از کارای این EA سردرنمیارم ولی در کل خوبه
بازم مرسی

خب مساله روشن شد.معلومه با هوش مصنوعی نمی تونی بهترین تیم رو پیدا کنی.باید انسان بازی کنید تا تفاوت ها رو بفهمی...
خب این که معلومه با گیمر ها بازی کردن خیلی
سخت تره ولی تو بالاترین سطح هوش مصنوعیم دست کم نگیر از خیلی از گیمرای لایو قویتره و بهتر میشه بازی کرد ولی روش بازی کردنش زیاد متنوع نیست که اینم طبیعیه
ولی میخوام بیشتر تو لایو بازی کنم که اگه خواستی باخودت بازی میکنم تا ببینیم در چه سطحیم
نظرت چیه fifa11 بزنیم ؟

خب این که معلومه با گیمر ها بازی کردن خیلی
سخت تره ولی تو بالاترین سطح هوش مصنوعیم دست کم نگیر از خیلی از گیمرای لایو قویتره و بهتر میشه بازی کرد ولی روش بازی کردنش زیاد متنوع نیست که اینم طبیعیه
ولی میخوام بیشتر تو لایو بازی کنم که اگه خواستی باخودت بازی میکنم تا ببینیم در چه سطحیم
نظرت چیه fifa11 بزنیم ؟

تو لایو هم باید اینقدر اینترنتت خوب باشه که بتونی عین افلاین بازی کنی تا سطح خدتو بسنجی که نیست با این پینگی که داریم .
وگرنه این تاخیرش نمیذاره عمرا درست بازی کنی

سلام دوستان من تا همین چند وقت پیش pes بازی میکردم ولی الان به طور کامل pes گذاشتم کنار وفقط میخام فیفا باز بشم چون واقعا فیفا سرتر از pes در حال حاضر .

مرسی دمت گرم خب مولر که واقعی ساختن فقط نمیدونم قیافه بادشتوبر واقعی هست یا نه ولی رافینا هم واقعی هست جالبه
ولی چه عجب گوتزه یک فصل جا ننداختن و قیافه اش را واقعی ساختن از EA بعید بود کلا از کارای این EA سردرنمیارم ولی در کل خوبه
بازم مرسی
داداش از رو این 3تا عکس الان شما اینجور نظر دادی؟ رافینا که پشتش به دوربین از پشت که به نظرم شبیش نیست بادشتوپرم که اصلا تو عکسا نیست اون یارو سیاه پوسته کیه؟ یا بواتنگ یا گوستاو که اصلا شبیه هیچکدومشون نیست
نمایه دور شواینی هم بد نیست عکس مولر از پشتش فکر کنم اونو خوب دراوردن ریبری هم مثله خودش روبن به نظرم یجوری میاد اما خب بد نیست به نظرم

حرفه کاملا درستی زدی دوسته عزیز واقعا وقتی با یه حریفه قدر بازی میکنی تفاوتش زمین تا اسمون با هوش مصنوعی انجام میدی.
من خودم وقتی با دوسته ارسنالیم بازی میکنم نمیتونم بخونم حرکت بعدیش چیه بازی سخت میشه اما وقتی بایرن ارسنال با هوش مصنوعی اینجام میدم خیلی راحترم باهاش
اما درکل برایه تمرین کردن هوش مصنوعی خوب کار شده و دست هایه اول باعث باخت میشن تا بدونی که چطور باهاش بازی کرد
من با دوستام همیشه باهم بازی میکنیم تیمامونم همیشه یکی بود از فیفا07 تا به الان و اصلا اینطور نبود که هرسال تیم عوض کنیم
تیمای که استفاده میشده من بایرن بودم دوستام ارسنال رئال بارسا میلان
به جرات میگم امسال اصلا بارسا تو فیفا 11 شاخ نبود اصلا یک اپسیلون واقعیتشم نبود(البته تو فیفا 10 بهترین بود اما 11 اصلا) تیما قدرتمند اونجور که ما بازی کردیم ترتیبش این بود اول رئال بعد ارسنال بعد بایرن بعد میلان(البته این دوتا تقریبا در یک سطح بودن)اخر سر هم بارسا.
البته نتایجمون تو امسال اول بایرن شد البته دهنم صاف شد امسال تا تونستم اول بشم(از 07 تا الان خودم با این تیمم اول میشم:d) بعد ارسنال شد رئال میلان سوم شدن و اخر هم بارسا
البته ما قانونی داشتیم هزسال که فیفا میاد بازیهایه ماهم شروع میشه 4تا خرسه گنده میرن خونه هم هربا یک خونه میشینیم بازی میکنیم قانونمون اینه که هرکی به 3 برد برسه برنده اون شبه مسابقاته.
وای جقدر وقت میزاریم سالیانه برایه این بازی البته 4min بازی میکنیم به طور مثال نزدیکترین حریف به من که ارسناله امسال نتیجمون اینجوری شد
تیم / برد/ باخت /مساوی/ زده/ خورده
بایرن 146 / 97 /64 /430 /340
ارسنال 97 /146 /64 /340 /430
حالا این گفتم که بگم ما با این 4تیم خیلی بازی میکنیم و قشنگ برامون مشخص میشه کدوم تیم قویتره و کدوم تیم ضعیفتره به نظرم امسال بارسا اونجور که حقش بود تیمش نبود اورالا خوب بود ها اما تو بازی فیفا11 نمیشد اونطور که باید ازش استفاده کرد
انشالله امسال تیممون خوب بسازن لااقل قویتر از ارسنال باشه. قویترین بایرن از فیفا 07 تا به الان ماله فیفا09 بود که به راحتی نمیباختم اشک حریفارم در میاوردم

