برو تنظیمات بذار رو leagacy برمیگرده همون حالت فیفا های قبلیبچه ها چطور میشه توپ رو از حریف گرفت واقعا کلافه میشم برای گرفتن توپ. تکنیک ها رو چه جوری باید زد. میشه یه راهنمای pdf کل چیزهای فیفا 12 رو واسه دانلود بزارید.ممنونم
من فایل را همون جا که میگه کپی می کنم ولی تغییری نمی کنه.کسی می تونه راهنمایی کنه.
یکی نیست قشنگ توضیح بده.
چون اصلا فایلی به نام Origin Games توی Program Files کامپیوترم نیست. کارایی رو هم که میگه میکنم.هیچی هم نیست که توی بازی لود کنم.
یه نفر قشنگ بیاد توضیح بده.
-----------------------------------------------
قبلا خوب راحت بود یه فایل squad معمولی رو جایگزین قبلی میکردی و تمام.اینا هم با این Origin.
لطفا کمک کنید :
---------- نوشته در 10:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 PM ارسال شده بود ----------
اون فایل رو بریز اینجا :
FIFA 12 / Game / Data / db
اگه فولدری به اسم db هم نداری، یکی بساز و بعد بریز توش. فقط سیو ها میپره فک کنم !!!
لطفا کمک کنید :
---------- نوشته در 10:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 PM ارسال شده بود ----------
اون فایل رو بریز اینجا :
FIFA 12 / Game / Data / db
اگه فولدری به اسم db هم نداری، یکی بساز و بعد بریز توش. فقط سیو ها میپره فک کنم !!!
اپدیت فیفا 12
فایل db که دوستان گذاشتن رو تو FIFA 12\Game\data\db (جایی که بازی رو نصب کردید) کپی کنید اگر پوشه ی db ندارید (که احتمال زیاد ندارید) یکی بسازید و این فایل رو اونجا کپی کنید بعد برنامه ی Fifa12_i68Regenerator رو اجرا کنید اگه محل نصب بازی رو پیدا کرد که بهتر اگر نه برید و محل نصب و تا پوشه ی نصب رو بهش بدین (»ثلا بازی من اینجا نصب شده و من این ادرس رو بهش دادم D:\game\EA Sports\FIFA 12) بعد go بزنید برید تو بازی و ببینید که انتقالات انجام شده
career ها میپرهاگه این کارو کنیم سیو های بخش Career نمیپره؟ و اگه بپره راهکاری نیست که بشه برگردونیمشون؟ مثلا سیو ها رو از قبل نگه داریم بعد انجام نقل و انتقالات توی بازی دوباره به سر جاشون بگردونیم؟! ها نمیشه؟