FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
آقا بازی خیلی سخت شده من 5-6 دست بازی کردم یا 0-0 می کنم یا زور بزنم بتونم یه گل بزنم !!!
روشهای گل زدن سریع و خوب رو میشه یکی از دوستان یاد بده !؟
البته من تا الان هر چی گل زدم همش با پاس عمق بوده

بی خودی خودتو عذاب نده اگه یه بازی قرار باشه ببری می بری ولی اگه یه بازی قرار باشه ببازی حتی اگه گل هم بزنی به مضخرفترین حالت جبران میکنه اکثر سانتر ها هم آفساید میشه البته نمی دونم تو آپدیت این مشکلات رو حل کرند یا نه

برای ضربه ایستگاهی از راه نزدیک چه جوری باید بزنم ؟ از فاصله 8-27 تا 35 رو خوب میزنم RT با آنالوگ بالا میچسبم خیلی خوب میزنم ولی کمتر از این فاصله رو نمیتونم بزنم چه کار باید کرد ؟ ممنون

من بر عکس تو ضربات از راه دور بد میزنم.برای زدن ضربات از فاصله نزدیک باید برعکس این کار رو انجام بدی یعنی آنالوگ به سمت پایین بدی و بد بزنی اگه به اندازه پرکنی در اکثر مواقع تو چارچوب میزنه و اگه زننده ضربه ماهر باشه گل میکنه.

• Like
Reactions: Darkside Fury
چند تا سوال دارم:
1- من بازیکنی مثل آدریانو که تازه به رم پیوسته رو میخوام جذب کنم خوب دفعه اول نمیاد چون تازه با تیمش قرارداد بسته و میگه در دوره بعدی سعی کنید در فصل بعد هم بهش پیشنهاد میدم بازیم نمیاد و بازم میگه در دوره بعد سعی کنید کسی هست که بدونه چکار کنم؟
2-کلا من همیشه سعی میکنم قراردادها رو 5 ساله ببندم آیا این ربطی به نیومدن بازیکن داره؟اگه سن اون بازیکن زیاد باشه باید سال کمتری پیشنهاد کرد تا قبول کنه؟
3-چطوری میتونم یه بازیکنی که خارج از لیست بازیکنان قرضی هستش رو به صورت قرضی جذب کنم؟من هر کاری کردم فقط میتونه بازیکن رو بخره؟؟؟؟؟؟؟؟
4-چطوری قرداد بازیکنام رو تمدید کنم من هر کاری کردم قبول نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم به همه سوالاتم دقیق پاسخ بدین؟؟؟؟؟؟؟؟

داوری که به نظر من خیلی افتضاحه در مورد مصدومیت هم وقتی رونالدو,بنزما و کاکا تو یه بازی بالای 35 روز مصدوم میشن باید هم بازی جذاب بشه :d اونم برا فصل اول که هنوز بازیکنی نخریدم

شما تو بخش Career mode داری بازی میکنی جایی که برای موفقیت باید فاکتورهای متعددی رو در

نظر بگیری، مصدوم زیاد دادن شاید یکی از دلایلش بازی گرفتن زیاد و عدم توجه به خستگی بازیکنان

باشه. در هر صورت حتی اگر این مصدومیت یکم غیر عادی هم باشه باعث جذاب تر شدن این بخش

شده. اگر دنبال بازی بدون حاشیه هستید kick off گزینه مناسبتریه.

برای تمارض تو فیفا موردی در نظر گرفته نشده.
من بعضی وقت ها احسا میکنم داره تمارض میشه در بعضی جاها ! شک دارم !

مرد حسابی رئال با اون همه بازیکن!!!!!!!!!! من بدبخت که دروگبام 50 روز مصدوم بود چی بگم؟:biggrin1:
هرناندز : 90 روز :دی
رونی هست تو بربا و کل بازی ها

