FIFA 12 | PC

اولین تصویر منتشر شده از بازی :

abuss14btpdft2eupd12.jpg

سایز اصلی

بازی طبق روال معمول پاییز 2011 منتشر خواهد شد .

اقا من که بازی رو نصب کردم چند دقیقه بازی کردم.بعد از اون که رفتم تو بازی دیگه بازی رو نمیاره(یعنی خود به خود از بازی میاد بیرون)؟

دوستان من دمو دانلود و نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم زرتی میپره بیرون مشکل از کجاست
نسخه ی قبلیه فیفا هم نصب نیست سر ویندوز
ویندوزمم 64 بیت هست.

فهمیدم مشکل از کجاست
وقتی دسته رو وارد یو اس بی میکنی این اتفاق میوفته
وقتی هم بکنی درست میشه
ولی با کیبورد نمیشه بازی کرد.معلوم نیست شوت کدومه سرعت کدومه

من کارایی که دوستان گفتن انجام دادم و این دفه تو بازی رف5ت و نپرید بیرون و دسته هم بهش شناسوندم ولی باز خوب مپ نمیشه !!!!!! مثلا برای دویدن بازیکن ها هیچ دکمه ای کار نمی کنه

و عجیب تر اینکه چرا آپشن گرافیکی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی هست که این مشکلات رو داشته باش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با سلم میخوام یه چیزی بگم میدونم این جا تایپک فیفاست فقط نظرمو میگم همین.
من از سونی 1 بازی pes رو به همه چیز ترجیح میدم مقابل حرفای همه مقابله میکردم و میگفتم pes بهتر و سرتر از فیفاست تا سال قبل این فکرو داشتم تا فیفا 11 رو دیدم و خدا وکیلی احساس کردم یه سر و گردن بالاتر از pes هست
ولی الان که دموی هر دوشو دیدم دوباره بهم یه رگ غیرت pes دست داد .من pes رو خیلی خیلی بهتر از fifa دیدم البته در دمو.شاید واقعیت چیز دیگری باشد

یکی جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چرا نمیشه دکمه دویدن بازیکن رو روی دسته مپ کرد و بهش شناسوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انگار LT و RT دسته کار نمی کنه !!! اا تو تستش تو ویندوز سالمه !!!! به جاش تو بازی دکمه استارت SELECT شده LT و RT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کسی میدونه باید چه کار کرد ! ! !! توی آپشن بیرون بازی هم خودش فقط 2 نوع دسته رو گفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کسی نمیدونه دسته رو باید چیکار کنیم بشناسه ؟

اقا من که بازی رو نصب کردم چند دقیقه بازی کردم.بعد از اون که رفتم تو بازی دیگه بازی رو نمیاره(یعنی خود به خود از بازی میاد بیرون)؟

دوستان من دمو دانلود و نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم زرتی میپره بیرون مشکل از کجاست
نسخه ی قبلیه فیفا هم نصب نیست سر ویندوز
ویندوزمم 64 بیت هست.

فهمیدم مشکل از کجاست
وقتی دسته رو وارد یو اس بی میکنی این اتفاق میوفته
وقتی هم بکنی درست میشه
ولی با کیبورد نمیشه بازی کرد.معلوم نیست شوت کدومه سرعت کدومه

من کارایی که دوستان گفتن انجام دادم و این دفه تو بازی رف5ت و نپرید بیرون و دسته هم بهش شناسوندم ولی باز خوب مپ نمیشه !!!!!! مثلا برای دویدن بازیکن ها هیچ دکمه ای کار نمی کنه

و عجیب تر اینکه چرا آپشن گرافیکی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی هست که این مشکلات رو داشته باش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان مشکلا ت خود را تو این تاپیک مطرح کنید ممنون
[h=3]مشکلات FIFA 12 (کرک،نصب،گرافیکی و ...)[/h]

• Like
Reactions: Saber
یکی جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چرا نمیشه دکمه دویدن بازیکن رو روی دسته مپ کرد و بهش شناسوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انگار LT و RT دسته کار نمی کنه !!! اا تو تستش تو ویندوز سالمه !!!! به جاش تو بازی دکمه استارت SELECT شده LT و RT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کسی میدونه باید چه کار کرد ! ! !! توی آپشن بیرون بازی هم خودش فقط 2 نوع دسته رو گفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این که شما می گی دقیقا همون مشکل فیفا 10 هست نکنه باید یه سال دیگه فیفا 11 بازی کنیم !!!!:(

این که شما می گی دقیقا همون مشکل فیفا 10 هست نکنه باید یه سال دیگه فیفا 11 بازی کنیم !!!!:(

ای بابا من که کلا فیفا و فوتبال باز نیستم ی بارم خواستم بازی کنم که اینجور شد

حالا سوالمو تو اینجا مشکلات FIFA 12 (کرک،نصب،گرافیکی و ...) مطرح کردم شما هم بیا بپرس شاید کسی جواب ما را داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or