برای ضربه ایستگاهی از راه نزدیک چه جوری باید بزنم ؟ از فاصله 8-27 تا 35 رو خوب میزنم RT با آنالوگ بالا میچسبم خیلی خوب میزنم ولی کمتر از این فاصله رو نمیتونم بزنم چه کار باید کرد ؟ ممنون
داوری که به نظر من خیلی افتضاحه در مورد مصدومیت هم وقتی رونالدو,بنزما و کاکا تو یه بازی بالای 35 روز مصدوم میشن باید هم بازی جذاب بشه :d اونم برا فصل اول که هنوز بازیکنی نخریدم
من بعضی وقت ها احسا میکنم داره تمارض میشه در بعضی جاها ! شک دارم !برای تمارض تو فیفا موردی در نظر گرفته نشده.
هرناندز : 90 روزمرد حسابی رئال با اون همه بازیکن!!!!!!!!!! من بدبخت که دروگبام 50 روز مصدوم بود چی بگم؟:biggrin1:
1-هیچ وقت نمیگه دور بعدی ! شما هر دفعه که سعی میکنه تیم مورد نظر ناز میکنه چون باید مبلغ رو بالا ببریچند تا سوال دارم:
1- من بازیکنی مثل آدریانو که تازه به رم پیوسته رو میخوام جذب کنم خوب دفعه اول نمیاد چون تازه با تیمش قرارداد بسته و میگه در دوره بعدی سعی کنید در فصل بعد هم بهش پیشنهاد میدم بازیم نمیاد و بازم میگه در دوره بعد سعی کنید کسی هست که بدونه چکار کنم؟
2-کلا من همیشه سعی میکنم قراردادها رو 5 ساله ببندم آیا این ربطی به نیومدن بازیکن داره؟اگه سن اون بازیکن زیاد باشه باید سال کمتری پیشنهاد کرد تا قبول کنه؟
3-چطوری میتونم یه بازیکنی که خارج از لیست بازیکنان قرضی هستش رو به صورت قرضی جذب کنم؟من هر کاری کردم فقط میتونه بازیکن رو بخره؟؟؟؟؟؟؟؟
4-چطوری قرداد بازیکنام رو تمدید کنم من هر کاری کردم قبول نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم به همه سوالاتم دقیق پاسخ بدین؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر دنبال بازی بدون حاشیه هستید kick off گزینه مناسبتریه.
مصدوم زیاد دادن شاید یکی از دلایلش بازی گرفتن زیاد و عدم توجه به خستگی بازیکنان باشه
فکر نکنم برای جلوگیری از مصدومیت راهی باشه جز همون بالا نگه داشتن استامینابیخیال بابا همین یه کارمون مونده بود شما همچین پیشنهادی به من بدی !
وقتی نوار Stamina تا آخر پرـه دیگه چه فاکتوری رو باید در نظر گرفت که بازیکنم الکی مصدوم نشه ؟ من با مصدومیت مشکل ندارم با نحوه ی مصدومیت مشکل دارم . بازیکن داره حرکت میکنه یکی یه تنه میزنه میفته زمین مصدوم میشه
این اموزش رو خیلی وقت هست که نوشتمبچه ها لطفاً یکی بگه چه جوری میتونم آهنگ های خود بازی رو پاک کنم و به جاش از کامپیوتر آهنگ های خودمو بریزم ؟
آسون ترین روش ممکن را بگید لطفاً
ممنون
آقا بازی خیلی سخت شده من 5-6 دست بازی کردم یا 0-0 می کنم یا زور بزنم بتونم یه گل بزنم !!!
روشهای گل زدن سریع و خوب رو میشه یکی از دوستان یاد بده !؟
البته من تا الان هر چی گل زدم همش با پاس عمق بوده