FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کی گفته تو فیفا بارسا ضعیفه ؟ یا من سیتی قویتر از اونه ؟

بارسا فیفا وحشتناک قویه

شاید شما بلد نیستین باهاش بازی کنین من که بازی میکنم کسی حریفم نمیشه 100 تا فوشمم میدن میگن این چه تیمیه باگ این چیزا

منچستر هم خیلی قویه مثلا رونی باگ بازیه

قدرت بدنی هم خیلی مهمه شما نمیتونین میلیتو رو با کریس مقایسه کنین چون اصلا دفاع نمیتونه از پشت ازش توپ بگیره

هر کس که فکر میکنه قدرتبدنی مهم نیست پس بره تیم منتخب قدیم رو بگیره کانتونا رو بیاره تو بازی ببینه قدرتبدنی چیکار میتونه کنه

من با بارسا بایرن منچستر و اینتر خیلی خوب بازی میکنم بازیم طوریه که با اینا خوب بازی میکنم یا با اتلتیک مادرید

به نظرم تو فیفا 12 اگه ریست بازی رو درست کنن و بشه باز از نوع ترکیب بچینه ادم خیلی خوب میشه

سرعت پاس دادن ها هم زیاد شه خیلی خوبه یه پاس میدی 3 ثانیه طول میکشه 10 متر بره

این باگ L1 مثلث هم درست کنن خوبه دفاع مثل گوسفند جا میمونه یا سوتی میده

کی میگه قوی ترین تیمش رئاله؟! قوی ترینش چلسی هست که کله بازیکناش قدرت بدنی دارن یدونه میزنن آدم شوت میشه اونور!
دقیقا محمد . تو نسخه 11 تیمی که قدرت بنی بالا داشته باشه از هر نظر سرتره البته به بازیکن هم ربط داره .
رئال بعد از ولفسبورگ و چلسی میتونم بگم قویترین تیم فیفا 11 هستش و البته قوی ترین بازیکن فیفا 11 رونالدو هستش :دی
به نظر منم مسی یک باگ به تمام معنی بود توی 11 بازیکنایی بودن که بی رحمانه قوی بودن مثلا میلیتو
الان منظورتون از باگ چه نوع باگیه ؟ :دی اگه منظورتون اینه که نمیشد اونطور که باید ازش استفاده کرد درست میگید :دی
تو فیفا 11 بارسا اصلا قابل مقایسه با تیمهایی مثل چلسی و رئال نبود . نمیگم تیم بدی بود ولی اصلا بارسا نبود اون هم بخاطر فیزیکی بودن بیش از حد بازی بود
درود ؛ آقایون من چند تا گیم پلی از بازی رو دیدم تو یُتیوب ، والا خیلی خیلی خیلی شبیه Fifa 11 بود ، اصلا نتونستم تفاوتش رو تشخیص بدم :biggrin1: ! یکی که خیلی فیفا بازی میکنه و تفاوتها رو قشنگ دیده بیاد و بگه ممنون میشم ...
آخه تو فروم های خارجی ملت کف بر شدن از تغییرات ! :biggrin1:
کیوان همونطور که بچه-ها گفتن تفاوتشون رو بیشتر وقتی میشه احساس کرد که دمو بیاد :دی
اما چیزایی که من تو تریلرها دیدم میتونم بگم کنترل توپ وقتی که بازیکن سرعت بالایی هم داره بیشتر شده . دریبل های ریزی که تو نسخه 11 وقتی بازیکن ثابت بود میزدیم رو میشه در هنگام حرکت زد البته نه حرکت با سرعت بالا
نکته دیگه-ای که تو تریلرها دیدم این بود که دیگه مثل نسخه-های قبل برای اینکه تو عرض حرکت کنیم و با شوت گل بزنیم نیازی به گرفتن RB نبود یعنی میشد با شوت معمولی و محکم به طرف دروازه شلیک کرد که تو نسخه-ی قبل خیلی سخت بود این نوع شوت کردن تقریبا میشه گفت شانسی بود
نکته دیگه هم جاگیری دفاع-عا بود . که هوش مصنوعی تو درجه سختی آمانور بهتر از نسخه-ی قبل کار میکرد . البته خیلی راحت گل میخورد که اونم بخاطر این بود که رو درجه سختی آمنور بود .
پرتاب اوت-ها هم خیلی خوب شده بود بعضی مواقع تا توپ میرفت تو اوت و توپ نزدیکه بازیکن بود توپ رو بر میداشت سریع بازی میکرد :دی
گرافیک بازی رو هم نمیشه با توجه به این تریلرها بارزیابی کرد اما بهتون قول میدم سراحی موه-های بازیکنها تو این نسخه فک هممون رو بیاره پایین :دی

