sergeant fenix
کاربر سایت
نیومده مگه نیم فصل نمیاد؟یک پیغام همیشه از سوی باشگاه براتون میاد که میگه Transfer Windows باز شده و می تونید بازیکن بخرید. با یک علامت خاصی هم اون یک ماه توی تقویمتون مشخص میشه!
من خودم 3ساله با 128 راحت همه ی بازیا رو بازی میکنم(از فیفا گرفته تا بد کمپانی و آنچارتد) قبلش هم 512 داشتم تو کیفیت بازی کردن هیچ فرقی باهم ندارنسلام من شنیدماینقدر سرورهای فیفا خوبه همچنین psn که میشه حتی با اینترنت 128 چند نفر میگن ما بازی میکنیم با ایرانی ها ..میخاستم بدونم منی که اینترنت 128 نا محدود دارم میتونم آنلاین بازی کنم فیفارو؟!اونم از طریق وایرلس؟!
دوستان اهل فن این ریجن ۱ یا ۲ چیه؟خوب من که خوره بازی انلاین هستم احتمالاً فیفا بگیرم اما ۱ سوال اساسی!میگن امسال یکی از بهترین ها pes ساخته شده!ایا کسی از فیفا بازها بازی کرده ببینه چقدر این گفته صحیحه؟من موندم فیفا بگیرم یا pes !هرکس میدونه ۱مشورتی بده با تشکرمن خودم 3ساله با 128 راحت همه ی بازیا رو بازی میکنم(از فیفا گرفته تا بد کمپانی و آنچارتد) قبلش هم 512 داشتم تو کیفیت بازی کردن هیچ فرقی باهم ندارن
من خودم دموي هر دو رو بازي كردم pes يه ذره بهتر شده اما همچنان از لحاظ گيم پلي يه نسل عقبترهدوستان اهل فن این ریجن ۱ یا ۲ چیه؟خوب من که خوره بازی انلاین هستم احتمالاً فیفا بگیرم اما ۱ سوال اساسی!میگن امسال یکی از بهترین ها pes ساخته شده!ایا کسی از فیفا بازها بازی کرده ببینه چقدر این گفته صحیحه؟من موندم فیفا بگیرم یا pes !هرکس میدونه ۱مشورتی بده با تشکر
کمال جان تبریک میگم یوونتوستون هم که برد!!! پاش افتاد یه دست بزنیم یه حال اساسی بهت بدم !
فیفا 12 فوق العاده است ولی من فعلا ترجیح میدم آنلاین بازی نکنم ، دارم رو سیستم دفاعی جدیده کار میکنممن تو تاپیک فوتبال بی سی هم گفتم ، کونته غیر قابل پیش بینی بود ولی آلگری کاملا مشخص بود چیکار میکنه
همین کافی بود تا فقط دو شوت سمت دروازه ما بزنند و فقط یک موقعیت خطرناک ایجاد کنند
مالکیت توپ 60 - 40 به سود یوونتوس بود
ممنون شهروز جان ، به امید اینکه زودتر بیایم آنلاین یه دست باهات بازی کنیم
میخوام حداقل وقتی میام باهاتون بازی کنم ، 6 7 تا نخورم ، یکم بتونم دفاع کنم :d
باتشکر
دوستان میشه یکم در مورد Region 3 ا بازی واینکه ایا میشه تو PSN به راحتی با اون رجیون بازی کرد یا نه یه توضیحی بدید ؟ ممنون
من خودم 3ساله با 128 راحت همه ی بازیا رو بازی میکنم(از فیفا گرفته تا بد کمپانی و آنچارتد) قبلش هم 512 داشتم تو کیفیت بازی کردن هیچ فرقی باهم ندارن
سهند جان فکر میکنم منظورش پینگ اینا هستش ........راستی کسی قیمت ریجن 2 بازیو داره؟خودت گرفتی سهندیه چیزی میگید ها ! 128 با 128ـش یه دنیا فاصله است چه برسه به 512 و 128