FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
من دیگه ذله شدم از بس تمرین کردم هر چی می رم سانتر کنم سانترا کم جونه یه ذره قدرتی تر هم که بزنی که میره اون طرف زمین اگه خدایی نکرده یه سانتر هم به یه بازیکنت برسه آفساید میشه:( وقتی تو سر توپ میزنه قدرت سانتر کم میشه چون سرعت حرکت کم میشه ولی نمی دونم چرا خود هوش مصنوعی راحت میره دوبار تو سر توپ می زنه بعدش هم یه سانتر سریع می کنه
حالا یکی بیاد این سانتر کردن رو یاد بده بد گند زده به اعصابم عوض این که 2 ساعت بازی کنیم لذت ببریم اعصابمون رو خرد می کنه
دوست من شما هر موقع که میخواهی سانتر کنی دکمه LB رو بگیر و دگمه B یا سانتر رو بزن دقیقاً رو سر بازیکنه :d

دوست من شما هر موقع که میخواهی سانتر کنی دکمه LB رو بگیر و دگمه B یا سانتر رو بزن دقیقاً رو سر بازیکنه :d
تا اونجایی که من میدونم این نوع پاس . پاسِ تو عمق هوایی هستش . الان تست کردم به هیچ وجه نمیشه اینجوری سانتر کرد مگه اینکه بازیکن از بیرون محوطه جریمه از بین مدافعان در حال فرار باشه که اینجوری از جناحین پاس بدید بهش میرسه . ولی نمیشه به عنوان سانتر ازش استفاده کرد
من دیگه ذله شدم از بس تمرین کردم هر چی می رم سانتر کنم سانترا کم جونه یه ذره قدرتی تر هم که بزنی که میره اون طرف زمین اگه خدایی نکرده یه سانتر هم به یه بازیکنت برسه آفساید میشه:( وقتی تو سر توپ میزنه قدرت سانتر کم میشه چون سرعت حرکت کم میشه ولی نمی دونم چرا خود هوش مصنوعی راحت میره دوبار تو سر توپ می زنه بعدش هم یه سانتر سریع می کنه
حالا یکی بیاد این سانتر کردن رو یاد بده بد گند زده به اعصابم عوض این که 2 ساعت بازی کنیم لذت ببریم اعصابمون رو خرد می کنه
یاد دادن نمیخواد که عزیز . ببین بستگی به سرعت بازیکن جهت حرکت . چپ پا یا راست پا بودن بازیکن داره. قاعدتا با بازیکن راست پا نمیتونه با پا چپ خوب سانتر کنه . سرعت بیشتر بازیکن باعث میشه که سانتر تیز تز باشه اما دقتش کمتر هست . البته استثنا هم هست که بتونن با سرعت زیاد خوب سانتر کنن . مثل دنی الوز . کریس رونالدو . ژاوی . مسعوت اوزیل . ولی اصولا دقت مناسبی ندارند . ولی اگه سرعت بازیکن کم باشه یا در لحظه-ی سانتر سرعت رو کم کنید سانتر دقیق-تر ولی اروم-تر فرستاده میشه

آخرین ویرایش:
تو قسمت vp وقتی فقط هدایت بازکنت رو به عهده میگیری بقیه هم تیمیها احمقانه بازی میکنن. نه پاسکاری میکنن نه خودشون حایشونه ، تیم مقابل قربونش برم هرچی اینا بی هوشن اونا خدان ، نمیدونم اون لذت captan mode جام جهانی یا بازی قبلی رو نمیده یعنی هوش هم تیمی ها جوابگو نیست.
کسی نظری داره یا میتونه منو کمک کنه!

تا اونجایی که من میدونم این نوع پاس . پاسِ تو عمق هوایی هستش . الان تست کردم به هیچ وجه نمیشه اینجوری سانتر کرد مگه اینکه بازیکن از بیرون محوطه جریمه از بین مدافعان در حال فرار باشه که اینجوری از جناحین پاس بدید بهش میرسه . ولی نمیشه به عنوان سانتر ازش استفاده کرد

این دوستمون راست میگه lb رو که با دکمه سانتر بزنی early croos انجام میشه که برای نفوذ سریع به محوطه جریمه هست موقعی که یکی از مهاجم ها فرار خوبی کرده ولی اینی که شما میگی lofted through ball هسته که با زدن LB وY انجام میشه
من میدونم EARLY CROSS مفیده ولی سانتر معمولی هم وجود داره که نمی تونم با اون کنار بیام یادم تو WC به هر کی گل میزدم با EARLY CROSS گل میزدم ولی تو این یکی به این راحتی ها هم نمیشه گل زد

تو منیجر مود سختی هیئت مدیره یا همون board رو رو چی بزارم ایا فرقی هم تو حساسیت بازی میکنه کلا فرقش چیه
تاثیر که داره اگر رو لجندری بزاری به محض اینکه دو سه بازی رو نبری اخراجت میکنه!
من خودم میزارم رو ورلد کلاس

بچه ها یه اتفاق مسخره والبته خیلی بد امروز برام افتاد:(
اومدم منیجر مد بازی کنم لود کردم بعد رفتم که تیممو قبل از بازی بچینم دیدم همه ی هافبک هام و مهاجمام رنگشون نارنجی شده !!!!!!!! ( دربازه بان شدن ) و اسم هم ندارن ( به جای اسم نوشته بود 70) بعد وقتی خواستم play بزنم ایکس باکس فریز کرد !!!!!!!
همین کارو چندبار تکرارکردم درست نشد که نشد =((:((
و نتیجشم این شد که هرچی بازی کرده بودم فنا شد ( فکرشو بکنید با رئال تو legendary اول بودم تازه فاصلمم با بارسلونا 12 امتیاز بود !!!!! )x:(( )

برای کسی تا حالا اینجوری نشده ؟؟؟؟؟

دوستان لیگش کدومه که یه تیم باشگاهی میگیری و با تیمهای دیگه در کاپ مسابقه میدی و میتونی بازیکن بخری و غیره ؟ کدوم گزینه هستش ؟از طریق کدوم option باید برم داخلش؟

لطفا راهنمای کنید !

#:-s#:-s#:-s؟؟؟؟؟ یکی از دوستان گفتن منیجر مود هستش ! ولی همچین گزینه ای رو ندیدم ! لطفا راهنمایی کنید در مورد سوال بالا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or