هر کس که فکر میکنه قدرتبدنی مهم نیست پس بره تیم منتخب قدیم رو بگیره کانتونا رو بیاره تو بازی ببینه قدرتبدنی چیکار میتونه کنه

خدایی کانتونا دهن سرویس میکنه :دی یجورایی اصلا نمیشه گرفتش.....
این تیم منتخب قدیمی ـم یکم متعادل کنن خیلی بهتره.

فیفا آشغلهههههههههههههههههههه. همین.

i love you PMC

Last edited by a moderator:
دوستان منم با دیدن تریلر ها یکم تفاوتی احساس نکردم ولی یادتون باشه اول باید خودتون بازی کنید و دوما اینکه موتور جدید بازی برخورد ها رو بسیار طبیعی کرده ولی در هیچ کدوم از تریلر ها تکلی دیده نمیشه

سیاوش ببخشیدا ولی تو دیگه شورشو دراوردی.ولی در کل,هر جوری می خوای فکر کن.اصلا بارسا بهترین فیفا.ولی اینطوری نیست....
نه دادا من نه فن بازیه وحشتناکه بارسا رو نمیکنم نه رئال رو داغون جلوه میدم
حرف آخرم اینه که رئال از بارسا ضعیف تره هم تو فیفا هم تو واقعیت و طبیعیه کسی که رئالیه عمرا اینو قبول کنه چون فنشه

عزیزم همش رفتی رو professional بازی کردی شاد شدی مثلا؟!!!
بیا خودم با تیم دوم رئال شکستت بدم!!!

بیا تو لایو ببینم کی با تیم دوم میبره ;)

خلاصه حرفم اینه این مورد باعث میشه مسی (یا بازیکنان مشابه Lennon - Jesus Navas و ...) اون کارایی لازم رو نداشته باشن. EA باید به جای اینهمه کار کردن بر روی قدرت بدنی یه کم بیشتر رو خود بازکنا کار بکنه مخصوصا بازکنایی که قدرت بدنیشون کمه ولی بازکن با تکنیکین. مثلا مسی تو این عکس بعد از اینکه نانی رو دریبل میکنه یه سرعت فوق العاده ای میگیره که تو فیفا معمولا برعکس این اتفاق میافته.

حرفت درسته و میدونم اون کارایی زیادو ندارن ولی تاجاییکه لازمه کارایی دارن
تو این شماره ام امیدوارم این مشکل حل بشه

منم اینو قبول ندارم که بارسا تو fifa 11 قوی تر بود ... (فک کنم تو fifa 12 این مشکلات حل بشه)
حتی اگه بلد باشی با بارسا بازی کنی بازم اون بارسای واقعی نیس ...
شما فقط یه صحنه تو واقعیت که مسی پا با توپ میشه رو ببین که چقدر با سرعت و کنترل بالا جلو میره ... در صورتیکه اصلا تو فیفا 11 اینطور نیس ... سرعت بازی هم نسبت به واقعیت پایینه ...

ولی خوب امیدواریم درست شه .. :)

نه دادا من نه فن بازیه وحشتناکه بارسا رو نمیکنم نه رئال رو داغون جلوه میدم
حرف آخرم اینه که رئال از بارسا ضعیف تره هم تو فیفا هم تو واقعیت و طبیعیه کسی که رئالیه عمرا اینو قبول کنه چون فنشه
دستت درد نکنه بعد از این همه مدت تو تاپیک فوتبال من شدم فن رئال؟همه ی بچه های تاپیک می دونن که من از همه ی تیم ها بجز بایرن(و البته کمی آرسنال)متنفرم.
ببین منظورم بازی کردن با هوش مصنوعی نبوده.اگر اونجوری حساب کنی من الان تو کریر مود با میدلزبرو همه رو بردم رو world class پس از همه قوی تره.وقتی می تونی مقایسه کنی که با یکی هم سطح خودت بازی کنی,من با هم سطح و بیشتر از سطح خودم خیلی از تیم ها رو امتحان کردم.بجز بایرن(که با سیستم مورد علاقه ی من که سانتر رو دروازه خیلی هماهنگ به خاطر هافبک های کناری و مهاجم های سرزن قوی),رئال و چلسی بهترین هاش بودن.حتی میلان که انواع اقسام بازیکنان 5 ستاره که همه ی دریبل ها رو انجام می دن رو داره هم راحت دره م می شکنه چون سرعت و قدرتشون پایینه.

