FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
راهنمایی کنید لطفاً :
من الان وقتی کاستوم تاکتیک ساختم اول این که آیا باید وقتی بازی شروع شد با جهت دی پد انتخابش کنم تا عمل کنه ؟
و دوم هم این که آیا اون تاکتیکی که درست میکنم باید برای هر تیمی جداگانه درست کنم ؟ چون موقع سیو کردن اسم تیمو مینوسه مثلاً مینویسه manchester CT 1

آقایون یه سوال...من توی کری یر موود- منیجر...برم یه تیم بگیرم تا مثه مستر لیگ ساکر بازی کنم...اگه بازیکن جدید بخرم...این تغییرات توی قسمت بازی دوستانه هم اعمال میشه؟
توضیح: من تازه امسال ساکر رو ول کردم اومدم فیفا...همون اول کری یر موود پلیر (رئال) رو برداشتم...ولی بازیکنی که ساختم با کمال تعجب موقع بازی دوستانه توی (رئال) بود

راهنمایی کنید لطفاً :
من الان وقتی کاستوم تاکتیک ساختم اول این که آیا باید وقتی بازی شروع شد با جهت دی پد انتخابش کنم تا عمل کنه ؟
و دوم هم این که آیا اون تاکتیکی که درست میکنم باید برای هر تیمی جداگانه درست کنم ؟ چون موقع سیو کردن اسم تیمو مینوسه مثلاً مینویسه manchester CT 1
ای بابا جواب بدین دیگه ، همه فیفا رو بوسیدن گذاشتن کنار ؟

راهنمایی کنید لطفاً :
در مورد سوال اولت نه هر چی که تو قسمت CUSTOM TACTICS انتخاب میکنی همونه و میتونی انتخاب کنی که مثلا وسط بازی با زدن یکی از جهت های دی پد کدوم تاکتیک اجرا بشه.
در مورد تاکتیکها هم اگه مثلا برای هر تیمی یه تاکتیک متفاوت داری جداگانه باید بسازی ولی اگه بخوای برای همه تیمها از یه تاکتیک استفاده کنی اسمش مهم نیست میتونی انتخابش کنی تو هر تیمی. (البته برای اکثر تیمها باید یه تکتیک جداگانه بسازی اگه بخوای بسازی چون مثلا تاکتیک بارسا رو منچستر جواب نمیده. برای تیمهای ضعیف که میخوای با تیمی بزرگتر از خودت بازی کنی معمولا COUNTER ATTACK رو انتخاب کن.)

• Like
Reactions: Darkside Fury
پی اس که بازی میکردم با دوستام دوستم فوروارد رو میزاشت دفاع گفتم چرا این کارو میکنی گفت حالا ببین توپ رو که میداد بهش یعنی دفاع دریپل میزد تا دروازه من واقا پی اس بازی خوبیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:oops:

1-چجوری شوت از راه دور بصورت روزمینی بزنیم؟
2- توی ضربه آزاد چجوری باید کات بدیم؟(مثل pes بعد از زدن ضربه باید آنالوگ رو به سمت چپ یا راست بدیم یا جور دیگه ای باید زد؟)
3- چجوری سرضرب محکم شوت میزنه؟ مثلا وقتی داریم تو محوطه جریمه حریف حمله میکنیم مثلا توپ میفته جلوی یه بازیکن تویه یه فاصله زمانی کم باید یه شوت محکم بزنیم چطوری میشه؟

1-چجوری شوت از راه دور بصورت روزمینی بزنیم؟
2- توی ضربه آزاد چجوری باید کات بدیم؟(مثل pes بعد از زدن ضربه باید آنالوگ رو به سمت چپ یا راست بدیم یا جور دیگه ای باید زد؟)
3- چجوری سرضرب محکم شوت میزنه؟ مثلا وقتی داریم تو محوطه جریمه حریف حمله میکنیم مثلا توپ میفته جلوی یه بازیکن تویه یه فاصله زمانی کم باید یه شوت محکم بزنیم چطوری میشه؟

