FIFA 12 ~ Online

سلام
دوستان فیفا باز بحث رو به فریمور و ... نکشید. اینجا باید بچه ها گیمرتگ بزارن و درباره بخش های انلاین بازی صحبت بشه.
بنده تازه کار هم نیستم که اینو میگم . my level in fifa 11 was = 58 (نبود b-))

سلام دوستان
من وایرلس دارم و یه مشکل اساسی با nat دارم چون هر کاری میکنم open نمیشه توی فیفا لطفا راهنمایی کنین

مشکله نتت که ربطی به فیفا نداره!
شما برو یوتوب اونجا میتونی یه راهی واسه اوپن کردن نتت پیدا کنی.

---------- نوشته در 09:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:09 AM ارسال شده بود ----------

راستی دوستان آنلاین باز از ea cup آنلاین فیفا قافل نشن چیزه باحالیه!
پنجره ی کاپ دیروز باز شده و تا دو روز بازه! حتما امتحان کنید
بنده شخصا به یک مقام قهرمانی دست یافته ام:d

اصلا نمي شه آنلاين زد خيلي تاخير داره حتي در بعضي مواقع تا يك ثانيه با تاخير عمل ميكنه.
همين ديروز داشتم EA cup ميزدم رسيدم به فينال از بس با تاخير انجام ميداد بازي رو باختم.
همون موقع زدم فيفا 11 و با بدترين Latency بازي كردم خيلي بهتر از فيفا 12 بود. نمي دونم چرا اينطوريه مگه سرورهاي فيفا 11 و 12 با هم فرق ميكنه؟:(

اصلا نمي شه آنلاين زد خيلي تاخير داره حتي در بعضي مواقع تا يك ثانيه با تاخير عمل ميكنه.
همين ديروز داشتم EA cup ميزدم رسيدم به فينال از بس با تاخير انجام ميداد بازي رو باختم.
همون موقع زدم فيفا 11 و با بدترين Latency بازي كردم خيلي بهتر از فيفا 12 بود. نمي دونم چرا اينطوريه مگه سرورهاي فيفا 11 و 12 با هم فرق ميكنه؟:(
پینگ شما چنده؟

اقا یعنی میشه با ال تی 1.91 بیام بازی کنم؟ بن نمیشم؟ اگه شدم چی؟
برادر من هنوز LT 1.9 دارم چون BO اریج داشتم و از GOW3 هم حالم به هم میخوره به دلایل شخصی !
الان به سادگی دارم FIFA 12 آنلاین بازی میکنم , شکر خدا بن هم نشدم ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or