FIFA 12| PS3

سلام من شنیدماینقدر سرورهای فیفا خوبه همچنین psn که میشه حتی با اینترنت 128 چند نفر میگن ما بازی میکنیم با ایرانی ها ..میخاستم بدونم منی که اینترنت 128 نا محدود دارم میتونم آنلاین بازی کنم فیفارو؟!اونم از طریق وایرلس؟!

سلام من شنیدماینقدر سرورهای فیفا خوبه همچنین psn که میشه حتی با اینترنت 128 چند نفر میگن ما بازی میکنیم با ایرانی ها ..میخاستم بدونم منی که اینترنت 128 نا محدود دارم میتونم آنلاین بازی کنم فیفارو؟!اونم از طریق وایرلس؟!
من خودم 3ساله با 128 راحت همه ی بازیا رو بازی میکنم(از فیفا گرفته تا بد کمپانی و آنچارتد) قبلش هم 512 داشتم تو کیفیت بازی کردن هیچ فرقی باهم ندارن

• Like
Reactions: βehdad
من خودم 3ساله با 128 راحت همه ی بازیا رو بازی میکنم(از فیفا گرفته تا بد کمپانی و آنچارتد) قبلش هم 512 داشتم تو کیفیت بازی کردن هیچ فرقی باهم ندارن
دوستان اهل فن این ریجن ۱ یا ۲ چیه؟خوب من که خوره بازی انلاین هستم احتمالاً فیفا بگیرم اما ۱ سوال اساسی!میگن امسال یکی از بهترین ها pes ساخته شده!ایا کسی از فیفا بازها بازی کرده ببینه چقدر این گفته صحیحه؟من موندم فیفا بگیرم یا pes !هرکس میدونه ۱مشورتی بده با تشکر

من طرفدار هیچ کدوم نیستم ولی pes امسالم مثل پارساله!!ارزش حتی 10 تومنم نداره ولی فیفا ارزش داره نه 90 تومن یذره صبر تا بشه 85 تومن:دی

دوستان اهل فن این ریجن ۱ یا ۲ چیه؟خوب من که خوره بازی انلاین هستم احتمالاً فیفا بگیرم اما ۱ سوال اساسی!میگن امسال یکی از بهترین ها pes ساخته شده!ایا کسی از فیفا بازها بازی کرده ببینه چقدر این گفته صحیحه؟من موندم فیفا بگیرم یا pes !هرکس میدونه ۱مشورتی بده با تشکر
من خودم دموي هر دو رو بازي كردم pes يه ذره بهتر شده اما همچنان از لحاظ گيم پلي يه نسل عقبتره

کمال جان تبریک میگم یوونتوستون هم که برد!!! پاش افتاد یه دست بزنیم یه حال اساسی بهت بدم !
من تو تاپیک فوتبال بی سی هم گفتم ، کونته غیر قابل پیش بینی بود ولی آلگری کاملا مشخص بود چیکار میکنه
همین کافی بود تا فقط دو شوت سمت دروازه ما بزنند و فقط یک موقعیت خطرناک ایجاد کنند
مالکیت توپ 60 - 40 به سود یوونتوس بود
ممنون شهروز جان ، به امید اینکه زودتر بیایم آنلاین یه دست باهات بازی کنیم
فیفا 12 فوق العاده است ولی من فعلا ترجیح میدم آنلاین بازی نکنم ، دارم رو سیستم دفاعی جدیده کار میکنم
میخوام حداقل وقتی میام باهاتون بازی کنم ، 6 7 تا نخورم ، یکم بتونم دفاع کنم :d
باتشکر

من تو تاپیک فوتبال بی سی هم گفتم ، کونته غیر قابل پیش بینی بود ولی آلگری کاملا مشخص بود چیکار میکنه
همین کافی بود تا فقط دو شوت سمت دروازه ما بزنند و فقط یک موقعیت خطرناک ایجاد کنند
مالکیت توپ 60 - 40 به سود یوونتوس بود
ممنون شهروز جان ، به امید اینکه زودتر بیایم آنلاین یه دست باهات بازی کنیم
فیفا 12 فوق العاده است ولی من فعلا ترجیح میدم آنلاین بازی نکنم ، دارم رو سیستم دفاعی جدیده کار میکنم
میخوام حداقل وقتی میام باهاتون بازی کنم ، 6 7 تا نخورم ، یکم بتونم دفاع کنم :d
باتشکر

دوست عزیز به نظرم قبل از همه اینا روی نتتون کار کنید من بدبخت 10 تا باخت دارم 7تاش از حریف جلو بودم قطع شد اصلا دل و دماغ نمیمونه واسه ادم اه اه با این نتشون تازه همون دستاییم که میبریم خدایی از غیرتمونه از بس که قطع و وصل میشه

دوستان میشه یکم در مورد Region 3 ا بازی واینکه ایا میشه تو PSN به راحتی با اون رجیون بازی کرد یا نه یه توضیحی بدید ؟ ممنون

من پیشنهاد می کنم ریجن 3 این بازی رو کلا بی خیال بشید ! چون در این صورت باید یک اکانت کُره بسازید ( که دردسرهای زیادی داره ) و کد رو با اون روی دستگاه خودتون فعال کنید . پس عاقلانه ترین کار خرید ریجن 2 ـه .

یه چیزی میگید ها ! 128 با 128ـش یه دنیا فاصله است چه برسه به 512 و 128

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or