milady2006
کاربر سایت
سلام دوستان
من کارای تکنیکی این بازیو نمیدونم چطوریه میشه واسم کارای تاکتیکیشو بگید
من هر وقت بازی کردم آنلاین وقتی مثلا یک دو میکنند بعد توپو میندازه پشت دفاع منفدفاع جا میمونه امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید این کار چطوری میکنند باید برای مقابله باهاش چکار کنم
میشه بگید برای این بازی چه سیستمهایی برای دفاع و حمله پیشنهاد میکنید تیم من بارسلونا هست
ممنون موفق باشید
من کارای تکنیکی این بازیو نمیدونم چطوریه میشه واسم کارای تاکتیکیشو بگید
من هر وقت بازی کردم آنلاین وقتی مثلا یک دو میکنند بعد توپو میندازه پشت دفاع منفدفاع جا میمونه امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید این کار چطوری میکنند باید برای مقابله باهاش چکار کنم
میشه بگید برای این بازی چه سیستمهایی برای دفاع و حمله پیشنهاد میکنید تیم من بارسلونا هست
ممنون موفق باشید

:d

.من هیچ تیمی رو غیر از بارسا بر نمیدارم ولی از روی کنجکاوی سیتی رو برداشتم و 5 تا به بارسا زدم بدون گل خورده.(ناگفته نماند قدرت مسی ویا و سانچز رو خیلی زیاد کردم.)درکل اگه مشکل ترکیب دارید برای بارسا من مهندسی ترکیب بندی بارسا رو دارم.برای هر تیم که جلوم بازیکنه یک ترکیب میبندم جواب میده(6تایی) فقط نمیتونم چلسی رو بزنم.همه تیما رو 6 تایی کردم ولی چلسی بهترین نتیجم 3-1 بوده.دوستان کسی با بارسا ترکیبی سراغ نداره باهاش چلسی رو 6 تایی کرد.درضمن بنیان بارسا رو ضعیف ساختن.درست برعکس رئال که بنیانش خیلی قوی هست.واقعا از این لحاظ ناامیدم کرد