FIFA 12 | PC

اولین تصویر منتشر شده از بازی :

abuss14btpdft2eupd12.jpg

سایز اصلی

بازی طبق روال معمول پاییز 2011 منتشر خواهد شد .

پویا جان کدوم از اینا تو فیفا ۱۱ کنسولی بود ؟
من نسخه کنسولی هم تست کردم ، اما با هیچ کدوم از اینا برخورد نداشتم !!!

چرا محمد. همین خوشحالی کردن مثلا. تو فیفا 11 کامپیوتر، تو می دوی، بازیکن ها هم مثل احمق ها پشتت. اما تو کنسول اگه بیفتی تو بغل کسی، همون جا تبدیل به دمو میشه.

اینکه داورو می تونی عوض کنی و هر داوری شخصیت خودشو داره.

اینکه تور دروازه سفت و شل میشه و یا مربعی و مثلثی می شه.

بازم بگم؟

سلام
من دمو رو دانلود کرد مثه همه بچه ها مشکل دسته رو داشتم تا اینکه یه فکری بنظرم رسید و رفتم فایلها تنظیمات دسته فیفا 11 رو کپی کردم توی پوشه FIFA 12 داخل MY Documents و رفت داخل بازی دیدم راحت وارد بازی شده بعد رفتم تنظیمات دسته رو هم درست کردم و بازی کردم مشکل حل شد به همین راحتی
اینم لینک فایل
http://uploadfa.com/f1pbfdpi4fck/buttonDataSetup.ini

• Like
Reactions: happypooya
چرا محمد. همین خوشحالی کردن مثلا. تو فیفا 11 کامپیوتر، تو می دوی، بازیکن ها هم مثل احمق ها پشتت. اما تو کنسول اگه بیفتی تو بغل کسی، همون جا تبدیل به دمو میشه.

اینکه داورو می تونی عوض کنی و هر داوری شخصیت خودشو داره.

بازم بگم؟

خیلی جالبه ! تو نسخه کنسولی به این چیزا دقت نکرده بودم !

راستی پویا این اولین باره من دمو رو تست کردم ، به نظرت ممکنه تو گرافیک در نسخه نهایی تغییری ایجاد بشه ؟

چون تو ترکیب نهایی تیم ها که قطعا باید تغییر بدن ، مثل فابرگاس و نصری که هنوز تو آرسنال هستند.

سلام
من دمو رو دانلود کرد مثه همه بچه ها مشکل دسته رو داشتم تا اینکه یه فکری بنظرم رسید و رفتم فایلها تنظیمات دسته فیفا 11 رو کپی کردم توی پوشه FIFA 12 داخل MY Documents و رفت داخل بازی دیدم راحت وارد بازی شده بعد رفتم تنظیمات دسته رو هم درست کردم و بازی کردم مشکل حل شد به همین راحتی
اینم لینک فایل
http://uploadfa.com/f1pbfdpi4fck/buttonDataSetup.ini

دمت گرم. من مال خودمو کپی کردم درست شد. فقط آنالوگ راستم تنشیم نیست که خیلی هم مهم نیست.

تغییراتش نسبت به فیفا 11 PC انقدر زیاده که من خیلی عادت ندارم. بازیکن ها بهشون می گی بدو سریع نمی دون. باید عادت کنم البته. یه ذره جهت رو عوض می کنم، دستم هم رو سرعته ها، ولی یهو آروم می دوه! با پدیده قوز کردن که یکی از بچه ها گفت هم موافقم. چقدر هم قیافه ی بعضی ها مثل ویا رو بد در آوردن. ولی این قضیه که عکس همه بازیکن ها رو گذاشتن جالبه من خوشم اومد.

---------- نوشته در 04:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:12 PM ارسال شده بود ----------

راستی پویا این اولین باره من دمو رو تست کردم ، به نظرت ممکنه تو گرافیک در نسخه نهایی تغییری ایجاد بشه ؟

چون تو ترکیب نهایی تیم ها که قطعا باید تغییر بدن ، مثل فابرگاس و نصری که هنوز تو آرسنال هستند.

گرافیک بازی من فکر می کنم نهاییه و خیلی هم انصافا خوبه. جز چهره ی بعضی بازیکنها که بعید می دونم تغییرش بدن. مثلا چهره ی پدرو و سانچز فاجعه ست! ترکیب رو ولی درست می کنن قطعا. ولی گرافیک بعید می دونم. چمن که به نظر من خیلی زیباست. چه چیزی دقیقا تو گرافیک تو ذوقت می زنه؟

گرافیک بازی من فکر می کنم نهاییه و خیلی هم انصافا خوبه. جز چهره ی بعضی بازیکنها که بعید می دونم تغییرش بدن. مثلا چهره ی پدرو و سانچز فاجعه ست! ترکیب رو ولی درست می کنن قطعا. ولی گرافیک بعید می دونم. چمن که به نظر من خیلی زیباست. چه چیزی دقیقا تو گرافیک تو ذوقت می زنه؟

چمن رو موافقم خیلی خوبه ، مخصوصا سایه ها وقتی رو چمن میفتن
اما چیزی که جا داشت یکم بهتر بشه خوده بازیکن ها بود ، کیفت طراحی لباسشون و از همه شدیدتر همونی که خودتم گفتی بعضی چهره ها !

