باحال بود فقط این یکی بیشتر ضعفشو نشون میداد تا قدرتش .یه کلیپ از نمایش قدرت imact engine :
http://www.youtube.com/watch?v=xqyZk6hc3sw
حتما ببینید خیلی خیلی باحاله. از دست ندید اینو
سلام دوستان. من pes باز بودم و همیشه ازش دفاع میکردم. حتی نمیرفتم فیفا بخرم. آخرین بار fifa 06 بازی کردم که اون موقع pes سرتر بود. ولی با تعریفایی ک شنیدم از fifa 11 رفتم دموی fifa 12 رو گرفتم. باید بگم دیگه به جمع فیفا بازا پیوستم! واقعا عالیه! اصلا فکرشو نمیکردم. چیزی بود ک میخواستم. چون دیگه pes خستم کرده بود. حتی دموی pes 2012 هم دیگه حال نمیداد. این فیفا همه چیش عالیه فقط دفعه اول ک بازی کردم گرافیکش یه کم زد تو ذوقم! البته تنظیماتشو بردم بالا خوب شد. الان دیگه با گرافیکشم حال میکنم. گیم پلی عالی و روون. هوش مصنوعی بالا. طبیعی بودن بازی از همه نظر ک مهمترین چیزه. صداگذاری عالی. فقط نمیدونم چرا چهره ی بعضی بازیکنای معروف اصلا هیچ شباهتی نداره! مثل پدرو یا سرجیو بوسگتس. خلاصه یه بازی فوقوالعادست!فقط چند تا سوال دارم:1- چرا صحنه آهسته ی بعضی موقعیت های خطرناکو نشون نمیده؟2- اون نوار استمینای بازیکن از دو رنگ تشکیل شده. یکی سفید یکی آبی ک قرمزم میشه. اونا چه فرقی دارن؟3- تو قسمت management نوشته RS رو بزنیم Biography بازیکنو نشون میده ولی اصلا عمل نمیکنه. چرا؟ممنون میشم جوابمو بدین.
نسخه ی نهایی همونطور که خودن گفتی بهتر میشه. حجم این دمو 1.5 گیگه در حالی که حجم بازی اصلی لااقل 8.5 گیگ خواهد بود. قطعا شاهد تغییرات هستیم.یکی از نکات منفی دیگه که خیلی در این دمو به چشم میومد،شمایل و استیل بازیکن ها از نمای دور در هنگام بازی بود.
به طرز عجیبی همه بر این قضیه اتفاق نظر دارن! چراشو هیچکس نمی دونه که اون دویدن زیبای فیفا 11 تبدیل به این قوز قوز دویدن شده!نکته منفی دیگه ای که نظر من رو در دمو جلب کرد،شکل دویدن بازی کن ها بود.در هنگام دویدن بازی کن ها بعضی اوقات(نه همیشه) احساس
میکنید که بازیکن ها بر روی زمین سر میخورند،یا نحوه ی دویدن اون ها اینطور به نظر میرسه که چند سانتی از زمین فاصله دارند،که این دو عمر
باعث میشه تعداد قدم هایی که بازیکن ها بر میدارند با مصافتی که طی میکنن هماهنگ نباشه،و این ضربه بدی به شبیه ساز بودن بازی می زنه!
فیفا 12 کند است!
به طرز عجیبی همه بر این قضیه اتفاق نظر دارن! چراشو هیچکس نمی دونه که اون دویدن زیبای فیفا 11 تبدیل به این قوز قوز دویدن شده!
مرسی از جوابت. میخواستم بدونم دو رنگ بودن نوار استقامت چیه؟ سفیده چیه ک زیاد کم نمیشه؟دکمه هارو تنظیم کردم. نمیشه. راستی اگه فقط این مشخصاتو میگه پس ability بازیکنارو کجا میشه دید؟ (سرعت و قدرت و ...)1.فکر کنم تو نسخه نهایی بتونی تنظیم کنی چقدر صحنه آهسته نشون بده. اصولا منطق خاصی نداره ولی. یه سری شوت می زنی یه متری بالای دروازه می ره اوت نشون نمی ده. اون وقت سانتر می کنی هد می زنی 4 متر اون ور تر می ره اوت نشون می ده! ولی فکر کنم frequency شو بشه تنظیم کرد.2. استقامت بازیکنا خیلی ساده ست دیگه. یه نواره که هرچی بیشتر بدوی، کمتر میشه و به سمت زرد و قرمز میره. تو تریلرهای فیفا 11 سازنده ی بازی کامل راجع به نوار استقامت بازیکن ها به صورت تصویری توضیح می ده که دیدنش خالی از لطف نیست.3. بیوگرافی که نه، فقط می گه چند سالشونه، اهل کجان، کدوم پا هستن، تکنیک و دوپا بودن رو هم می گه. کشورشون رو هم همینطور. باید R3 رو بزنی. اگه نمی تونی یعنی دکمه ت تنظیم نیست.
اگه با کامپیوتر بازی میکنی F3 رو بزن میاد.(البته برای من این دکمه هستش).بعدم اینکه سرعت،قدرت و .... رو همونجا نوشته.مرسی از جوابت. میخواستم بدونم دو رنگ بودن نوار استقامت چیه؟ سفیده چیه ک زیاد کم نمیشه؟دکمه هارو تنظیم کردم. نمیشه. راستی اگه فقط این مشخصاتو میگه پس ability بازیکنارو کجا میشه دید؟ (سرعت و قدرت و ...)
حرفت درسته،این دمو قطعا از خیلی وقت پیش اماده بوده،شاید زمانی که هنوز گیم پلی بازی کامل نشده بود.و قطعا به خاطر ارائه در حجم کمتر از سر و دمش زدن.نسخه ی نهایی همونطور که خودن گفتی بهتر میشه. حجم این دمو 1.5 گیگه در حالی که حجم بازی اصلی لااقل 8.5 گیگ خواهد بود. قطعا شاهد تغییرات هستیم.
به طرز عجیبی همه بر این قضیه اتفاق نظر دارن! چراشو هیچکس نمی دونه که اون دویدن زیبای فیفا 11 تبدیل به این قوز قوز دویدن شده!
توی فوتبال واقعی هم خوب دقت کنید بیشتر بازیکنان به توپ نگاه می کنند یعنی سرشون پایینه برای همین به نظر می رسه قوز کردهاند. فقط بازیکنان سوپراستار هستند که وقتی پا به توپ می شودند "سر بالا" هستند و توپ را نگاه نمی کنند. وقتی یه مدافع وسط پا به توپه یا داره به طرف بازیکن پا به توپ حرکت می کنه اکثر اوقات سر پایینه.