FIFA 12 | PC

اولین تصویر منتشر شده از بازی :

abuss14btpdft2eupd12.jpg

سایز اصلی

بازی طبق روال معمول پاییز 2011 منتشر خواهد شد .

خوب ما طبق معمول هول شدیم و همون دموی اول رو دانلود کردیم! دسته رو کشیدم بیرون تا بره تو بازی. چقدر سخته با کیبورد بازی کردن. شوت شده Space. پاس D، پاس عمق A، تکل و سانتر S. ضمن اینکه جایی هم نیست مثل fifa 11 که اینارو تغییر بدیم!

حالا بگذریم.

• نظر کلی مو همین اول بگم. اگه EA بخواد این بازی رو با همین کیفیت 27 همین ماه عرضه کنه، که بزرگترین اشتباه زندگیشو کرده! بعد این همه بوق و کرنا، این چیزی نیست که طرفدارها منتظرش بودن. شاید همین الان هم خیلی ها که پیش خرید کردن پشیمون شدن.
  • اما، باید بگم که خبر خوب برای طرفدارهای این بازی رو PC هست، چون اونا بیشترین تغییرات رو احساس می کنن. این چیزی که من توی دمو دیدم، نسخه ی اندکی بهتر شده ی FIFA 11 کنسوله! اصلا خودشه. فقط منو کمی عوض شده،
  • مارتین تایلر اسم گلرها رو هم می گه،
  • به جای 5 تا "بار" شوت زدن که تو کنسول 5 تا بود و توی پی سی 4 تا، اینجا هم با زدن دکمه ی شوت، 4 تا بار پر میشه.
  • مثل نسخه ی کنسول و برعکس پی سی، تعویض ها رو کامل نشون می ده برای هر دو تیم.
  • انیمیشن اول بازی کمی عوض شده. باز هم تغییر خاصی به نسخه ی کنسولی نداره.
  • کمک داور طبق معمول شوت و تو باقالی هاست!
  • گردن بازیکن ها رو سرشون لق می زنه! خیلی گردن دراز شدن!
  • Alan Smith فاجعه ست. خدارو شکر Martin Tyler سرجاشه.
  • برای بچه هایی که می گن کند شده می گم، اصلا اینطوری نیست. تنظیمات رو روی Fast بذارین عین قبل میشه.
  • گفته می شد بازیکن های تکنیکی تکنیک می زنن و لااقل یه نفرو دریبل می کنن. تو دو تا بازی که من کردم فقط یه بار پیش اومد! مسی کامپیوتر که طبق معمول بی تاثیرترین بازیکنه چون قدرت بدنی نداره. مسی بازی میلان رو دیدین؟ اصلا اون مسی نیست!
  • کلی حرف جدید برای پی سی بازها دارم، چون خیلی چیزها برای اونا تغییر کرده (مثل همون هند که یکی از بچه ها گفت، یا اینکه میشه داور رو انتخاب کرد و داورها با هم فرق می کنن تو سخت گیری)، اما برای کنسولی ها، تقریبا همون قبلیه با این تفاوت که Andy Gray رو هم نداره که نمک گزارش بود!

در کل امیدوارم اینی که دمو بود نسخه ی نهایی نباشه، چون خیلی ناامید کنندست. ببینین اشتباه متوجه نشین، هنوز هم این فیفا فوق العادست. اما بعد اون همه تبلیغات، ما منتظر تغییرات جدی تری بودیم. این فیفا هیچ کدومشو به ما نمی ده.

---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 AM ارسال شده بود ----------

دوستان دموی بازی روی PC با نسخه ی کنسولی فرق خاصی داره ؟
اگه فرقی نمیکنه ما بریم تو کار نسخه ی PC ...

تو سایت خود فیفا نقل شده که تو گیم پلی هیچ تفاوتی ندارند.

---------- نوشته در 11:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 AM ارسال شده بود ----------

دوستان یه چیز خیلی عجیب : بسیار از انیمیشن های خوشحالی بعد از گل عینا از pes تقلید شده .....

جوک بامزه ای بود! PES مگه خوشحالی داره؟

---------- نوشته در 11:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من دمو دانلود و نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم زرتی میپره بیرون مشکل از کجاست
نسخه ی قبلیه فیفا هم نصب نیست سر ویندوز
ویندوزمم 64 بیت هست.

