spider-man1
کاربر سایت
من دیگه ذله شدم از بس تمرین کردم هر چی می رم سانتر کنم سانترا کم جونه یه ذره قدرتی تر هم که بزنی که میره اون طرف زمین اگه خدایی نکرده یه سانتر هم به یه بازیکنت برسه آفساید میشه
وقتی تو سر توپ میزنه قدرت سانتر کم میشه چون سرعت حرکت کم میشه ولی نمی دونم چرا خود هوش مصنوعی راحت میره دوبار تو سر توپ می زنه بعدش هم یه سانتر سریع می کنه
بعد می بینی نفوذ از جناح سخته میگی با خودت خوب بریم از وسط وقتی هم که می ری وسط اونقدر سرعت حرکت بازیکن کمه که تا به خوای 5 ثانیه پا به توپ بری 4 نفری می ریزن سرت توپ رو می گیرن دیگه بیچاره شدم نمی دنم از کجا نفوذ کنم
این داور احمقم که میاد یه خطاهایی می گیره که شاخ درمیاری حالا این به کنار می گی اشکالی نداره یهو می بینی آقا یه کارتم از تو جیبش در میاره
تو آفساید گیری هم که شاهکاره توپه به بازیکنی که تو آفساید قرار داره نمی رسه عوضش می رسه به دفاع آقای داور آفساید می گیرن
حالا یکی بیاد این سانتر کردن رو یاد بده بد گند زده به اعصابم عوض این که 2 ساعت بازی کنیم لذت ببریم اعصابمون رو خرد می کنه
وقتی تو سر توپ میزنه قدرت سانتر کم میشه چون سرعت حرکت کم میشه ولی نمی دونم چرا خود هوش مصنوعی راحت میره دوبار تو سر توپ می زنه بعدش هم یه سانتر سریع می کنهبعد می بینی نفوذ از جناح سخته میگی با خودت خوب بریم از وسط وقتی هم که می ری وسط اونقدر سرعت حرکت بازیکن کمه که تا به خوای 5 ثانیه پا به توپ بری 4 نفری می ریزن سرت توپ رو می گیرن دیگه بیچاره شدم نمی دنم از کجا نفوذ کنم
این داور احمقم که میاد یه خطاهایی می گیره که شاخ درمیاری حالا این به کنار می گی اشکالی نداره یهو می بینی آقا یه کارتم از تو جیبش در میاره
تو آفساید گیری هم که شاهکاره توپه به بازیکنی که تو آفساید قرار داره نمی رسه عوضش می رسه به دفاع آقای داور آفساید می گیرن

حالا یکی بیاد این سانتر کردن رو یاد بده بد گند زده به اعصابم عوض این که 2 ساعت بازی کنیم لذت ببریم اعصابمون رو خرد می کنه