FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
من کارای تکنیکی این بازیو نمیدونم چطوریه میشه واسم کارای تاکتیکیشو بگید
من هر وقت بازی کردم آنلاین وقتی مثلا یک دو میکنند بعد توپو میندازه پشت دفاع منفدفاع جا میمونه امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید این کار چطوری میکنند باید برای مقابله باهاش چکار کنم
میشه بگید برای این بازی چه سیستمهایی برای دفاع و حمله پیشنهاد میکنید تیم من بارسلونا هست

ممنون موفق باشید

تا حالا کسی تونسته از بارسلونا گل نخوره و بتونه این تیمو شکست بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که نه تنها حتما از بارسلونا گل میخورم بلکه نمیتونم ببرمش یا حتی یه مساوی بگیرم!!!
این مسی رو اصلا نمیشه جلوشو گرفت. من کریر مود میرم اول فصلم تو بازیهای دوستانه با بارسلونا بازی دارم میخوام این تیمو ببرم و گلم نخورم .world class میرم و تیمم هم منچستر سیتیه.
کسی میدونه چه بازیکنایی رو تو دفاع باید گذاشت که از بارسلونا گل نخورد ؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
تا حالا کسی تونسته از بارسلونا گل نخوره و بتونه این تیمو شکست بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که نه تنها حتما از بارسلونا گل میخورم بلکه نمیتونم ببرمش یا حتی یه مساوی بگیرم!!!
این مسی رو اصلا نمیشه جلوشو گرفت. من کریر مود میرم اول فصلم تو بازیهای دوستانه با بارسلونا بازی دارم میخوام این تیمو ببرم و گلم نخورم .world class میرم و تیمم هم منچستر سیتیه.

متاسفانه بارسا و شانس چستر یونایتد رو مثل همیشه به ناحق زیادی گندشون کردن !

منم خودم بیشتر با چلسی و من سیتی بازی میکنم ........

سعی کن جلوی تیمهای قوی با بیشترین هافبک به زمین بری . مثل سیستم 1-5-4

اگر با من سیتی بازی میکنی بری و دی یانگ رو از لیست هافبک هات کنار بگزار و از هافبک های قوی تر استفاده کن

و حتما از Aguero به سمت هافبک چپ یا راست بازی بگیر ......

موفق باشی علی آقا ;):d

• Like
Reactions: Ronaldo_9
سلام به همه.
من بار اولمه که فیفا خریدمو باهاش خیلی حال کردم.:d
اما بعد دو هفته بازی دوتا مورد شدیدا" رو اعصابمه.)x
1-کسی بلده تو این بازی توپو از حریف بگیره یا کلا" بی خیلال شم تا گل بخورمو دوباره توپ بیاد دستم!=))
2-چرا پس تو کریر مود بازیای چمپیونز لیگ نیستش؟همش بازیای لیگ اسپانیاس.:-&

سلام به همه.
1-کسی بلده تو این بازی توپو از حریف بگیره یا کلا" بی خیلال شم تا گل بخورمو دوباره توپ بیاد دستم!=))
جواب سوال دومت:از فصل دوم به بعد میری لیگ قهرمانان
ویوا رئال مادرید

دیگه اونقدرا هم سخت نیست ، چندین بار بارسا رو با رئال شکست دادم و گل نخوردم .

سلام به همه.
جواب سوال اولمم بدین دیگه .اصلا" نمی تونم توپو از حریفام بگیرم.

سلام به همه.من بار اولمه که فیفا خریدمو باهاش خیلی حال کردم.:d اما بعد دو هفته بازی دوتا مورد شدیدا" رو اعصابمه.)x1-کسی بلده تو این بازی توپو از حریف بگیره یا کلا" بی خیلال شم تا گل بخورمو دوباره توپ بیاد دستم!=))2-چرا پس تو کریر مود بازیای چمپیونز لیگ نیستش؟همش بازیای لیگ اسپانیاس.:-&
1-من نمیدونم چرا همه با دفاع فیفا مشکل دارن!‌ خیلی راه برا دفاع هست!‌میتونی راه پاس دادن با زیکن و دریبل زدنش رو بگیری میخواد رد بشه حریف LT رو بگیر نزار پاس بده! خواست رد بشه اگه روبروت بود با A توپ رو بگیر ! اگه بقلت بود یا تنه به تنه بودید با X توپ رو از جلو پاش بزن! تکل هم که هست اون دیگه بستگی به شرایط داره باید درست تکل کنی توپ رو بزنی!سوال 2 رو هم نرفتم نمیدونم ولی میدونم چمپینز لیگ در انحصار PES هست!!

---------- نوشته در 11:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 PM ارسال شده بود ----------

تا حالا کسی تونسته از بارسلونا گل نخوره و بتونه این تیمو شکست بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که نه تنها حتما از بارسلونا گل میخورم بلکه نمیتونم ببرمش یا حتی یه مساوی بگیرم!!!این مسی رو اصلا نمیشه جلوشو گرفت. من کریر مود میرم اول فصلم تو بازیهای دوستانه با بارسلونا بازی دارم میخوام این تیمو ببرم و گلم نخورم .world class میرم و تیمم هم منچستر سیتیه.کسی میدونه چه بازیکنایی رو تو دفاع باید گذاشت که از بارسلونا گل نخورد ؟؟؟؟؟؟؟
کار خاصی لازم نیست من با من سیتی!‌2-0 و3-2 زدم بارسارو! مسی و اینیستا و ژاوی رو مارک کردم! شدیدن هم حفظ توپ کردم!‌ پاس کاری کن یه سوراخ گیر بیار سریع حمله و گل...

