FIFA 12| PS3

پس چرا لباساشون بره فصل پیشه؟!!:d
این تصاویر اولیه بازی هست .
خیالتون راحت بعد از عرضه همه-ی لباسها و نقل و انتقالات درسته .
همچنان منتظر یک تریلر از گیم پلی بازی هستیم یادش بخیر موقع فیفا11 همش یوتیوب رو رفرش میکردم
تا تریلر جدید بزارن :دی

• Like
Reactions: I AM XBOX
این تصاویر اولیه بازی هست .
خیالتون راحت بعد از عرضه همه-ی لباسها و نقل و انتقالات درسته .
همچنان منتظر یک تریلر از گیم پلی بازی هستیم یادش بخیر موقع فیفا11 همش یوتیوب رو رفرش میکردم
تا تریلر جدید بزارن :دی

تو فیفا 12 هم یوتیوب رو رفرش خواهیم کرد :دی
همش یه حسی بهم میگه فیفا 12 نسبت به 11 زیاد پیشرفت نمیکنه:-s
فقط این کاکا رو از منو و کاور بازی حذف کنن پیشرفت بزرگی کردن:دی

• Like
Reactions: War Has Change
تو فیفا 12 هم یوتیوب رو رفرش خواهیم کرد :دی
همش یه حسی بهم میگه فیفا 12 نسبت به 11 زیاد پیشرفت نمیکنه:-s
فقط این کاکا رو از منو و کاور بازی حذف کنن پیشرفت بزرگی کردن:دی

دفعه اخرت باشه به کاکا جونم توهین میکنیا :دی

فقط همین سانتر های مسخره رو یه کاریش بکنن خودش پیشرفت ه :دی میدونی که ..! :دی

خدا کنه این کاکای لعنتی رو از کاور بازی بردارن که دیگه داره حالم به هم میخوره:-&
خداییش بازیکن دیگه نبود جای اون بذارن:-w
بیخیال بگو هر کی میخواد باشه ولی از رئال نباشه از بارسا باشه :دی

الان داشتم با یه نفر با کنسول آنلاین میزدم،چلسی رو برداشت،5 دقیقه ی اول بازی همش تو زمین خودش پاسکاری میکرد،من گفتم این آقا احتمالا از بس حرفه ایه و 3 سوته گل میزنه که فکر میکنه اگه به من قبل ار 5 دقیقه گل بزنه منم از بازی میام بیرون و هیچی به هیچی ! (آخه اگه قبل از 5 دقیقه بیای بیرون 3-0 نمیشه)بعد که 5 دقیقه تموم شد توپو داد به تورس،تورس مثل به یوزپلنگ اومد سمت دروازه ی من ! و نزدیک بود گل بزنه،خلاصه 2 تا گل زد و من به خودم تو دلم گفتم : خداییش شهروز،از تو خیلی بهتر بازی میکنه!!!!
بعد دقیقه 60 اینا بود توپو داد به پیتر چک اینجا بود که بخشی از موهای بدنم ریخت!!!!! پیتر چک حرکاتش مثل حرکات رونالدو بود!!!!! نگو این فلان فلان شده بازیکنا رو دست کاری کرده جوری که حتی دروازبانشم 5 ستارس!!!!!!
بعد که به بازیکن ها دقت کردم دیدم 3 تا Player 1 2 3 تو زمین هستن!!!!! اینجا بود که از بازی اومدم بیرون و 7 8 تا فحش آبدار نثارش کردم!!!
وافعا اگه تو فیفا 12 اینا رو درست نکنن،همین فحش هایی که به این دادم رو نثار سازنده ی فیفا میکتم که باعث میشه مغز آدم بترکه

عکس رو کاور الان کسی شایسته تر از messi نیس ..

آفرین , خیلی وقت بود یه حرف درست و حسابی ازت نشنیده بودم :d

باز تو حرف زدی؟:biggrin1:
رونی حی و حاضر ا اونوقت مسی ا نجاستو بزارن رو کاور؟

انصافا جدا از بازی رونی ( که اونم مذخرفه :d ) , به نظرت قیافه رونی رو کاور بازی باشه رو فروش بازی تاثیر منفی نداره ؟ آدم اون گوش هاش رو با دماغش ببینه می ترسه .

