دوست من شما هر موقع که میخواهی سانتر کنی دکمه LB رو بگیر و دگمه B یا سانتر رو بزن دقیقاً رو سر بازیکنه :dمن دیگه ذله شدم از بس تمرین کردم هر چی می رم سانتر کنم سانترا کم جونه یه ذره قدرتی تر هم که بزنی که میره اون طرف زمین اگه خدایی نکرده یه سانتر هم به یه بازیکنت برسه آفساید میشهوقتی تو سر توپ میزنه قدرت سانتر کم میشه چون سرعت حرکت کم میشه ولی نمی دونم چرا خود هوش مصنوعی راحت میره دوبار تو سر توپ می زنه بعدش هم یه سانتر سریع می کنه
حالا یکی بیاد این سانتر کردن رو یاد بده بد گند زده به اعصابم عوض این که 2 ساعت بازی کنیم لذت ببریم اعصابمون رو خرد می کنه
تا اونجایی که من میدونم این نوع پاس . پاسِ تو عمق هوایی هستش . الان تست کردم به هیچ وجه نمیشه اینجوری سانتر کرد مگه اینکه بازیکن از بیرون محوطه جریمه از بین مدافعان در حال فرار باشه که اینجوری از جناحین پاس بدید بهش میرسه . ولی نمیشه به عنوان سانتر ازش استفاده کرددوست من شما هر موقع که میخواهی سانتر کنی دکمه LB رو بگیر و دگمه B یا سانتر رو بزن دقیقاً رو سر بازیکنه :d
یاد دادن نمیخواد که عزیز . ببین بستگی به سرعت بازیکن جهت حرکت . چپ پا یا راست پا بودن بازیکن داره. قاعدتا با بازیکن راست پا نمیتونه با پا چپ خوب سانتر کنه . سرعت بیشتر بازیکن باعث میشه که سانتر تیز تز باشه اما دقتش کمتر هست . البته استثنا هم هست که بتونن با سرعت زیاد خوب سانتر کنن . مثل دنی الوز . کریس رونالدو . ژاوی . مسعوت اوزیل . ولی اصولا دقت مناسبی ندارند . ولی اگه سرعت بازیکن کم باشه یا در لحظه-ی سانتر سرعت رو کم کنید سانتر دقیق-تر ولی اروم-تر فرستاده میشهمن دیگه ذله شدم از بس تمرین کردم هر چی می رم سانتر کنم سانترا کم جونه یه ذره قدرتی تر هم که بزنی که میره اون طرف زمین اگه خدایی نکرده یه سانتر هم به یه بازیکنت برسه آفساید میشهوقتی تو سر توپ میزنه قدرت سانتر کم میشه چون سرعت حرکت کم میشه ولی نمی دونم چرا خود هوش مصنوعی راحت میره دوبار تو سر توپ می زنه بعدش هم یه سانتر سریع می کنه
حالا یکی بیاد این سانتر کردن رو یاد بده بد گند زده به اعصابم عوض این که 2 ساعت بازی کنیم لذت ببریم اعصابمون رو خرد می کنه
تا اونجایی که من میدونم این نوع پاس . پاسِ تو عمق هوایی هستش . الان تست کردم به هیچ وجه نمیشه اینجوری سانتر کرد مگه اینکه بازیکن از بیرون محوطه جریمه از بین مدافعان در حال فرار باشه که اینجوری از جناحین پاس بدید بهش میرسه . ولی نمیشه به عنوان سانتر ازش استفاده کرد
توی پنالتی دروازبان با کدوم تکمه میپره؟؟ A . B. Y. X همرو امتحان کردم
دوست عزیز نسخه pal/j جزء اولین نسخه هایی بود که تو abgx پچ ss2 براش اومد.
چطور میشه از سایت play-asia خرید کرد اصلا امکان خرید کردن ازش وجود داره؟

از توپخونه میتونی بخری.دوست عزیز من pal خریدم ولی کار نکرد
کسی می دونه j رو باید از کجا بخرم![]()
تاثیر که داره اگر رو لجندری بزاری به محض اینکه دو سه بازی رو نبری اخراجت میکنه!تو منیجر مود سختی هیئت مدیره یا همون board رو رو چی بزارم ایا فرقی هم تو حساسیت بازی میکنه کلا فرقش چیه

)دوستان لیگش کدومه که یه تیم باشگاهی میگیری و با تیمهای دیگه در کاپ مسابقه میدی و میتونی بازیکن بخری و غیره ؟ کدوم گزینه هستش ؟از طریق کدوم option باید برم داخلش؟
لطفا راهنمای کنید !
#
؟؟؟؟؟ یکی از دوستان گفتن منیجر مود هستش ! ولی همچین گزینه ای رو ندیدم ! لطفا راهنمایی کنید در مورد سوال بالا !