FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
من نمیدونم مایکروسافت و ea با این خصیص بازی هاشون به کجا میخوان برسن
تو فیفا فقط 7 روز آنلاین داره بعدش باید 800 تا مایکروسافت پوینت بدی یا اینکه کد پشت جعبه (که ما نداریم ) رو وارد کنی

خدا کنه سره medal of honor از این مسخره بازیها در نیاره

انصافا بچه ها درست قضاوت کنین و نظر بدین .به نظر من pes روی ps2 خیلی بهتر از pes و fifa روی xbox360 یا ps3 هست .انصافا نه بازیکن ها روی زمین لیز میخورند و نه مثل انیمیشن میمونه . ما داریم با ps2 فوتبال میزنیم
.بچه ها نظر بدن

دوستان به نظرتون بهترین ترکیب برای تیم میلان چی هست؟به طوری که بشه هم زمان از رونالدینیو ،پاتو ،روبینیو و زلاتان استفاده کرد.(نظر خودم ۱-۳-۲-۴ هست.زلاتان به عنوان مهاجم و اون سه تای دیگه پشت سرش)

دوستان به نظرتون بهترین ترکیب برای تیم میلان چی هست؟به طوری که بشه هم زمان از رونالدینیو ،پاتو ،روبینیو و زلاتان استفاده کرد.(نظر خودم ۱-۳-۲-۴ هست.زلاتان به عنوان مهاجم و اون سه تای دیگه پشت سرش)
سلام.البته از ترکیب 4.2.2.2 بهتره.زلاتان و پاتو مهاجم.پشتشونم رونالدینیهو و روبینیو.

ای بابا!!!!!!!!!! این مشکل داوری مسخره که هنوز درست نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
2تا بازیکن جلو خط دفاع هستن بعد که به اون یکی پاس میدم کمک داور افساید میگیره!!!!!!!!!!! ( مثل فیفا 10)
خیلی ضد حال خوردم:((

سلام دوستان میشه بگید چیکار کنم که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
اولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه
passing power assistance دقیقا چیکار میکنه on باشه یا of
analog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم
auto switching رو رو چی بزارم
pitch wear برای چیه
ملیت داور رو چطوری تشخیص بدیم
توی منیجر مود چطوری دروازه بان هم بشیم یعنی هر 11 بازیکن رو کنترل کنیم ایا گزینه ای داره
توی منیجر موند پوند بهتره یا دلار یا یورو ایا تاثیری هم داره در بازی
و بالاخره شما توی قسمت assistance کدام رو انتخاب کردین assisted dیا manual یا semi دراصل باید کدام گزینه باشد شما روی کدام گزینه بازی میکنید سرعت بازی رو روکدوم گزینه میزارین
دریبل زدن هم سخت تر از 10 شده ایا قلقی یا چیز جدیدی بهش اضافه شده در مورد auto saving هم یه راهنمایی بکنین که چطوری درستش کنم چون توی فصل نقل و انتقالات به مشکل میخورم هیچ راهی نیست که خود به خود ذخیره نکنه شرمنده که زیاد سوال پرسیدم دمتون گرم

سلام دوستان میشه بگید چیکار کنم که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
اولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه

منم اینجا این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد
تو نت گشتی زدم
دیدم همچین امکانی رو نزاشته EA
کلا یه سری چیزا که باید میزاشت رو به شکل عجیبی نزاشتن
مثلا همین تغییر واحد ها

کاریر مودش هم که میشه گفت باگ داره
اگه مثلا تو 3 بازی از تیم صدر جدولی کمتر داشته باشی و بخاطر همین امتیاز کمتری هم داری
و مثلا تیم 10 ام باشی
چون هیئت مدیره ازت مثلا جزو دوتا بودن رو می خوان
بعد 10 هفته اگه جزو دو تیم نباشی اخراجت می کنن )x:-o

من دوبار برام پیش اومد
یعنی می خواستم برم Ea رو به آتیش بکشم این همه زحمت کشیده بودم

م میشه گل زد ولی به نظرم تو حالت manuel خیلی بهتر میشه گل زد. هر جا میزنه میره اونجا. من بازی کردن رو manuel رو از تابستون (fwc) شروع کردم الان عادت کردم. خیلی راحت میشه بازی کرد.
ممنون هادی جان
من خودمم چند روزه میخوام برم یکبار روی منوآل بازی کنم یادم میره
فکر کنم تنها راهش همین باشه
چون همه شوت از راه دور ها میره تو دست دروازبان
-------------

یه مشکلی که بازی داره اینه که برعکس تمام فیفا قبلی ها که گل زدن با هد و سانتر کردن
سخت ترین روش گل زنی بوده
تو 11 آسون ترین روش گل زنی شده
خیلی راحت میشه با هد گل زد
به شدت آسون شده

4-4-2
زلاتان و پاتو رو بذار جلو بعد رونالدینیو رو پشتشون از روبینیو هم به خاطر سرعت فوق العادش تو هافبک دفاعی استفاده کن(چون دیگه هیچکدومشون نمیتونن توپو به این سه تا برسونن به جز روبینیو)

آخرین ویرایش:
بچه ها من کلا نمیتونم دریبل بزنم :(
دکمه هاشو بلدما اما وقتی میرسم به حریف توپو ازم میگیره :d
کمکم کنید بازی اینجوری حال نمیده
بگید خودتون وقتی میخواید دریبلبزنید چه کارهایی میکنید . مثلا گاز میدید :)) یا با سرعت معمولی میزنید
ممنون

بچه ها یک اتفاق جالب تو بازی واسم افتاد گفتم واستون بگم !:d

من تا دقیقه 90 بازی 1 - 0 جلو بودم اخرای بازی که توپ میانه های میدان بود یکدفعه صفحه برای چند ثانیه Freeze شد و نشون داد که توپ وسط زمین کاشتست و نتیجه 1 - 1 شده !:d Replay هم که زدم دیدم همین صحنه رو نشون میده . واقعا عجیب بود !:d

4-4-3
زلاتان و پاتو رو بذار جلو بعد رونالدینیو رو پشتشون از روبینیو هم به خاطر سرعت فوق العادش تو هافبک دفاعی استفاده کن(چون دیگه هیچکدومشون نمیتونن توپو به این سه تا برسونن به جز روبینیو)

4 4 3 تو فوتبال نداریم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or