من ترجیح می دم به جای اینکه عکس یه بازیکن باشه توپ باشه .

بزرگترین مشکل fifa 11 به نظرم من سانتر هاش بود از 2005 تا حالا همینجوری مونده ,

آفرین , خیلی وقت بود یه حرف درست و حسابی ازت نشنیده بودم :d

انصافا جدا از بازی رونی ( که اونم مذخرفه :d ) , به نظرت قیافه رونی رو کاور بازی باشه رو فروش بازی تاثیر منفی نداره ؟ آدم اون گوش هاش رو با دماغش ببینه می ترسه .

من ترجیح می دم به جای اینکه عکس یه بازیکن باشه توپ باشه .

بزرگترین مشکل fifa 11 به نظرم من سانتر هاش بود از 2005 تا حالا همینجوری مونده ,

رشید(مسی:دی) رو بندازن رو کاور خوبه؟

به نظر تو بازیش مظخرفه ولی به نظر خیلیا بهترینه

من حاظرم علی دایی باشه ولی مسی نباشه:دی

اتفاقا سانتر هایه فیفا خداس:دی(قابل توجه هادی عزیز:دی)

فیفا 11 واقعاً خیلی از گذشته و خیلی از اون PES بهتره فقط سه تا مشکل به نظر من داره، یک دونه اینه که موقع هد زدن همیشه حریف به تو هرچه قدر هم که تو قدرت بدنیت بالا باشه، تنه فنی میزنه و میندازتت کنار، یکی دیگه هم اینه که وقتی کنار هجده هستی، بخوای پاس عرضی رو زمین با کات بدی، مستقیم میره سومی هم اینه که وقتی صاحب توپی و وقتی که صاحب توپ نیستی سرع بازیکن ها یکیه

رونی بازیکن محبوبی ـه

ولی حالا به دور از شوخی اگه بخوایم بگیم انصافا در حال حاضز برای هر کاری،لایق اصلیش مسی ه

چند وفت پیش پپ گواردیولا تو صفحه ی ف ی س ب و ک خودش یه عکس از مسی با یه لباس فضایی گذاشته بود و منظورش این بود که مسی فضاییه،واقعا مسی یدونس،البته رو کاغذ بخوای به دونه دونه خصوصیات و توانایی ها نمره بدی،رونالدو نمره ی بالاترب میگیره؛ار نظر سرعت،قدرت بدنی،سرعت،توانایی ضربه ایستگاهی،توانایی سانتر توپ و ...
من معتقدم اگه مسی تو بارسلونا و در کنار جادوگری مثل ژاوی یا قولی مثل اینیستا یا بزرگی مثل آلوز نبود،نمیتونست اینطوری توانایی هاش رو نشون بده

تا چشمت در اد نیما :d

:|:دی
عمرا مسی رو بزارن

ولی حالا به دور از شوخی اگه بخوایم بگیم انصافا در حال حاضز برای هر کاری،لایق اصلیش مسی ه

چند وفت پیش پپ گواردیولا تو صفحه ی ف ی س ب و ک خودش یه عکس از مسی با یه لباس فضایی گذاشته بود و منظورش این بود که مسی فضاییه،واقعا مسی یدونس،البته رو کاغذ بخوای به دونه دونه خصوصیات و توانایی ها نمره بدی،رونالدو نمره ی بالاترب میگیره؛ار نظر سرعت،قدرت بدنی،سرعت،توانایی ضربه ایستگاهی،توانایی سانتر توپ و ...
من معتقدم اگه مسی تو بارسلونا و در کنار جادوگری مثل ژاوی یا قولی مثل اینیستا یا بزرگی مثل آلوز نبود،نمیتونست اینطوری توانایی هاش رو نشون بده

از رونی لایق تر وجود داره؟:دی
رونی خودش میره توپو میگیره خودش بازی سازی میکنه برای خودش:دی خودشم گل میزنه:دی
ولی مسی چی؟ یه پخمه ی کوتوله ی بی خاصیت :دی دیدیم تو آرژانتین چه غلطی کرد

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or