FIFA 12| PS3

واقعا تایین قدرت بازیکن ها در فیفا به شکل بی شرمانه ای انجام می گیره ! من نمی دونم داستان چیه که اینقدر من سیتی رو قوی ساختن و یه گلر سوتی و اشغال مثل j.hart رو اینقدر قوی ساختن . از اونطرف تو منچستریونایتد هم فقط رونی خوب ساخته شده و ویدیچ تو 11 خیلی بهتر از 12 بود . یا همینطور فردیناند و ... دخه ئا هم کلا تعطیل هست و منچستر یونایتدی که هر سال من سیتی رو می کونه توی کوزه و خیلی هم از این تیم موفق تره به شکل خیلی مسخره ای بسیار ضعیف تر از من سیتی و چلسی و ... طراحی شده !! این موضوع واقعا روی اعصاب هست !

• Like
Reactions: HERO7293
امروز فیفا رو بازی کردم ... :d من PES بازم ... فقط میتونم بگم ... WOW !!!!!!!!

با اینکه باختم :d ولی انصافا عالی بود ... لذت بردم ... چندروز آینده میرم FIFA رو میخرم.

یک سوال !!!!
PSN اینجانب برای امریکا هست... بازی هم باید ریجن 1 باشه ؟ که KEY کار کنه یا خیر ؟

با اینکه باختم :d ولی انصافا عالی بود ... لذت بردم ... چندروز آینده میرم FIFA رو میخرم.

یک سوال !!!!
PSN اینجانب برای امریکا هست... بازی هم باید ریجن 1 باشه ؟ که KEY کار کنه یا خیر ؟

بله بله خیلیا هنوز فیفا بازی نکردن و چشم بسته نظر میدن که PES بهتره و نمیدونم چی تره :d
خیر لازم نیست یکی باشه ! فرق هم کنه کد رو توی یه اکانت مطابق با ریجن بازی میزنی و توی همه ی اکانت های دیگه میشه آنلاین زد

• Like
Reactions: Captain Mitchell

یک سوال !!!!
خب تورج جون به سلامتی داری فیفا باز میشی؟:d
بازی هر ریجنی باشه باید یه اکانت متناسب با اون ریجن بسازی و online pass رو دانلود کنی و بعدش میتونی با اکانت اصلیت که هر ریجنی هست بازی کنی! تو فیفا 11 اینطوری بود تو 12 هم مثل اینکه دوستان گفتن همینطوریه حالا از برهان بازم بپرس بارسا فنِ سوراخ.:d

• Like
Reactions: Captain Mitchell
خب تورج جون به سلامتی داری فیفا باز میشی؟:d
بازی هر ریجنی باشه باید یه اکانت متناسب با اون ریجن بسازی و online pass رو دانلود کنی و بعدش میتونی با اکانت اصلیت که هر ریجنی هست بازی کنی! تو فیفا 11 اینطوری بود تو 12 هم مثل اینکه دوستان گفتن همینطوریه حالا از برهان بازم بپرس بارسا فنِ سوراخ.:d

ریجن یک وقتی بگیریم، فقط با همون منطقه میشه بازی کرد ؟؟ (مثل PES)
یا با ریجن ۱ میتونم با سرور های اروپا هم بازی کنم ؟

یک توضیح بدید که بریم تو کار خرید :d

نکته آخر : بارسا سوراخه ؟ :d ما که بارسای موندیم... دیگران آواتورشون از آرسنال میره به یک تیم دیگه ... مثل میلان :d ... ای خدا :d

پ.ن : از اون دوست بالایی هم بابت راهنمایی ممنون !

یک توضیح بدید که بریم تو کار خرید :d

نکته آخر : بارسا سوراخه ؟ :d ما که بارسای موندیم... دیگران آواتورشون از آرسنال میره به یک تیم دیگه ... مثل میلان :d ... ای خدا :d

پ.ن : از اون دوست بالایی هم بابت راهنمایی ممنون !
در مورد نکته آخرت باید بگم که وقتی بازیکن محبوبم از آرسنال رفت چیکار کنم؟! عکس مرته ساکر رو بزارم؟:d خب میرم بازیکن محبوب اون یکی تیمم رو میزارم دیگه! آواتار عوض کردن که قید تیم رو زدن نیست!
در مورد نکته اصلیت هم دقیق نمیدونم! من نمیدونم این برهان وقت و بی وقت تو این تاپیک بودا الان که باید باشه نیست!:d

سلام منم 2 روزه گرفتم بازی رو عالی شده:دی فقط این تبلیغ SSX چیه تو اکثر استادیوم ها هست:دی استادیوم یووه چه حالی میده:دی*

---------- نوشته در 11:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:53 AM ارسال شده بود ----------