استاد شوت از راه دور بستگی به 3 چیز داره : 1.اینکه RT رو بگیری یا نه 2.اینکه چقدر پر کنی 3.اینکه چند بار پر کنی . بستگی به شرایط و بازیکن داره
توی ضربه آزاد اگه میخوای محکم بزنی LB رو بگیر,اگه هم میخوای کات دار بزنی توپو سمت مخالف جهتی که میخوای کات بدی هدف بگیر و بعد که شوتو زدی جهت کاتو بده !!
رویه توپای هواییم سعی کنید حتما از RT استفاده کنید چون بهتر و دقیقتر volley میزنه

دوستان من دارم منیجر مود بازی میکنم با تیم میلان ولی یک مشکلی پیش اومده زلاتان ابراهیموویچ یه صورت قرضی اومده ,یعنی من سال بعد ندارمش و باید کلی پول بالاش بدم یا نه اگه کسی با میلان کار کرده جواب بده ممنون

نه به مینجر مود فیفا 10 که تا 2 تا فصل خوب کار میکردی رئال و بارسا و... هر فصل بهت پیشنهاد میدادن ؛ نه به امسال !!! که بعد 4 فصلی که در اسپارتاک مسکو موندم و هر 4 سال با این تیم قهرمان لیگ و 3 تا قهرمان جام حذفی و سال 4 قهرمان لیگ قهرمان اروپا شدم ؛ حالا باید از دسته دوم فرانسه به من پیشنهاد بدن ؟؟؟:-/)x)x)x)x)x با اینکه manager reputation من5ستاره هست الان و روی 200 % ، که فکر نکنم دیگه بالاتر از این بره ....

سلام دوستان....چندتا سوال سوال داشتم..:
1.وقتی تو منجر مود میگه که مثلا فلان بازیکن نیاز به استراحت داره چند بازی باید بیرونش بزارم...؟
2.چطور میشه اون کادری که نتیجه و تایم بازی رو اعلام میکنه رو عوض کنم..؟
3.جام قهرمانان اینجا چجوریه...مثل پی اس یا نه؟

دوستان امروز یه آپدیت 5mb برای فیفا 11 تو لایو اومده کسی میدونه مربوط به چیه؟

ویرایش :

مثل اینکه قرار بوده این آپدیت برای xbox در تاریخ 17 نوامبر بیاد که امروز اومده

نسخه 360 حجم آپدیت 5mb و نسخه ps3 حدودا 28mb

مواردی که این توی این آپدیت در نظر گرفته شده:

FIFA 11 Patch List and Dates

UPDATE: So I've received word there's a good chance the X360 update will be available tomorrow at the same time as the PS3 update. Not 100% confirmed but thanks to our MS liaisons for working with MS on this. Cheers - PW.

FIFA 11 Patch – The Details

First of all, thanks once more for your patience while we’ve taken in all your feedback since the game’s launch. After we received your feedback, the process began to replicate and understand what you were seeing, and then get to work making improvements.

We’re now at the stage of that process where we are able to give you some more detail about what improvements to FIFA 11 you can expect. Sorry we’ve been a bit quiet on this stuff until now, but as you know we can’t really talk about these things until they’re locked down and confirmed.

The patch release dates are November 12th for PS3 and November 17th for Xbox 360.

Also, here’s an overview of the things we’ve done. If you have questions about anything you see here, or want more detail on anything in particular, feel free to post them in this thread and we’ll do our best to answer them.

GAMEPLAY
You’ll now find that the implementation of the offside rule in the game is more accurate, both in terms of when the infringement is called and in terms of player positions when it happens. Occasional strange player positioning at kick-off have also gone away, while shooting from weak volleys has been improved, too. Importantly, so-called ‘micro-pausing’ during gameplay will also be a thing of the past. Overall, your gameplay experience should now be even better.

