پویا جان کدوم از اینا تو فیفا ۱۱ کنسولی بود ؟
من نسخه کنسولی هم تست کردم ، اما با هیچ کدوم از اینا برخورد نداشتم !!!
چرا محمد. همین خوشحالی کردن مثلا. تو فیفا 11 کامپیوتر، تو می دوی، بازیکن ها هم مثل احمق ها پشتت. اما تو کنسول اگه بیفتی تو بغل کسی، همون جا تبدیل به دمو میشه.
اینکه داورو می تونی عوض کنی و هر داوری شخصیت خودشو داره.
اینکه تور دروازه سفت و شل میشه و یا مربعی و مثلثی می شه.
بازم بگم؟
سلام
من دمو رو دانلود کرد مثه همه بچه ها مشکل دسته رو داشتم تا اینکه یه فکری بنظرم رسید و رفتم فایلها تنظیمات دسته فیفا 11 رو کپی کردم توی پوشه FIFA 12 داخل MY Documents و رفت داخل بازی دیدم راحت وارد بازی شده بعد رفتم تنظیمات دسته رو هم درست کردم و بازی کردم مشکل حل شد به همین راحتی
اینم لینک فایل
http://uploadfa.com/f1pbfdpi4fck/buttonDataSetup.ini
خیلی جالبه ! تو نسخه کنسولی به این چیزا دقت نکرده بودم !
راستی پویا این اولین باره من دمو رو تست کردم ، به نظرت ممکنه تو گرافیک در نسخه نهایی تغییری ایجاد بشه ؟
چون تو ترکیب نهایی تیم ها که قطعا باید تغییر بدن ، مثل فابرگاس و نصری که هنوز تو آرسنال هستند.
گرافیک بازی من فکر می کنم نهاییه و خیلی هم انصافا خوبه. جز چهره ی بعضی بازیکنها که بعید می دونم تغییرش بدن. مثلا چهره ی پدرو و سانچز فاجعه ست! ترکیب رو ولی درست می کنن قطعا. ولی گرافیک بعید می دونم. چمن که به نظر من خیلی زیباست. چه چیزی دقیقا تو گرافیک تو ذوقت می زنه؟
چرا محمد. همین خوشحالی کردن مثلا. تو فیفا 11 کامپیوتر، تو می دوی، بازیکن ها هم مثل احمق ها پشتت. اما تو کنسول اگه بیفتی تو بغل کسی، همون جا تبدیل به دمو میشه.
اینکه تور دروازه سفت و شل میشه و یا مربعی و مثلثی می شه.
خیلی جالبه ! تو نسخه کنسولی به این چیزا دقت نکرده بودم !
چون تو ترکیب نهایی تیم ها که قطعا باید تغییر بدن ، مثل فابرگاس و نصری که هنوز تو آرسنال هستند.
چمن رو موافقم خیلی خوبه ، مخصوصا سایه ها وقتی رو چمن میفتن
اما چیزی که جا داشت یکم بهتر بشه خوده بازیکن ها بود ، کیفت طراحی لباسشون و از همه شدیدتر همونی که خودتم گفتی بعضی چهره ها !
اما در کل اصلا نمیشه بهش گفت بد ، جمعا کاملا راضی کنندست.
تور دروازه سفت و شل میشه ولی من ندیدم مربعی و مثلثی بشه.
اگه میشه بگو کجای باید مربعی و مثلثیش کنم؟
دسته رو از سیستم جدا کن اجرا میشهآقا من دمو رو دانلود کردم ولی نمیاد . میره تو بازی بعد میاد بیرون کمکم کنید . win 7 دارم . کسی نبود ما رو کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟
میشه بابا تو همون تنظیمات بری نوشته rectangular, triangular. همون جا که سفت و شل می کنی. گزینه ی زیرشه. مثل کنسول دیگه.