دوست عزیزم احتمالان شما تو my documents اون فولدر FIFA 11 را پاک نکردی و فقط خود بازی را پاک کردی اونم پاک کنی مشکلت حل میشهدوستان مشکله من کسی نمیتونه حل کنه.موندیم تو کف
در مورد پنالتی اگه با دسته بازی میکنی آنالوگ سمت راست برای گرفتن توپ تو پنالتی هست.من کامپیوتر دارم و با این سیستم جدید پنالتی آشنایی ندارم و یه سوال داشتم.
من میخواستم بدونم توی این سیستم جدید پنالتی برای کنترل دروازبان هنگام زدن ضربه به غیر از جهت دکمه دیگه ای رو هم باید بگیری؟ چون من وقتی جهت میگیرم نمیپره فقط یه بار پرید اونم نمیدونم چی شد!
و یه سوال دیگه این که من هنگام بازی،بازی یکم تیک پیدا میکنه البته زیاد اذیت نمیکنه ولی بعضی از جاها خیلی شدید میشه به خصوص اواخر بازی.
سیستم من هم اینه:
CPU:Intel Core 2 Dou E 7400 2.80 GHz
Video Card:1Gig - GeForce 9400 GT
Memory:2 GB
Windows XP Service Pack 2
مشکل از چیه کسی میدونه؟
دوستان یه خبر جدید اومده تو PCGamer:
1-اگه فیفا نصبه :
یا پاکش کنید
یا یه TXT بسازید اسمش بذارید demofix.reg بعد داخلش این رو بنویسید REGEDIT4 بعد سیو کنید بیاید بیرون.روش دبل کلیک کنید (که Run شه) الان دیگه مشکلی نیست میشه بدون پاک کردن FIFA 11 بازی کنید.
[Code:HTML]http://www.pcgames.de/FIFA-12-PC-236492/News/FIFA-12-PC-Demo-womoeglich-mit-schwerwiegenden-Problemen-Umfrage-844440/[/HTML]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\1DC6AEF331AE7EC47AE47AA4A4A0B7C5]
دوستان یک سوال داشتم؟
چرا بازیکن ها خمیده هستن؟ انیمیشن ها خیلی روون شده ولی این خمیدگیه بازیکن ها
من رو یاده این PES لعنتی مینداره!! یا شاید من اینطور میبینم!
کلا انتظارات من رو بر آورده نکرد،البته شاید با بازیه بیشتر ازش خوشم بیاد
کلا ما PC باز ها خیلی با این فیفای جدید حال خواهیم کرد. چون بالاخره مارو آدم حساب کردن و این ویژگی ها که همه تون اشاره می کنین رو برامون گذاشتن، چیزهایی که تو فیفا 11 کنسول هم بود و منم موافقم که همین چیزهای کوچیک خیلی به جذابیت بازی کمک می کنه.