تا حالا کسی تونسته از بارسلونا گل نخوره و بتونه این تیمو شکست بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که نه تنها حتما از بارسلونا گل میخورم بلکه نمیتونم ببرمش یا حتی یه مساوی بگیرم!!!این مسی رو اصلا نمیشه جلوشو گرفت. من کریر مود میرم اول فصلم تو بازیهای دوستانه با بارسلونا بازی دارم میخوام این تیمو ببرم و گلم نخورم .world class میرم و تیمم هم منچستر سیتیه.کسی میدونه چه بازیکنایی رو تو دفاع باید گذاشت که از بارسلونا گل نخورد ؟؟؟؟؟؟؟
اقا دیشب که نوشتی نمیشه بارسا رو برد رفتم رئال رو برداشتم(برای اولین بار و اخرین بار) 8-5 بردم! خیلی باحال بود!

اقا دیشب که نوشتی نمیشه بارسا رو برد رفتم رئال رو برداشتم(برای اولین بار و اخرین بار) 8-5 بردم! خیلی باحال بود!

چه جالب!منم دیشب با همین نتیجه توی سوپرکاپ اسپانیا از بارسا شکست خوردم ولی توی لیگ دو هیچ ازش بردم

اینجا چه قدر بارسا دشمن داره =((.من هیچ تیمی رو غیر از بارسا بر نمیدارم ولی از روی کنجکاوی سیتی رو برداشتم و 5 تا به بارسا زدم بدون گل خورده.(ناگفته نماند قدرت مسی ویا و سانچز رو خیلی زیاد کردم.)درکل اگه مشکل ترکیب دارید برای بارسا من مهندسی ترکیب بندی بارسا رو دارم.برای هر تیم که جلوم بازیکنه یک ترکیب میبندم جواب میده(6تایی) فقط نمیتونم چلسی رو بزنم.همه تیما رو 6 تایی کردم ولی چلسی بهترین نتیجم 3-1 بوده.دوستان کسی با بارسا ترکیبی سراغ نداره باهاش چلسی رو 6 تایی کرد.درضمن بنیان بارسا رو ضعیف ساختن.درست برعکس رئال که بنیانش خیلی قوی هست.واقعا از این لحاظ ناامیدم کرد

اینجا چه قدر بارسا دشمن داره =((.من هیچ تیمی رو غیر از بارسا بر نمیدارم ولی از روی کنجکاوی سیتی رو برداشتم و 5 تا به بارسا زدم بدون گل خورده.(ناگفته نماند قدرت مسی ویا و سانچز رو خیلی زیاد کردم.)درکل اگه مشکل ترکیب دارید برای بارسا من مهندسی ترکیب بندی بارسا رو دارم.برای هر تیم که جلوم بازیکنه یک ترکیب میبندم جواب میده(6تایی) فقط نمیتونم چلسی رو بزنم.همه تیما رو 6 تایی کردم ولی چلسی بهترین نتیجم 3-1 بوده.دوستان کسی با بارسا ترکیبی سراغ نداره باهاش چلسی رو 6 تایی کرد.درضمن بنیان بارسا رو ضعیف ساختن.درست برعکس رئال که بنیانش خیلی قوی هست.واقعا از این لحاظ ناامیدم کرد

دمت گرم داداش!‌مثل اینکه همزادیم! منم غیر بارسا تیم برنمیدارم!‌دیشب یکی از بچه ها گفت نمیشه بارسا رو برد!‌منم برا اولین بار رئال رو برداشتم !‌بردم! و به این حرفت که بنیان رئال قوی تر هست کاملآ موافقم!‌
*و دقیقآ تو چمپینز لیگ با چلسی مشکل داشتم! یبار 4-0 خوردم!‌بعد ترکیب چیندم 5-2 زدم! جلو چلسی با 4 تا دفاع بازی کردم(با 3تا بازی میکنم همیشه)!‌تورس و دروگبا رو هم مارک کردم! الکسیس و افلای رو حمله گذاشتم! جای بوسکتس هم کیتا!‌دفاع هم پویل و ابیدال و پیکه و الوز!

LIVE FIFA

سلام
من میخوام برای اولین بار به لایو وصل شم و فیفا رو لایو بازی کنم
اما فکر کنم فلگ شده باشم چون دستگاه بازیهای NFS HP COD BO HALO REACH fable iii رو اجرا نمیکنه
و میخواستم بدونم اصلا امکان فلگ شدن در حالت افلاین وجود داره چون من تا همین الانم سیم اینترنت به ایکس باکسم نزدم
راستی برای اینکه فیفا لایو بخوام بازی کنم دقیقا چه کارایی باید بکنم دستگاهمم ال تی 2 هست ؟؟
مرسی دوستان ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or