من اول فصل دوتا خرید مشتی کردم!
تیری آنری و کاکا
یه سری آشغال هم فروختم.:d
میخوام یه آرسنال بسازم با وجودت بازی کنه!:d
نت من 512 پارس آنلاین هست ، فکر نمیکنم مشکلی داشته باشمدوست عزیز به نظرم قبل از همه اینا روی نتتون کار کنید من بدبخت 10 تا باخت دارم 7تاش از حریف جلو بودم قطع شد اصلا دل و دماغ نمیمونه واسه ادم اه اه با این نتشون تازه همون دستاییم که میبریم خدایی از غیرتمونه از بس که قطع و وصل میشه
من فیفا 11 ریجن 3 خریدم ، هیچ مشکلی نداشتمبا سلام
من بازی فیفا رو 90 تومن خریدم ورژن 3 هر چی کد پس رو وارد می کنم نمی گیره
بلدم کجا وارد کنم سی دی پلم کامل بود با سه اکانت انگلیس و استرالیا و ژاپن زدم نشد
کمکم کن
میتی یعنی چی چطوری آخه؟! مگه تو قبلاً این مد فیفا رو بازی نکردی؟اه .. چطوری آخه!!!
---
بابا من لالیگا بازی میکردم رفتم قسمت مربی اونجا شد
این سرچ بازیکن برای خریدن خیلی رو اعصابه ! نمی دونم چرا نمی ذارن راحت بریم توی یه تیم و هر بازیکنی که می خوایم رو انتخاب کنیم و بخریم ! من هنوز این نسخرو ترانسفرش رو تجربه نکردم . چنین قابلیتی نداره !؟میتی یعنی چی چطوری آخه؟! مگه تو قبلاً این مد فیفا رو بازی نکردی؟
ببین علامت ها ی رویدادهای مختلف رو برو تو بخش calender نگاه کن، علامت ترانسفر هم اونجا هست که چه روزهایی واسه این کاره! تو اون روزها برو تو قسمت ترانسفر بعد هم Buy player یا Sell player خواستی بخری برو قسمت buy و بازیکن مورد نظرت رو سرچ کن! خواستی هم بفروشی برو بازیکنات رو تو وضعیت sell بزار! خیلی سادست میتی یکم دقت کن!:d
راستی تو اول career mode مد Manager یا player manager رو انتخاب کردی یا فقط player؟
آره منم خوشم نمیاد از این بخشش! تو pes میریم مستقیم تو تیم طرف!:dاین سرچ بازیکن برای خریدن خیلی رو اعصابه ! نمی دونم چرا نمی ذارن راحت بریم توی یه تیم و هر بازیکنی که می خوایم رو انتخاب کنیم و بخریم ! من هنوز این نسخرو ترانسفرش رو تجربه نکردم . چنین قابلیتی نداره !؟
میتی یعنی چی چطوری آخه؟! مگه تو قبلاً این مد فیفا رو بازی نکردی؟
ببین علامت ها ی رویدادهای مختلف رو برو تو بخش calender نگاه کن، علامت ترانسفر هم اونجا هست که چه روزهایی واسه این کاره! تو اون روزها برو تو قسمت ترانسفر بعد هم Buy player یا Sell player خواستی بخری برو قسمت buy و بازیکن مورد نظرت رو سرچ کن! خواستی هم بفروشی برو بازیکنات رو تو وضعیت sell بزار! خیلی سادست میتی یکم دقت کن!:d
راستی تو اول career mode مد Manager یا player manager رو انتخاب کردی یا فقط player؟