FIFA 12| PS3

من اول فصل دوتا خرید مشتی کردم!
:xتیری آنری و کاکا:x
یه سری آشغال هم فروختم.:d
میخوام یه آرسنال بسازم با وجودت بازی کنه!:d

اه .. چطوری آخه!!!

---

بابا من لالیگا بازی میکردم رفتم قسمت مربی اونجا شد

آخرین ویرایش:
با سلام
من بازی فیفا رو 90 تومن خریدم ورژن 3 هر چی کد پس رو وارد می کنم نمی گیره
بلدم کجا وارد کنم سی دی پلم کامل بود با سه اکانت انگلیس و استرالیا و ژاپن زدم نشد
کمکم کن

دوست عزیز به نظرم قبل از همه اینا روی نتتون کار کنید من بدبخت 10 تا باخت دارم 7تاش از حریف جلو بودم قطع شد اصلا دل و دماغ نمیمونه واسه ادم اه اه با این نتشون تازه همون دستاییم که میبریم خدایی از غیرتمونه از بس که قطع و وصل میشه
نت من 512 پارس آنلاین هست ، فکر نمیکنم مشکلی داشته باشم

با سلام
من بازی فیفا رو 90 تومن خریدم ورژن 3 هر چی کد پس رو وارد می کنم نمی گیره
بلدم کجا وارد کنم سی دی پلم کامل بود با سه اکانت انگلیس و استرالیا و ژاپن زدم نشد
کمکم کن
من فیفا 11 ریجن 3 خریدم ، هیچ مشکلی نداشتم
یه اکانت هنگ کنگ ساختم ، توی اون وارد کردم قبول کرد
باتشکر

من یک دونه اکانت هنگ کنگ ساختم ولی عظم پسورد نخواست تا حالا نمی دونم چطور
یک سوال دیگه داشتم راه حلی واسه این دفاع کردن نیست من همش دارم می بازم واسه دفاع کردن اونقدر اذیت می شم که اگه
یه بیل بدن دستم زمین رو بکنم بهتره

اه .. چطوری آخه!!!

---

بابا من لالیگا بازی میکردم رفتم قسمت مربی اونجا شد
میتی یعنی چی چطوری آخه؟! مگه تو قبلاً این مد فیفا رو بازی نکردی؟
ببین علامت ها ی رویدادهای مختلف رو برو تو بخش calender نگاه کن، علامت ترانسفر هم اونجا هست که چه روزهایی واسه این کاره! تو اون روزها برو تو قسمت ترانسفر بعد هم Buy player یا Sell player خواستی بخری برو قسمت buy و بازیکن مورد نظرت رو سرچ کن! خواستی هم بفروشی برو بازیکنات رو تو وضعیت sell بزار! خیلی سادست میتی یکم دقت کن!:d
راستی تو اول career mode مد Manager یا player manager رو انتخاب کردی یا فقط player؟

مدیران عزیز میدونم نباید بحث قیمت بشه اما یه راهنمایی به دوستان بکنم بلکه با این قیمتای وحشتناک بازی رو نخرن!چه خبره 90 بابا!!!
برین توپخونه ریجن 2 بازی رو که اصلا پیدا نمیشه من 79 خریدم!ریجن 3 حدود 75 و ایناس....

آقا منم آخرين نفرم كه تونستم بازي كنم!:d
يه 6 دستي بازي كردم كه همش هم با دوستم كه مثل خودم اولين امتحانش بود دونفره يه تيم رو برداشتيم(بارسا!:d)تيم رقيب هم بايرن بود!:d
اول از همه بگم كه نوير يه باگ محسوب ميشه:dگل نميخوره نامرد!:d
بازي اول رو روي درجه World Class 3-0 باختيم....بازي دوم 4-0 شد!بازي سوم 6-1!:dبعد تصميم گرفتيم مثل آدم بازي كنيم...بعد از كلي تلاش تونستيم 1-1 كنيم وبراي حفظ آبرو بازي رو مساوي تموم كرديم...:dبعدش هم تونستيم يه 2-1 ببازيم و يه 1-0...
من با سيستم دفاعي زياد مشكلي ندارم...البته اصلا نتونستم خوب يادش بگيرم توي اين مدت كم ولي چيزي نيست كه نشه يادش گرفت...!تنها چيزي هم كه تو ذوقم زد گرافيك بازي بود كه به نظر من نسبت به 11 چمن بازي خيلي افت كرده! البته من فقط نوكمپ شب رو امتحان كردم و اينو ميگم....شايدم مشكل از 360 دوستم بود و تنظيماتش رو بد انجام داده بود..!به هر حال توي اين 6 دست از گرافيك باز خوشم نيومد...كه زيادم مهم نيست برام ولي خوب نكته منفيي بود بلاخره!
راستش بازي براي من اونجوري كه انتظار داشتم نبود ولي خوب بازم نسبت به 11 خيلي پيشرفتها داشته...ولي نسبت به هايپي كه EA كرده بود ميگم كه من انتظارم خيلي بالاتر بود!
ولي در كل فعلا اصلا حاضر نيستم حتي يه بار هم ديگه 11 رو بازي كنم....:dچون چيزايي كه من ميخواستم توي 11 تغيير كنن كاملا توي 12 تغيير كردن و من رو از اين نظر كاملا راضي كرد....
به هر حال تا روي PS3 امتحانش نكنم نظرم همين هست در موردش...

ببین علامت ها ی رویدادهای مختلف رو برو تو بخش calender نگاه کن، علامت ترانسفر هم اونجا هست که چه روزهایی واسه این کاره! تو اون روزها برو تو قسمت ترانسفر بعد هم Buy player یا Sell player خواستی بخری برو قسمت buy و بازیکن مورد نظرت رو سرچ کن! خواستی هم بفروشی برو بازیکنات رو تو وضعیت sell بزار! خیلی سادست میتی یکم دقت کن!:d
راستی تو اول career mode مد Manager یا player manager رو انتخاب کردی یا فقط player؟
این سرچ بازیکن برای خریدن خیلی رو اعصابه ! نمی دونم چرا نمی ذارن راحت بریم توی یه تیم و هر بازیکنی که می خوایم رو انتخاب کنیم و بخریم ! من هنوز این نسخرو ترانسفرش رو تجربه نکردم . چنین قابلیتی نداره !؟

این سرچ بازیکن برای خریدن خیلی رو اعصابه ! نمی دونم چرا نمی ذارن راحت بریم توی یه تیم و هر بازیکنی که می خوایم رو انتخاب کنیم و بخریم ! من هنوز این نسخرو ترانسفرش رو تجربه نکردم . چنین قابلیتی نداره !؟
آره منم خوشم نمیاد از این بخشش! تو pes میریم مستقیم تو تیم طرف!:d
بخوای بری تو تیم طرف باید مثل نسخه های قبل، لیگ و تیم مورد نظر رو انتخاب کنی و بعد سرچ رو بزنی.:d

من داشتم لالیگا تورنومنت بازی میکردم همیشه .. ولی فهمیدم ،، منیجر رو زدم

دوستان انقدرم که گفتید سخت نشده بابا!
آرسنال رو برداشتم با بارسا توی لجندری بازی کردم منتظر بودم 7-8 تا بوخورم 4-3 باختم و 4-2 دست سومم 5-4 بردم!آفرین به خودم:d
راحت میشه باهاش کنار اومد.....

گزارشگر عربیه هم از این گل کش دارا نمیگه حال نمیده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or