راستی با 128 وایرلس خیلی راحت بدون لگ آنلاین میزنم :دی

اوه اوه ببین ناناز ما داره FIFAـیی میشه:دی
آره با همه جا می تونی بازی کنی و مشکلی نیستش. فقط برای فعال کردن اون کدش اگر اکانتت مربوط به ریجن 1 نمیشه باید یک اکانت دیگه که برای امریکا هست رو بسازی و کد رو باهاش فعال کنی. بعد می تونی با اکانت اصلی خودت که مثلا برای UK هست بازی کنی. تنها مسئله همین هست:دی

در مورد نکته اصلیت هم دقیق نمیدونم! من نمیدونم این برهان وقت و بی وقت تو این تاپیک بودا الان که باید باشه نیست!:d
اینقدر پشت سر من غیبت نکن مهدی:دی خوبیت نداره جلوی در و همسایه ها:دیlol

فقط این تبلیغ SSX چیه تو اکثر استادیوم ها هست
این یکی از بازی های ورزشی EA هستش!

گل کش دار>:d
نمیگه که بیشرف اگه میگفت همش عربی میزدم!
یه چیز این شماره بد شده اونم اینه هر کی میاد خونمون بازی میکنن با هم نتایج زیر 4-5 گل نداره بازیاشون!یه کاری کردن یا باید حرفه ای باشی به زور ببری یا اگه حرفه ای نیستی میشه بسکتبال!

نمیگه که بیشرف اگه میگفت همش عربی میزدم!
یه چیز این شماره بد شده اونم اینه هر کی میاد خونمون بازی میکنن با هم نتایج زیر 4-5 گل نداره بازیاشون!یه کاری کردن یا باید حرفه ای باشی به زور ببری یا اگه حرفه ای نیستی میشه بسکتبال!
همش به خاطر این سیستم دفاعیه جدیده میلاد. اگه بیاد دستت عمرا نمیزاری طرف حرکت مثبتی بکنه ولی خیلی سخته این کار! ما تاحالا روی دفاع اینهمه متمرکز نبودیم ولی اینجا مثل فوتبال واقعی دفاع مهم شده( خیلی هم مهم !!) تنها راهش فقط زیاد بازی کردنه.. راستی شما تو چه لولی بازی میکنید؟ من رو World Class گذاشتم فعلا تو چالش سپری میکنم! :d

خب من هم بعد از چند روز بازی اومدم نظرم رو به دوستان بگم. بازی در یک کلام فوق العاده شده،بسیار به واقعیت شبیه تر شده. دوستانی که خودشون توی زمین چمن بازی کرده باشند حتمآ همین نظر رو دارن.دیگه نمیشه از پاسهای عمق هوایی به طور چشم بسته استفاده کرد.باید منطقه بازی رو با فکر عوض کردو با برنامه برای هر بازی وارد شد.
اما در دفاع این تحول ایجاد شده خیلی به طبیعی تر شدن بازی کمک کرده،در دفاع هم باید با فکر و برنامه بازی کرد.توی این نسخه ارزش بازی خونی رقیب چندین برابر شده.
نکات منفی هم طبیعتآ وجود داره که از نظر من با نقاط قوت قابل قیاس هم نیستن. از اون جمله میشه به گرافیک بازی اشاره کرد که پیشرفتی نداشته. نکته منفی دیگه Replay های بازی هستش که واقعآ به طور یکنواخت و از زاویه های نه چندان دلچسب نشون داده میشه در حالی که بعضی اوقات (خیلی به ندرت) میبینیم که از زاویه های فوق العاده قشنگی گلها به نمایش در میان که به نظرم واقعآ زیبا هستن.
واقعا باید به EA تبریک گفت بابت این شاهکارش.
پ.ن1:داشتم با یکی آنلاین بازی میکردم با دروازه بان اومد شوت کنه دستش از 18 اومد بیرون داور هند گرفت!
پ.ن2:بر خلاف آیدی من تو PSN که اکثر دوستان میدونن (Mhfifa) من تا 2 سال پیش یه فن به تمام معنای PES بودم.ولی با اومدن Fifa10 احساس کردم که Fifa در گیم پلی داره PES رو پشت سر میزاره.ولی به نظرم این اختلاف خیلی فاحش نبود،حالا با اومدن FIFA12 دیگه به نظرم EA یک Simulation رو در عرصه فوتبال معرفی کرده.

آخرین ویرایش:
دوستان سلام...من کلا از بچگی pes باز بودم fifa رو فقط تا fifa 2005 دیدم...چون pes همیشه گیم پلی خوبی داشت و خلاقیت زیادی به بازیکن میداد اما فیفا تا 2005 که دیدیم همش ماشینی بود...
حالا امروز قصد داشتم 70 بدم pes بخرم اما دیدم چقدر طرفداران فیفا زیاد شدن....میگم مهمترین چیز گیم پلی هست و لذت بردن از بازی...اگر میشه دوستان راهنمایی کنن که pes بخرم یا fifa چون اصلا نمیخوام پشیمون بشم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or