اینکه رئال تو فیفا 11 قوی ترین تیمش بود شکی نیست واقعا قوی ساخته بودنش بعد هم چلسی اینا که هرجا بری گفتند ربطی به فن رئال و بارسا نداره
راستی عکسی از بایرن نیومد؟شواینی-مولر-گومز-روبن-ریبری-لام-نوئر یکیشون هم نیومده؟ :d امسال ایکاش قیافه بادشتوبر واقعی بسازند فیفا 11 که مولر هم قیافه اش واقعی نبود :|

دوستان منم با دیدن تریلر ها یکم تفاوتی احساس نکردم ولی یادتون باشه اول باید خودتون بازی کنید و دوما اینکه موتور جدید بازی برخورد ها رو بسیار طبیعی کرده ولی در هیچ کدوم از تریلر ها تکلی دیده نمیشه

من خودم بازی کردم، همونطوری که شما میگی دیگه با زدن کلید A شیرجه نمیره با پا توی شکم طرف. ولی کلا تغییرات زیادی داده شده بود که بازی رو طبیعی تر کرده بود. این رو هم بگم که حداقل دو سه دست باید بازی کنید تا به این فیفای جدید عادت کنید.

• Like
Reactions: HDV 7
اینکه رئال تو فیفا 11 قوی ترین تیمش بود شکی نیست واقعا قوی ساخته بودنش بعد هم چلسی اینا که هرجا بری گفتند ربطی به فن رئال و بارسا نداره
راستی عکسی از بایرن نیومد؟شواینی-مولر-گومز-روبن-ریبری-لام-نوئر یکیشون هم نیومده؟ :d امسال ایکاش قیافه بادشتوبر واقعی بسازند فیفا 11 که مولر هم قیافه اش واقعی نبود :|

• Like
Reactions: Captain America
امیدوارم داوری بازی هم مقداری اصلاح شده باشه!
تو 11 تو بعضی صحنه ها خطاهایی میگیره که ادم باورش نمیشه....یه تنه ساده رو خطا میگیره که خب خوب نیست...
این یه ماه و نیم رو چیکارکنم من؟!:d

سلام

راستش من خیلی دقیق نگاه کردم دیدم راه رفتنه بازیکنا روونترو بهتر شده بازیکنام یکم باهوشتر شدن باس صبر کرد بازی بیاد:-/:-/

دستت درد نکنه بعد از این همه مدت تو تاپیک فوتبال من شدم فن رئال؟همه ی بچه های تاپیک می دونن که من از همه ی تیم ها بجز بایرن(و البته کمی آرسنال)متنفرم.
ببین منظورم بازی کردن با هوش مصنوعی نبوده.اگر اونجوری حساب کنی من الان تو کریر مود با میدلزبرو همه رو بردم رو world class پس از همه قوی تره.وقتی می تونی مقایسه کنی که با یکی هم سطح خودت بازی کنی,من با هم سطح و بیشتر از سطح خودم خیلی از تیم ها رو امتحان کردم.بجز بایرن(که با سیستم مورد علاقه ی من که سانتر رو دروازه خیلی هماهنگ به خاطر هافبک های کناری و مهاجم های سرزن قوی),رئال و چلسی بهترین هاش بودن.حتی میلان که انواع اقسام بازیکنان 5 ستاره که همه ی دریبل ها رو انجام می دن رو داره هم راحت دره م می شکنه چون سرعت و قدرتشون پایینه.

من کی گفتم تو فن رئالی منم میدونم تو فن خفن بایرنی منظورم به تو نبود منظورم به فن های رئال بود
من زیاد تو انلاین تجربه ندارم به اونصورت ولی با هوش مصنوعی با درجه LEGENDRY زیاد بازی کردم و حرفه اییم
خب هر تیمی یه روش خاص خودشو داره و بارسا هم روش خودشو داره که من میتونم باهاش خوب و عالی بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or