CAREER MODE
There are a lot of improvements you’ll notice here, which will all further boost the realism of the mode, but in summary: Your match fixtures during the season for cups and leagues, as well as the time of day they all happen, should now be much more realistic. We’ve also improved how accurately player ratings and growth are displayed, as well as making sure the players get the awards they deserve, when they deserve them. Using an odd exploit to secure a whopping $2 billion budget has now gone away, while the emails you receive as a manager will be more appropriate and players you’ve loaned out will now be easier to see and manage.

ONLINE HEAD TO HEAD
Matchmaking will be enhanced, particularly in terms of initially connecting to an opponent, while we’ve removed a couple of exploits that people were using to gain an unfair advantage over their opponents. Also, players will now no longer be able to use Passing Power Assistance in ranked matches.

ONLINE CLUBS
We’ve already made a lot of server-side improvements to the Clubs experience, particularly in terms of matchmaking, match results and progress in Cups. With the game update we’ll be making a range of improvements to stats and league-table presentation, too, as well as improving the camera motion when your player is a long way from the ball.

PRESENTATION
You’ll now find that cut-scenes are improved during substitutions, along with a range of more subtle improvements around of the game.

AUDIO
Creation Centre teams will now benefit from crowd chants, while we’ve improved the custom chants area as well. We’ve also managed to enhance a few audio triggers during gameplay, meaning you’ll get an even better atmosphere as things happen during a match.

CREATION CENTRE
The general performance of the game when it involves teams and players created via the Creation Centre has been improved. Also, you’ll now find that the formations and attributes you set on the web will now transfer more accurately to the console.

FIFA STORE
We’ve made sure that Live Season will be available for multiple users on the same console. Some people who had switched from an inactive XBL account to a Gold Account were having problems seeing the content of the store – we’ve got that covered, too.

KITS
Lincoln City and Montpellier fans, your teams’ kits should now be right on the money.

منبع

آخرین ویرایش:
سلام بر بزرگان فیفا باز ...

آقا من تو قسمته Be a pro دارم با xavi بازی میکنم ولی نمیدونم چی جوریاست که بقیه بازیکنا تو باقالین اصلاً
انگار من فقط بازی میکنم اونا نقشه هویج دارن . (مسی تک به تک و میزنه میره از استادیوم بیرون !!!!!)

ممنون میشم راهنماییم کنین .

البته تعداد صفحات تاپيک خيلي زياد هست و تک تک خوندنش هم کار راحتي نيست و هم اينکه جستجو کردم جواب سؤالم رو نتونستم پيدا کنم. البته موضوع زياد مهمي نيست ولي گفتم بازم بپرسم.

من وقتي ميخوام Replay بازي رو ذخيره کنم، انگار که داره فريم هاي فيلم رندر ميشه، حالت ذخيره کردن اينطوري هست و مثلا يه Replay سي سانيه اي حدود 40 يا 50 ثانيه براي ذخيره شدن وقت ميبره، ميخواستم ببينم اين طبيعي هست و براي همه همين حالت رو داره يا ...؟

البته تعداد صفحات تاپيک خيلي زياد هست و تک تک خوندنش هم کار راحتي نيست و هم اينکه جستجو کردم جواب سؤالم رو نتونستم پيدا کنم. البته موضوع زياد مهمي نيست ولي گفتم بازم بپرسم.

من وقتي ميخوام Replay بازي رو ذخيره کنم، انگار که داره فريم هاي فيلم رندر ميشه، حالت ذخيره کردن اينطوري هست و مثلا يه Replay سي سانيه اي حدود 40 يا 50 ثانيه براي ذخيره شدن وقت ميبره، ميخواستم ببينم اين طبيعي هست و براي همه همين حالت رو داره يا ...؟
بله همینطوریه. تقریبا میشه گفت بازی موقع سیو replay اونو تبدیل میکنه.

ولی خدایی این کریر مود خیلی سخت گیرانه شده
من تا هفته دوازدهم با بایرن سوم شدم اخراجم کرد :(
البته اوائل فصل یه کمی نتایجم ضعیف بود و تا رتبه نهم هم رفتم
اما خودمو بالا کشیدم

چرا اینجوریه؟؟؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or