اما در کل اصلا نمیشه بهش گفت بد ، جمعا کاملا راضی کنندست.

به دمو تبدیل نمیشه،فقط زاویه دوربین عوض میشه و کلا real time هست.اون مال پارسال بود که وقتی گل میزدی اگه خوشحالی نمیکردی یک دموی از پیش رندر شده رو بهت نشون میداد.
البته این کار امسال فیفا رو pes تو نسخه 2010 به بعد انجام میداد.ولی خب ماله فیفا خیلی با کیفیت تره!

تور دروازه سفت و شل میشه ولی من ندیدم مربعی و مثلثی بشه.
اگه میشه بگو کجای باید مربعی و مثلثیش کنم؟

جالبه شما نسخه کنسولی و بازی کردی ولی این همه آپشن رو متوجه نشدی؟

سازنده های فیفا همیشه گفتن،آخرین کاری که قبل ار عرضه ی بازی انجام میدن،نقل و انتقالات و چیدن ترکیب هاست.
گرافیک بازی ممکنه تو نسخه اصلی کمی متفاوت باشه،چون یادمه پارسال گفته بودن به دلیل اینکه حجم نسخه دمو کمتر باشه کمی از
کیفیت بصری بازی زدند.
به نظر من گرافیک هیچ تعغییر محسوسی نسبت به پارسال نکرده،حتی من نورپردازی رو تو نسخه قبل بهتر میدیدم.
البته باید ورزشگاهای دیگه و شرایط جوی دیگه رو هم دید .

حق با شماست آقا پویا. منظورم از دمو میشه همین بود که نمیشه کنترلشون کرد. ولی Real-time هست. درسته.

---------- نوشته در 06:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 PM ارسال شده بود ----------

چمن رو موافقم خیلی خوبه ، مخصوصا سایه ها وقتی رو چمن میفتن
اما چیزی که جا داشت یکم بهتر بشه خوده بازیکن ها بود ، کیفت طراحی لباسشون و از همه شدیدتر همونی که خودتم گفتی بعضی چهره ها !

اما در کل اصلا نمیشه بهش گفت بد ، جمعا کاملا راضی کنندست.

لباس ها که خیلی خوبن! تازه هنوز اینتر و منچستر رو رو نکردن. مال اونا بهتر هم هستن. مثل اینکه قرار داد بستم بازیکن های منچستر سیتی و اینترمیلان و چند تا تیم دیگه رو تخصصی رو چهره هاشون کار کنن!

تور دروازه سفت و شل میشه ولی من ندیدم مربعی و مثلثی بشه.
اگه میشه بگو کجای باید مربعی و مثلثیش کنم؟

میشه بابا تو همون تنظیمات بری نوشته rectangular, triangular. همون جا که سفت و شل می کنی. گزینه ی زیرشه. مثل کنسول دیگه.

بابا یکی بیاد بگه چه طوری با دسته بازی کنیم هر کی یه چیزی گفته
یکی از دوستان چند پست بالاتر یه چیزی گفت انجام دادم اما نشد

آقا من دمو رو دانلود کردم ولی نمیاد . میره تو بازی بعد میاد بیرون کمکم کنید . win 7 دارم . کسی نبود ما رو کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟
دسته رو از سیستم جدا کن اجرا میشه

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

سوال من اینه که :

این گزینه رو چطور از کار بندازم که هر تیم مثلا دو تا نشانگر بالای سرشون هست یکی قرمز یکی آبی ؟!!!؟!؟
وقتی میخوایم دسته دو رو ببریم سمت راست که دو نفره بشه دسته 4 هم باهاش میره
:D
عجیبه

leonardo دستت درد نکنه

---------- نوشته در 07:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:37 PM ارسال شده بود ----------

حالا fifa config باز نمیشه حالا چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه بابا تو همون تنظیمات بری نوشته rectangular, triangular. همون جا که سفت و شل می کنی. گزینه ی زیرشه. مثل کنسول دیگه.

آهان آره پیداش کردم مرسی!
فقط یک سوال! به نظر شما بازیکن ها یکم قوز نیستند؟
اگه دقت کنین بازیکن ها موقع دویدن قور میکنن! این حرکت من رو یاده PES لعنتی مینداره!
و نکته بعدی استایل بعضی از بازیکن ها از دور مثل خودشون نیست! مثل مسی اصلا یک جوریه،بیش از حد بزرگه انگار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or