دسته رو بکش بیرون. یا اینکه یکی از بچه ها توضیح داده با دسته چطوری میشه بازی کرد. همین جا گفته. بگردی پیدا می کنی.

_ یه نکته دیگه هم اینکه فابرگاس هنوز توی تیمه آرسناله ..
نصری هم هنوز هست.

• Like
Reactions: 8030

[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #ffffff, align: center"]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #ffffff, align: center"] [/TD]

[TD="class: font-small, align: center"] [/TD]
[TD="class: font-small, align: center"] [/TD]

قیافه ی حاج Pique عین این سیدای نماز خون شده :))
اما خداییش استایای جالبی دارن :)
سیتم رگ گردن هم مشاهده شد:دی
پ.ن : از عکسای من بهتره :دی
ممنون ...

آخرین ویرایش:
من دانلود نکردم دمو رو هنوز. منتظر اینم که نسخه ی بدون اشکالش رو بدن بیرون. ولی با این حال گیم پلی های اپلود شده رو رو یوتوب که میبینم به قول این دوست بالای مون هیچ تفاوتی نمیبینم با نسخه ی 2010 pc .

من که منصرف شدم از دانلود دمو. شاید impact engine رو گذاشتن برا نسخه ی پایانی.

_ تنها عیبی که من میتونم بگم اینه که یه کم بازی سرعتش پایینه یعنی کُنده.. که البته بعد از چنتا بازی برات عادی میشه .. ولی امیدوارم توی نسخه نهایی بشه سرعت بازی رو هم تغییر داد..
_ سیستم پنالتی هم تغیر کرده .. من که نفهمیدم با دروازبان چطور شیرجه باید برم ..

آقا یه چیزی بگم!
ببینیند این کند شدن بازی خیلی طبیعی تر کرده بازی رو!
یعنی در واقع FIFA 11 خیلی سریع بود! و چون به اون عادت کردید فیکر می کنید کند شده!
ّ
FIFA 11 ـه کنسول هم کند تر از PC بود.

دروازه بان با joystick ـه سمت راست میپره!

خب بالاخره تونستم درست بازیش کنم
یکم از سرعت بازی کم کردن که بازی طبیعی تر بشه که بنظرم شده ... انیمیشن تکنیکها هم نرم تر شده و از همه مهمتر impact engine واقعا جالبه و یه صحنه های نسبتا واقعی و جالبی درست میکنه . درکل از فیفا 11 خیلی بهتر شده . یکم سیستم دفاعی رو تغییر دادن که اونم خوب شده و دفاع کردن طبیعی تر شده .
منکه بعد اینهمه انتظار و تبلیغات راضیم از بازی .

سلام
من امروز 700 مگ گرفتم اومدم اینجا دیدم میگید باگ داره و ... میگم بگیرم بقیش را یه بیخیال شم جدیدش را بگیرم؟

امسال که معلوم pc بازها از 12 ایراد بگیرن چون امسال 11 خیلی توقع ها را برد بالا اما اینا هیچ وقت یادم نمیره که هر سال با سری جدید بازی همه میگفتن بد شده و ... دلیلش هم فقط یه چیز هست و اون اینه که فیفا هیچ وقت درجا نمیزنه و هر ساله با تغیرات فراوان بازی را نسبت به سال قبل دگرگون میکنه و با عادتی که به بازی قبل داشتید از این تغیرات شاکی میشید اما بعدش میفهمید. الان داغید:d
من حتی یادم هست که فیفا 11 را نسبت به 10 pc مقایسه میکردن و میگفتند این چیه=))

من نمیدونم این دوستانی که میگن نا امید شدیم .. دقیقا از چی ناامید شدن .. چون نتونستن بازی رو راحت اجرا کنن و بازی کنن ؟

ولی برای من که بدون مشکل اجرا شد و به نظر من بازی واقعا طبیعی شده و با تغییراتی که دادن باید بگیم که FIFA12 به بعد رو فقط حرفه ای ها بازی میکنن و آماتورها ،بچه ها و بقیه باید برن PES بازی کنن
..

