کسی نمیدونه دسته رو باید چیکار کنیم بشناسه ؟
اقا من که بازی رو نصب کردم چند دقیقه بازی کردم.بعد از اون که رفتم تو بازی دیگه بازی رو نمیاره(یعنی خود به خود از بازی میاد بیرون)؟
دوستان من دمو دانلود و نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم زرتی میپره بیرون مشکل از کجاست
نسخه ی قبلیه فیفا هم نصب نیست سر ویندوز
ویندوزمم 64 بیت هست.
فهمیدم مشکل از کجاست
وقتی دسته رو وارد یو اس بی میکنی این اتفاق میوفته
وقتی هم بکنی درست میشه
ولی با کیبورد نمیشه بازی کرد.معلوم نیست شوت کدومه سرعت کدومه
من کارایی که دوستان گفتن انجام دادم و این دفه تو بازی رف5ت و نپرید بیرون و دسته هم بهش شناسوندم ولی باز خوب مپ نمیشه !!!!!! مثلا برای دویدن بازیکن ها هیچ دکمه ای کار نمی کنه
و عجیب تر اینکه چرا آپشن گرافیکی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی هست که این مشکلات رو داشته باش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا نمیشه دکمه دویدن بازیکن رو روی دسته مپ کرد و بهش شناسوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انگار LT و RT دسته کار نمی کنه !!! اا تو تستش تو ویندوز سالمه !!!! به جاش تو بازی دکمه استارت SELECT شده LT و RT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی میدونه باید چه کار کرد ! ! !! توی آپشن بیرون بازی هم خودش فقط 2 نوع دسته رو گفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این که شما می گی دقیقا همون مشکل فیفا 10 هست نکنه باید یه سال دیگه فیفا 11 بازی کنیم !!!!![]()