اگه میشه چندتا عکس هم بذارید...راستی چندتا ورزشگاه تو نسخه دمو هست؟
شبه یا روز؟
گرافیک چمن و تماشاگرا بهتر شده یا نه؟
دوستان اون اندک لگ هایی که FIFA 11 تو Se7en داشت ، تو این نسخه برطرف شده ؟
نوژن من که خودی هستم ولی راست میگه دیگه تو 11 الان 3 تا نسخه را دارم میبینم غیر از دروازه بان و چند تا چیز که بالای صفحه برای امار و ارقام هست هیچ فرق دیگه ای نداره :dاتفاقا من نسخه ی کنسولی 11 دارم جوک فعلا شمایی که نمی تونی تفاوتش رو بفهمی
اتفاقا من نسخه ی کنسولی 11 دارم جوک فعلا شمایی که نمی تونی تفاوتش رو بفهمی
من زیاد فرقی ندیدم بیشتر از نزدیک بهتر شدن داخل بازی تقریبا همونه
کوچک ترین لگی ندیدم کاملا روان
نوژن من که خودی هستم ولی راست میگه دیگه تو 11 الان 3 تا نسخه را دارم میبینم غیر از دروازه بان و چند تا چیز که بالای صفحه برای امار و ارقام هست هیچ فرق دیگه ای نداره
البته اگه از نظر فنی بگی اره تو کنسول ها سانتر ها از کنار بیشتر کات بر می داره
نوژن من که خودی هستم ولی راست میگه دیگه تو 11 الان 3 تا نسخه را دارم میبینم غیر از دروازه بان و چند تا چیز که بالای صفحه برای امار و ارقام هست هیچ فرق دیگه ای نداره :d
البته اگه از نظر فنی بگی اره تو کنسول ها سانتر ها از کنار بیشتر کات بر می داره
اتفاقا من نسخه ی کنسولی 11 دارم جوک فعلا شمایی که نمی تونی تفاوتش رو بفهمی
من فردا نسخه xbox رو تست میکنم ببینم فرقی داره با pc یا نه بعد نظرمو در مورد هر دونسخه میگم،چون پارسال هم بعضی ها میگفتن فرق نداره ولی خیلی فرق داشت.
حسین رفتی زیر تانک خودی؟
بابا بهتره باور کن تغییر زیاد داره فنی زیاد داره تو با رضا گرافیک دوستین چون گرافیکش فرقی نکرده می گین تغییری نداره کی 11 انقدر روان بود و حال می داد هم انیمشن ها بهتره هم هوش مصنوعی هم دفاع هم داوری هم پاس هم شوت دیگه چی می خوای از pes که بهتره بدترم شده
اگه گیم اسپات مدال مثل سال گذشته رو داد من حرفم رو پس می گیرم اگه نداد خودتون می دونید:d
از این آدرس میتونی دانلود کنی.یکی از دوستان لطف کنه لینک سالم دمو رو بذاره.
ممنون.