آخرین ویرایش:
داداش از رو این 3تا عکس الان شما اینجور نظر دادی؟ رافینا که پشتش به دوربین از پشت که به نظرم شبیش نیست بادشتوپرم که اصلا تو عکسا نیست اون یارو سیاه پوسته کیه؟ یا بواتنگ یا گوستاو که اصلا شبیه هیچکدومشون نیست
نمایه دور شواینی هم بد نیست عکس مولر از پشتش فکر کنم اونو خوب دراوردن ریبری هم مثله خودش روبن به نظرم یجوری میاد اما خب بد نیست به نظرم
بادشتوبر که گفتم قیافه اش نمیدونم واقعی هست یا نه رافینا گفتم شاید واقعی باشه اگه رافینا واقعی باشه بادشتوبر نباشه باید به EA شک کرد
مولر خوب درست کرده نه عالی گوتزه هم همینطور ولی روبن-ریبری و فکر کنم شواینی شبیه خودشون درست کرده شواینی باید یک عکس نزدیک ترش ببینم
ولی مت هاملز خیلی خوب درست کردند

بادشتوبر که گفتم قیافه اش نمیدونم واقعی هست یا نه رافینا گفتم شاید واقعی باشه اگه رافینا واقعی باشه بادشتوبر نباشه باید به EA شک کرد
مولر خوب درست کرده نه عالی گوتزه هم همینطور ولی روبن-ریبری و فکر کنم شواینی شبیه خودشون درست کرده شواینی باید یک عکس نزدیک ترش ببینم
من یه سوالی داشتم چرا فیفا همرو در یه سطح خوب درست نمیکنه که دوستان راجبه قیافه ها بحث میکنن میشه جواب بده کسی اخه من pes باز بودم برام سواله مگه میشه یکی خوب درست شده باشه یکی دیگه نه اخه تو pes قیافه ها عالی ساخته میشد ولی فیفارو نمیدونم .

من یه سوالی داشتم چرا فیفا همرو در یه سطح خوب درست نمیکنه که دوستان راجبه قیافه ها بحث میکنن میشه جواب بده کسی اخه من pes باز بودم برام سواله مگه میشه یکی خوب درست شده باشه یکی دیگه نه اخه تو pes قیافه ها عالی ساخته میشد ولی فیفارو نمیدونم .
اینا باید از EA سوال کرد :d نمیدونم شاید نمیخواد زیاد پول بده

اینا باید از EA سوال کرد :d نمیدونم شاید نمیخواد زیاد پول بده
EA امسال تیم ملی آلمان رو با تکنولوژی 16-Way درست کرده. بایرن رو درستش نکردن برای همینه. رافینیا فیس نداره. مال سال قبله.

تو لایو هم باید اینقدر اینترنتت خوب باشه که بتونی عین افلاین بازی کنی تا سطح خدتو بسنجی که نیست با این پینگی که داریم .
وگرنه این تاخیرش نمیذاره عمرا درست بازی کنی
آره متاسفنه من با خارجیا نمیتونم عینه ایرنیا سریع و بدون لگ بازی کنم که همین باعث مشکل و گل خوردن و اعصاب خورد کنی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or