کمپانی EA Sport اخیراً اطلاعات و برخی از جزئیات مربوط به بازی فیفا 12 را در آخرین شماره از مجله ی Official Playstation Magazine UK ارائه کرده است . وعده داده شده است که در پروژه ی ساخت و توسعه ی فیفا 12 ، لیست عظیمی از آیتم هایی که قابل خرید هستند و بازیکنان میتوانند هر آنچه را که نیاز دارند تهیه کنند و نیاز های خود را در خلال این بازی بر طرف کنند .
تهیه کننده و تولید کننده ی ارشد EA Canada یعنی دیوید راتِـر ، وعده داده است که این نسخه تحت نظارت مستقیم خودش بدون هیچ مشکل و نقصی و با بهبود یافتگی کامل و تلاش بیشتر نسبت به پارسال ساخته خواهد شد و از هر نظر از نسخه ی قبلی آن بهتر و گسترده تر خواهد بود .
وی در این مورد گفت " من خودم به شخصه با اطمینان اعلام میکنم که ما در بخش ساخت توانایی فردی بازیکنان و شخصیت ها کار بسیار بزرگ و بدون نقصی را انجام دادیم و در این امر موفق بودیم امـّا هوش مصنوعی تیم ها آنگونه که انتظار داشتیم موفق عمل نکرد و انتظاراتمان را بر طرف نکرد و در این قسمت وظیفه مان را به بهترین شکل انجام ندادیم .
در همین رابطه ، راتـر گفت " به طور مثال ، تیم نمیتوانست تشخیص دهد که باید با ارسال توپ های بلند بر روی سر پیتر کراوچ ، او را در محوطه ی جریمه صاحب توپ و صاحب موقعیت گلزنی کند ! "
راتر همچنین افزود که قصد دارد به همراه تیم سازنده ی این پروژه یعنی EA Canada بر روی بخش های ضربه های ایستگاهی و شروع های مجدد به طور گسترده کار کنند و هر گونه نقص را در این قسمت حذف کنند . همچنین اطلاعاتی منتشر شده که گویا تیم سازنده قصد دارد با انجام تغییراتی بر روی موتور بازی ، بارگزاری بخش ها ( Loading ) را به طور کامل از روی فیفا 12 حذف کنند .
او گفت " به نظر می رسد ضربه های ایستگاهی و شروع های مجدد هنوز کند و ناقص می باشند . من به شخصه از این که نمی توانم به سرعت پرتاپ آوت انجام دهم و همچنین نمی توانم به سرعت بازیکنی را که میخواهم با آن ضربه ایستگاهی بزنم را انتخاب کنم ، بسیار رنج می برم و نا امید هستم . من فکر میکنم در این بخش ها بازی ما تا حدودی هنوز در نسل قبل می باشد و باید این بخش ها به خوبی بهبود یابند . "
او همچنین گفت " تیم سازنده در حال تلاش بر روی ایجاد حالات احساسی و درام بیشتری در بازی توسط طرفداران ، تماشاگران و همچنین بازیکنان هست و در این باره بازی کننده لحظات سختی را سپری خواهد کرد . "
وی در مورد این مطلب گفت " این حالات احساسی هنگامی انجام میگیرند که بازیکن تیم شما در مقابل بازیکنان و تیم سابق خودش بازی میکند توسط تماشاگران " بـو " ( هو ) می شود و تماشاگران احساس تنفر خود نسبت به این بازیکن را نشان می دهند . همچنین بازیکنان تیم مقابل با تهاجم و خشونت بیشتری نسبت به این بازیکن ، بازی می کنند و خشونت خود را از حضور وی در تیم مقابل با انجام تکل های خطرناک نشان می دهند . در چنین لحظه ای است که شما با خودتان می گویید : عجـب ! فیفا نه تنها یک بازی فوتبال هست و درک دقیقی از آن دارد بلکه ورزش ، شور ، علاقه و اشتیاق نیز همراه آن هست .
به نظر می رسد فیفا 12 تا آخر سال جاری منتشر نشود امـّا باید منتظر ماند و اطلاعات دقیق تر و گسترده تری از بازی را دریافت کرد تا در مورد این مطلب به اطمینان کامل رسید .
موفق باشید .