FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
من دیگه ذله شدم از بس تمرین کردم هر چی می رم سانتر کنم سانترا کم جونه یه ذره قدرتی تر هم که بزنی که میره اون طرف زمین اگه خدایی نکرده یه سانتر هم به یه بازیکنت برسه آفساید میشه:( وقتی تو سر توپ میزنه قدرت سانتر کم میشه چون سرعت حرکت کم میشه ولی نمی دونم چرا خود هوش مصنوعی راحت میره دوبار تو سر توپ می زنه بعدش هم یه سانتر سریع می کنه
بعد می بینی نفوذ از جناح سخته میگی با خودت خوب بریم از وسط وقتی هم که می ری وسط اونقدر سرعت حرکت بازیکن کمه که تا به خوای 5 ثانیه پا به توپ بری 4 نفری می ریزن سرت توپ رو می گیرن دیگه بیچاره شدم نمی دنم از کجا نفوذ کنم
این داور احمقم که میاد یه خطاهایی می گیره که شاخ درمیاری حالا این به کنار می گی اشکالی نداره یهو می بینی آقا یه کارتم از تو جیبش در میاره
تو آفساید گیری هم که شاهکاره توپه به بازیکنی که تو آفساید قرار داره نمی رسه عوضش می رسه به دفاع آقای داور آفساید می گیرن:))
حالا یکی بیاد این سانتر کردن رو یاد بده بد گند زده به اعصابم عوض این که 2 ساعت بازی کنیم لذت ببریم اعصابمون رو خرد می کنه

چرا وقتی تو منیجر مود میخوان مربی رو اخراج کنن اول یه پیغام میدن مبنی بر این که میخوان اخراج کنن ولی یه بازی فرصت میدن بعد حتی اگر اون بازی رو هم ببریم باز هم هم اخراج میکنن پس چرا همون اول اخراج نمیکنن یه بازی فرصت میدن بعد هم بدون توجه به اینکه اون بازی رو هم بردی اخراج میکنن لطفا یه توضیحی بدین بعد در مورد analog sprint دوستمون توضیح دادن من متوجه نشدم on باشه یا of فرقشون چیه لطفا جواب بدین
user_online.gif
progress.gif
analog sprint اگه on باشه یعنی ، وقتی سرعت رو میگیری بازیکن شروع به دویدن میکنه با تمام سرعت .
ولی اگه off باشه ، وقتی سرعت رو میگیری بسته به فشار دادن دکمه سرعت بازیکن به همون اندازه سرعت میگیره . مثل بازی هایی ریسینگ که هر چقدر گاز میدی همون قدر ماشین راه میره :d

ویرایش:
در مورد سانتر کردن: این همش به timing مربوط میشه و + پوزیشن بازیکن

یه چیز جالب : دقت کردید زمانی که توپ میاد زیره پای xavi و یا بازیکن هایی مثل xavi ، بازیکن های بیشتری فرار میکنن برای دریافت پاس

