بچه ها دقت کردین پیشرفت بازیکن ها تو این نسخه چقدر کم شده !
قبلا هر سال ۳ تا ۵ به اورال بازیکن ها اضافه میشد اما تو این نسخه من توی ۷-۸ فصلی که رفتم یک یا نهایتا ۲ تا اضافه شده !
جریان چیه ؟ میشه یکاری کرد بازیکن ها تو منیجر مد بیشتر پیشرفت کنن ؟
یه رنگی بنویس بشه خوندش!
آره باهات موافقم. youth player علی الخصوص هر چی هم بهش بازی می دی و بهترین بازیکن زمین میشه و کلی +3 اینا می خوره، سال بعدش باز همون overall سابق رو داره. بازی ایراد زیاد داره کلا. ولی خوب انقدر خوبه که ایناشو میشه بخشید.
بچه ها یه نکته عجیب !
من وقتی با inter بازی میکنم (تو ورزشگاه سن سیرو) دوربین یجورایی زوم هست !
اصلا یه چیزه وحشتناکیه ! نمیشه بازی کرد !
شما هم این مشکل رو دارید ؟
من که تیم اصلیم اینتره. مشکل دوربین ندارم. یه screenshot بذار ببینیم چطوریه.
من که تیمم الان بسیار جوونه و تا 5 سال دیگه شاید برسن به 30 سال. بعدشم مدام بازیکن خوب میاد به بازار. فقط اینکه youth player های خودمون از 70 بالاتر نمی رن خیلی رو اعصابه!
شیوه ی من برای Youth player اینطوریه, اول استخدام دوتا استعداد یاب 5 ستاره بعد قرارداد بستن با بازیکنهایی که حداکثر پتانسیلشون در آینده بالای 90 هست بعد هم 2 سال قرضی میدمش یه تیم نسبتا خوب. حداکثر تا 20,21 سالگی میره بالای 80:d
بابک امکان نداره !!!
منم دقیقا همین کار رو میکنم ! در بهترین حالت به ۷۰ میرسن !!!!!!!!!!!!!!!!!
حیف که این فصل رفتم دورتموند (:d) وگرنه یه عکس از آکادمیم توی یووه میزاشتیم همه کف کنیم :dبازیکنهای 16 سالم 63 تا 67 بود قدرتشون:d
فکر میکنم مشکل از بازیکنهایی باشه که استعداد یاب پیدا میکنه نه پیشرفت این بدبخت ها:d
البته اینم بگم توی هر فصل شاید بیشتر از 50تا بازیکن توی آکادمی جابجا میکنم.هر بازیکنی که توی تمرینات پتانسیلش از 85 پایینتر بیاد رو میندازم بیرون:d
دوستان میشه یکی پچ ترانسفر های زمستانیرو از اپلودر های وطنی اپلود کنه؟
برای من اتوماتیک توسط اوریجین دانلود میشه ، پچ ندارم.
اما اگه میشه استخراج کرد ازش بگو برات آپلود کنم.
===============================================
بچه ها دقت کردین چقدر این سیستم Career در طولانی مدت بده !
من الان حدودا سال ۲۰۲۰ هستم همه تیم ها به غیر از خودم بیچاره شدن
همه ترکیب تیم ها که حدود ۳۰ تا ۳۵ ساله !
تیم هایی مثل منچستر سیتی ، رئال مادرید ، بارسلونا و چلسی که همیشه بهترین ها رو با قیمت فضایی میخرن الان تو باقالی هان !
باز بارسلونا چون جوون زیاد داره باز خوبه اما چلسی این دو سه ساله اخیر شانس آوورده سقوط نکرده !
از اون ور لیورپول که همیشه مشکل داشته و خداد ساله رنگ قهرمانی لیگ ندیده ، پیشنهاد میده ها !
هر فصل پیشنهادات بالای ۸۰ میلیون دلاری واسه همه بازیکن های من ردیف میکنه ! ناکس تیم جمع کرده همیشه بعد من دومه.
در رابطه با آرسنال هم چیزی نگم بهتره !
یکم هوش مصنوعی در این زمینه بد نیست خلاصه !