آقا یه چیزی بگم!
ببینیند این کند شدن بازی خیلی طبیعی تر کرده بازی رو!
یعنی در واقع FIFA 11 خیلی سریع بود! و چون به اون عادت کردید فیکر می کنید کند شده!

کاملا درسته من اینو دیشب توی بازی میلان و بارسلونا دقت کردم .. واینکه میتونی مثل فوتبال واقعی وقتی صاحب توپ شدی چند ثانیه سرجات وایسی و تصمیم بگیری ..

قول این دوست بالای مون هیچ تفاوتی نمیبینم با نسخه ی 2010 pc .

داداش FIFA12 کامپیوتر با نسخه 2011 خودش از زمین تا آسمون فرق داره ..

ولی با این حال گیم پلی های اپلود شده رو رو یوتوب که میبینم به قول این دوست بالای مون هیچ تفاوتی نمیبینم با نسخه ی 2010 pc .

تا بازی نکنی فرقشو نمیفهمی ..

من امروز 700 مگ گرفتم اومدم اینجا دیدم میگید باگ داره و ... میگم بگیرم بقیش را یه بیخیال شم جدیدش را بگیرم؟

داداش اینقدر هم که میگن مشکل نداره .. برا من که فقط مشکلش گیم پد بود که اونم با اون دستور رجیستری که چند صفحه قبل یکی از بچه ها گذاشته بود حل شد ..
مشکل دیگه ای هم من ندارم و به راحتی دارم بازی میکنم ..

ضمناً تو که 700 مگ دان کردی بقیه اش رو هم دان کن ..

دوستان عزیزی که دمو رو بازی کردند،اگه میشه بگن منوهای باز هم مثل نسخه کنسولی شده؟ یا متفاوته؟
یک سری امکانات مثل EDIT توره دروازه و اینها در نسخه PC هست یا نه؟

این سوالم ربطی به دمو نداره فقط میخواستم ببینم مود مربی گری بازی مثل نسخه کنسولی هست
یا مثل FIFA11 با نسخه کنسولی فرق داره و همه امکانات نسخه کنسولی رو نداره؟

امسال که معلوم pc بازها از 12 ایراد بگیرن
اتفاقا کنسولی ها ایراد خواهند گرفت. نسخه کامپیوتری که خیلی تغییرات داشته و عالی شده.

---------- نوشته در 03:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیزی که دمو رو بازی کردند،اگه میشه بگن منوهای باز هم مثل نسخه کنسولی شده؟ یا متفاوته؟
یک سری امکانات مثل EDIT توره دروازه و اینها در نسخه PC هست یا نه؟

این سوالم ربطی به دمو نداره فقط میخواستم ببینم مود مربی گری بازی مثل نسخه کنسولی هست
یا مثل FIFA11 با نسخه کنسولی فرق داره و همه امکانات نسخه کنسولی رو نداره؟

منو مثل نسخه ی کنسولی شده یعنی چی؟ یعنی مثل فیف 10 کامپیوتر که کند بود نباشه؟ نه اونطوری نیست. منو منتها مثل فیفا 11 هم نیست. یه چیزی مثل یه بار شده اون زیره صفحه ست. چپ و راست می ری گزینه های متفاوت داره. هر گزینه هم خودش چند تا تب داره.

تموم اون امکانات فیفا 11 کنسول تو این ورژن PC هست.

مربی گری توی دمو فعال نیست و فعلا چیزی نمیشه کفت.

همین الان دمو رو بازی کردن بسیار غول باورم نمی شه اینقدر بازیش حال بده منی که نسخه ی قبلشم خیلی دوست نداشتم این ترکونده

این حرف های الکی هم که می گن هیچ تغییری نکرده رو باور نکنید فقط می خوان بگن ما هم هستیم دیگه منی که فن هیچ چیزی نیستم دارم می گم

این نسخه ی سایت ea هم هیچ مشکلی نداره دسته هم به خوبی می شناسه فقطم با دسته بازی کنید دکمه های دفاع کردنش زیاد شده همچنین بسار جذاب

هوش مصنوعی هم باور نکردنی بالا هست همچنین داوری بی نقص

به قول دوستمون pes جلوش فقط یه شوخیه

سرعت بازی هم که قابل تنظیمه قشنگ داخل اپشن موجوده چی میگید چرا نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or