FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
FIFA 11 مستر لیگ نداره اما career داره که هزار درجه از مستر لیگ کامل تر و حرفه ای تره . فقط کافیه بری تو قسمت career تا 3 تا گزینه بیاد که اونجا میتونی مد مورد نظرتو انتخاب کنی .

دوستان فیفا مستر لیگ داره ؟ اگه داره چی جوری میشه رفت توش

خدا حفظت كنه.تا يك ساعت داشتم ميخنديدم به اين پستت=))=))=))
مستر ليگ كه يك ليگ تخيلي هستش مال pes هست.در عوضش fifa چيزي به نامmanager mode داره كه توش هم ميتوني فقط مربي باشي يا اينكه بازيكن باشي يا اين كه بازيكن و مربي با هم باشي.من خودم چون بازي به كامپيوترم نخورد(فعلا نميتونم ارتقا بدم/:)) به خاطر هيمن ميرم كلوپ رو 360 بازي ميكنم.ولي فكر ميكنم برو تو قسمت geme mode اونجا ميتوني هر چي تورنومنت يا كاپ هست رو پيدا كني

راستي بچه ها من يه چيزي متوجه شدم
بازي روي حالت اسيسنس يك مقدار خيلي اسون ميشه
روي حالت سمي فوق العاده عالي ميشه.نه سخت و نه اسون.من كه ديگه جديدا همه ي حالت ها رو روي سمي ميذارم
روي حالت مانال اگر يك مقدار بيشتر روش كار ميكردند واقعا عالي ميشد.چون ديگه بعضي چيزاش غير عادي سخته

سلام
یه سوال!آقا نمی شه یه بازیکنی که تو تیم باشگاهی هست مثل رونالدو!(برزیلی نه این دهاتیِ!)به تیم ملی آورد؟!
چون تو کورنتیانس هست ولی تو برزیل نیست!

باید بری تو قسمت squad از اونجا فک کنم باید بری تو transfer و بعدش national selection . درست یادم نیست ( اعتیاد حافظه ی ادمو ضعیف میکنه , لعنت به این بازیای رایانه ای ! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or