چند تا سوال دارم:
1- من بازیکنی مثل آدریانو که تازه به رم پیوسته رو میخوام جذب کنم خوب دفعه اول نمیاد چون تازه با تیمش قرارداد بسته و میگه در دوره بعدی سعی کنید در فصل بعد هم بهش پیشنهاد میدم بازیم نمیاد و بازم میگه در دوره بعد سعی کنید کسی هست که بدونه چکار کنم؟
2-کلا من همیشه سعی میکنم قراردادها رو 5 ساله ببندم آیا این ربطی به نیومدن بازیکن داره؟اگه سن اون بازیکن زیاد باشه باید سال کمتری پیشنهاد کرد تا قبول کنه؟
3-چطوری میتونم یه بازیکنی که خارج از لیست بازیکنان قرضی هستش رو به صورت قرضی جذب کنم؟من هر کاری کردم فقط میتونه بازیکن رو بخره؟؟؟؟؟؟؟؟
4-چطوری قرداد بازیکنام رو تمدید کنم من هر کاری کردم قبول نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم به همه سوالاتم دقیق پاسخ بدین؟؟؟؟؟؟؟؟
1-هیچ وقت نمیگه دور بعدی ! شما هر دفعه که سعی میکنه تیم مورد نظر ناز میکنه چون باید مبلغ رو بالا ببری
بعد از بالا بردن در یک دفعه میبینی که قبول کردن و حالا در اینجا باید رو دستمزد بحث کنید با طرف

2-سعی کن قراداد ها رو 3 ساله ببندی ... من تاحالا با رد جواب مواجه نشدم تو 3 ساله ها

3 - بله

4 - بهش برنخوردم شرمنده این یکی :دی

اگر دنبال بازی بدون حاشیه هستید kick off گزینه مناسبتریه.

بیخیال بابا همین یه کارمون مونده بود شما همچین پیشنهادی به من بدی !

مصدوم زیاد دادن شاید یکی از دلایلش بازی گرفتن زیاد و عدم توجه به خستگی بازیکنان باشه

وقتی نوار Stamina تا آخر پرـه دیگه چه فاکتوری رو باید در نظر گرفت که بازیکنم الکی مصدوم نشه ؟ من با مصدومیت مشکل ندارم با نحوه ی مصدومیت مشکل دارم . بازیکن داره حرکت میکنه یکی یه تنه میزنه میفته زمین مصدوم میشه

بیخیال بابا همین یه کارمون مونده بود شما همچین پیشنهادی به من بدی !

وقتی نوار Stamina تا آخر پرـه دیگه چه فاکتوری رو باید در نظر گرفت که بازیکنم الکی مصدوم نشه ؟ من با مصدومیت مشکل ندارم با نحوه ی مصدومیت مشکل دارم . بازیکن داره حرکت میکنه یکی یه تنه میزنه میفته زمین مصدوم میشه
فکر نکنم برای جلوگیری از مصدومیت راهی باشه جز همون بالا نگه داشتن استامینا
البته فکر کنم بازیکن ها توی پست های غیر تخصصی راحت تر مصدوم بشن

بچه ها لطفاً یکی بگه چه جوری میتونم آهنگ های خود بازی رو پاک کنم و به جاش از کامپیوتر آهنگ های خودمو بریزم ؟
آسون ترین روش ممکن را بگید لطفاً
ممنون

• Like
Reactions: Darkside Fury
دسلام.دوستان من کاملا مبتدی هستم و 2 روزه ایکس باکس خریدم.adsl هم دارم.میشه توضیح بدین بازی رو چطورباید اپدیت کنم؟اگر لازمه به تاپیکی برم لطفا اون رو هم برام قرار بدین.نمیدونم اصلا چطوری تو لایو عضو بشم و.........LT+ هم نصب کردم.

آقا بازی خیلی سخت شده من 5-6 دست بازی کردم یا 0-0 می کنم یا زور بزنم بتونم یه گل بزنم !!!
روشهای گل زدن سریع و خوب رو میشه یکی از دوستان یاد بده !؟
البته من تا الان هر چی گل زدم همش با پاس عمق بوده

اولشه يكم بازي كني تو دستت مياد البته نميخوام بگم قلقي ميشه ولي مثل يه فوتباليست حرفه اي بازيت پيشرفت ميكنه;;)

من تو کازرون زندگی میکنم اینجا هم هیچکدوم از فروشگاهها نسخه uc بازی رو ندارند :( لطفا اگه یه سایت که نسخه uc رو اینترنتی بفروشه سراغ دارید لینکشو بزارید . ممنون

سلام دوستان من بازی رو تازه گرفتم

مشکل من اینه که بازی خیلی کنده اصلا حال نمیده

در صورتی که تو pc بازی سرعتش خیلی زیاد بود حتی یه گزینه ای داشت میشد سرعت بازی رو هم کم و زیاد کرد

میشه راهنمایی کنید چی جوری سرعت بازی رو زیاد کنم چون با این وضع خیلی مسخرست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or