آخرین ویرایش:
تو قسمت carer این بازیکن خریدنش چجوریه .؟ نمیشه هیچ جوره معاملمون نمیشه.!
ببین هردمبیلی نیست.واقعا این قسمت خیلی عالی شده.
اول دقت کن transfer window باشه.بعد به بودجه ات نگاه کن,اگر دیدی نمی تونی بازیکن خیلی خوب بگیری,یه بازیکن معمولی بگیری و دو سه سال بعد بفروشش و یکی خوب را بگیر.دقت کن,فقط بسته به نیاز بازیکن بگیری تا بعدا تو بودجه کم نیاری.در ضمن خیلی مهمه بازیکن هات بسته به نیازت باشن,تو فصل خیلی به درد می خوره.
خوب حالا می رسیم به طرز خریدن,اول اینکه یه از تیم ها به یه سری از تیم ها سخت بازیکن می دن.مثلا رئال به بارسا یا رئال به اتلتیکو مادرید.مثلا بری بارسا همه ی بدوجه را هم بدی رونالدو نمیاد.بازیکن هایی که تازه به تیمی رفتن هم نمیان,مثلا روبینیو.
اگر بازیکن آزاد بخری فقط باید با خودش قرار داد ببندی.اما اگر از باشاهی بخری خوب باید پول باشگاه را هم بدی که اگر بازیکن برای فروش باشه ارزونتر می شه.مرحله ی اول باید بکشی رو قیمتی که باشگاه قبلی اونب بازیکن را خریده.خودت نگاه کن بسته به بازیکن چه قدر باید بدی(گاهی اوقات بعضی از تیم ها به یکی از بازیکن هاشون شاید خیلی خوب هم نباشه خیلی احتیاج دارن و خیلی پول می خوان)مرحله ی بعد اگر باشگاه قبول کرد باید بکشی رو سالاری(حقوق هفتگی)بازیکن.باید اونو راضی کنی.بعضی از بازیکنان نمی خوان تیمشونو ترک کنند و اصلا نمیان.بعضی میان اما گرونند و بعضی ها با کله میان.
حالا برات مثال فصل اول خودم را می زنم:
تو بایرن بودم<اول کار نگاه کردم ببینم چی دارم چی ندارم.از اونجایی که اولیچ یه جورایی تو این بازی شاس می زنه,حتما به یک مهاجم سرعتی نیاز داشتم.و صد البته نیاز همیشگی بایرن به دروازه بان.تراکم هافبک ها هم خیلی زیاد بود پس دو تا هافبک را آزاد کردم. و البته دروازه بان سوم.
تیموشاک و آندرس اوتل و گلر سوم را همه را قرضی دادم رفتن.بعد برای مهاجم سرعتی اول رفتم سراغ توز که خیلی گرون بود.بعد گفتم یه بازیکن معمولی بگیرم بعد بفروشم,رفتم سراغ کاکائو و خریدم.برای دورازه بان رفتم سراغ نویر که شالکه خیلی بهش علاقه داشت هی جوره نمی دادش.بعد رفت سراغ پیتر چک,دوبرابر قراردادش به چلسی دادم.خلاصه به هر ضرب و زوری بود آوردمشکه خیلی هم خوب بود لول آپ کرد)الان یمم نسبتا کامله و دوم جدول هستم آخر هفته ی 23!البته همیشه یادت باشه به بازیکنان جوان بها بدی.من سه تا بازیکن تحت پرورش دارم:کونتنو و مولر و آلبا!ایا دراینده هم پول سازن هم بدرد می خورن...

• Like
Reactions: Comman
یه چیزهایی خوب شده یه چیزهایی هم بد شده مثلا حرکت بازیکنها خیلی شبیه pes شده و واقعا رو اعصاب.منظورم بیشتر این تغییر جهت ها که میدن حالا نگید بازی سنگین شده و فلان و... فیفا 10 واقعا نرم تر بود ولی سختی بازی خیلی بهتر شده پاس دادن هم که سخت شده خوبه. دروازبان هم که خیلی خیلی بهتر شده.گرافیکش هم خوبه ولی رنگ بندیش یکم زیادی شاده.

اگه من الان برم لایو بازی کنم در حالی که سرعت بازی رو رو fast گذاشته ام و کنترلر رو همه رو روی semi کرده ام اونوقت این تنظیمات برای حریفم هم اعمال میشه ؟اگه نه پس چه جوریه ؟ چون تا حالا لایو بازی نکردم نمیدونم درست جواب بدین

اگه من الان برم لایو بازی کنم در حالی که سرعت بازی رو رو fast گذاشته ام و کنترلر رو همه رو روی semi کرده ام اونوقت این تنظیمات برای حریفم هم اعمال میشه ؟اگه نه پس چه جوریه ؟ چون تا حالا لایو بازی نکردم نمیدونم درست جواب بدین

سرعت بازی اعمال نمی شه و نرمالِ اما سایر تغییرات شخصیت مثل همین سِمی برای خودت اعمال می شن

سرعت بازی اعمال نمی شه و نرمالِ اما سایر تغییرات شخصیت مثل همین سِمی برای خودت اعمال می شن
خب این جوری که کسی که همه رو گذاشته روی asisted به نفعش میشه که ؟ راهی نیست بفهمیم تنظیمات حریف چیه که بهمون دروغ نگه ؟

خب این جوری که کسی که همه رو گذاشته روی asisted به نفعش میشه که ؟ راهی نیست بفهمیم تنظیمات حریف چیه که بهمون دروغ نگه ؟

نه به نفعش نمی شه.مثلا من خودم نمی تونم با اسیست بازی کنم و بازیم خراب می شه.هر کس یه جوری راحتِ
برای فهمیدنش هم راهی نیست

YULIA

نه به نفعش نمی شه.مثلا من خودم نمی تونم با اسیست بازی کنم و بازیم خراب می شه.هر کس یه جوری راحتِ
برای فهمیدنش هم راهی نیست

چطوري بايد اين تنظيمات رو انجام بدم؟ ميخوام رو سخت ترين حالت باشه:d

آخرین ویرایش:
دوستان لیگش کدومه که یه تیم باشگاهی میگیری و با تیمهای دیگه در کاپ مسابقه میدی و میتونی بازیکن بخری و غیره ؟ کدوم گزینه هستش ؟از طریق کدوم option باید برم داخلش؟

لطفا راهنمای کنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or