خداییش حال حوصله ماثال شما را ندارم که میاین توی تاپیک فیفا در رابطه با بازی دیگری صحبت میکنید ولی جوابت را میدم تا ثابت بشه فقط بهونه میگیرید که ضعف خودتون را بپوشانید
1> در رابطه با ادعای اول :بازی مثلا چی را باید نشون بده شما ابتدای مسابقه فوتبال را برای دیدن شورت بازیکن نیگاه میکنی یا برای دیدن ترکیب که به اندازه کافی نشون میده که ببینی بازیکن ها کیا هستن که 90 درصد اوقات کسی بیکار نیست بشینه اونها را نگاه کنه یک شات کلی هم از کل ورزشگاه میگیره که کافی هست شما برای دیدن بیشتر میتونی بری توی اینترنت عکس های سرویس بهداشتی ورزشگاه ها را هم ببینی

2> در این رابطه که اصلا یک مورد داره که بشه نشون دادن تمام صحنه آهسته را off کرد و فقط گل ها را نشون میده و الکی وقت خودمون را هم تلف نمیکنیم ولی در کل خیلی علاقه دارید به این قضیه برید همون pes را بازی کنید
3

)این دیگه شاهکار بود خوب بجای اینکه زود بپری بیای اینجا بگی این مشکل هست راهنماش را میخوندی میفهمیدی که که اگر این دوتا دکمه را بزنی اصلا شادی گل را رد میکنه Skip
4>از pes بهتره که رد شدن توپ از خط کرنل را هم نشون میده
5>در آخر خوشم میاد یک دونه مورد از گرافیک بازی و گیم پلی و صدا و بقیه چیزا نتونستی بگیری چون اگر بخوای با pes مقایسه کنی واقعا خنده دار میشه انگار مقایسه ژیان با بوگاتی هست
عزیز شما معلومه چتونه ؟
مگه من ایراد گرفتم
اتفاقا من اصلا و ابدا PES بازی نمیکنم و Hardcore fan دو اتیشه FIFA هستم
این چیز هایی هم که گفتم ایراد به بازی نبود
نظر شخصی من و خیلی های دیگه بود که تو فروم های خارجی مثل این Comment داده بودن
چون واقعا برای همچین بازی با این گرافیک باید cutscence ها بیشتر باشه
چیز هایی هم که از pes گفتم تجربه شخصی نبود چیز هایی بود که وقتی داداشم بازی میکرد میدیدم
اما در مورد جوابت :
1 - عزیز این نظر شماست خوب سازندگان میتونن بگذارن که کسانی که مثل شما دوست ندارن ببین و به قول خودتون وقتشون تلف میشه skip کنن و امثال من بتونن ببینن
این اصلشه
2 - باز هم شبیه مورد اول هست شما میخوای بازی کنی gameplay رو تست کنی برای من مهمتر از اون این چیز هاست
3 - خودمم هم گفتم skip میکنه عزیز
منظورم این بود خیلی مسخرس شادی دستیش
دل میخواست خودش کامل شادی رو نشون بده مثل همون 3 ثانیه ای که بعد از زدن این 2 دکمه نشون میده
4 - اون مورد باگ بود که من دیدم نگفتم تو pes باگ وجود نداره عزیز
5 - بله ایراد نگرفتم چون ایرادی بهش وارد نیست
بازی عالیه این چیز ها هم که گفتم اصلا ربطی به شماره 11 نداره تا یادمه بوده تو شماره های قبلیش
و نظر شخصی عده ای مثل من هست
=============
بحث ها رو که کردیم تمام شد
اما میرسیم به مساله دیگه اونم طرز برخورد شماست
فکر نمیکنی یکم ( دقت کن یکم ) تند برخورد میکنی و طرز صحبتت درست نیست ؟
میدونم تعصب داری رو بازی مثل من و کسی بخواد ایراد بگیره جوش میاری ولی این روش درست نیست
حد اقل تو برخورد اول با کسی که تا حالا برخورد نداشتی باهاش
===============
از ساعت 5 نشسته بودم تا حالا داشتم لیگ اسپانیا میرفتم
واقعا ادم محو بازی که میشه گذر زمان رو نمیفهمه :d