FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
کلا بازی خیلی پیشرفت کرده هم به لحاظ فیزیک و گرافیک و هم به لحاظ گیم پلی. فقط من به یه مشکل کوچولو برخوردم، وقتی خطای هند رو فعال میکنی، توپ به دست و دست به توپ هیچ فرقی نمیکنه همشونو خطا میگیره... خوراکه فردوسی پوره!

سلام دوستان
میبینم که بدجوری دارید با فیفا حال میکنید;)
میخواستم بدونم کسی هست که نحوه اجرای تمام دریبل های فیفا رو به طور کامل بگه (با شرح دکمه های لازم:d)خواهشا اگر فایل تصویری هست فقط از یوتوب نباشه
متشکر

بچه ها من کلا نمیتونم دریبل بزنم :(
دکمه هاشو بلدما اما وقتی میرسم به حریف توپو ازم میگیره :d
کمکم کنید بازی اینجوری حال نمیده
بگید خودتون وقتی میخواید دریبلبزنید چه کارهایی میکنید . مثلا گاز میدید :)) یا با سرعت معمولی میزنید
ممنون

اول تو آرنا حرکات رو یاد بگیر بعد برو تو بازی تمرینی رو دوتا دفاع اجرا کن دستت میاد یادم تو فیفا قبلیه تو آموزش میگه
timing is importent

آقا الان یه چیز دیدم کف کردم.دیدم روبن عین خودش و با اون حالت مخصوص خودش می دوه.تو آره نا رفتم,خیلی باحال بود.جهت هم به صورت ناگهانی عوض می کردم عین خودش عوض می کد.ی به این P+!

4 4 3 تو فوتبال نداریم :d
:"> واقعا بد اشتباهی کردم:d :))
سریع جواب رو فرستادم اشتب شد ، تو ذهنم ترکیب های 4-4-2 و 4-3-3 بود که این ترکیبی که اصلا وجود نداره رو نوشتم :d:d:d:d:d:d:d

کسی می تونه یه ویدیو از تمام دریبل ها و ژان گولر های FIFA 11 بزاره؟؟
ممنون میشم
http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=ojHuFWIAKso

آخرین ویرایش:
بر خلاف PES که قریب به 90 درصد موقعیت و اتفاقات بازی رو Replay میکنه این بازی شاید در حدود 40 درصد رو انجام میده که اون هم فقط 1 بار و از یک زاویست

حرف دل منو زدی شما!
من یکی از طرفداران خیلی خیلی خیلی پر و پا قرص PES بودم تا FIFA10،ولی با اومدن FIFA10 واقعآ تازه فهمیدم چقدر فیفا پیشرفت کرده و به نظر من حالا حالا ها میتونه اختلافش رو با PES حفظ کنه. واقعآ فیفا یه چیز دیگست.
ولی این مساله نشون ندادن درصد زیادی از موقعیت های حساس بازی واقعآ برای من آزار دهنده هستش، در حالی که بعضی وقتها از زاویه دوربین نزدیک و در حالت Super Slowmotion تصاویر آهسته بی نظیری نشون میده که نمیدونم چرا اینقدر تعدادشون کمه!؟

یکی از چیزهایی که منو آزار میده عدم توجه به صحنه های تعویض بین دو نیمه هستش که همش اشتباهه مثلا من رونی رو بیرون اوردم و برباتوف رو بجاش اوردم تو زمین اما تو صحنه تعویض نشون داد که گیگز اومده تو بازی با اینکه من فقط همین یک تعویض رو کرده بودم اما صحنه های تعویض وسط بازی درسته .کاش EA این سوتی ضایع رو نمیداد اون موقع دیگه من خیلی خیلی با فیفا حال میکردم اما بازم فیفا بی نظیره من فقط با فیفا حال میکنم

یکی از چیزهایی که منو آزار میده عدم توجه به صحنه های تعویض بین دو نیمه هستش که همش اشتباهه مثلا من رونی رو بیرون اوردم و برباتوف رو بجاش اوردم تو زمین اما تو صحنه تعویض نشون داد که گیگز اومده تو بازی با اینکه من فقط همین یک تعویض رو کرده بودم اما صحنه های تعویض وسط بازی درسته .کاش EA این سوتی ضایع رو نمیداد اون موقع دیگه من خیلی خیلی با فیفا حال میکردم اما بازم فیفا بی نظیره من فقط با فیفا حال میکنم
دوست من اون بازی کنی که تعویض میکنی و فقط کنار زمین نشون میده و اون بازی کنی که میگی مثلاگیگز در موردش اطلاعات میده دقت کن متوجه میشی

ببین دوسته من کلا گزینه هایی که این سه تا انتخاب میخواد مربوط به گیم پلی بازی میشه
حالت manual به صورت دستی همچی در اختیار خودت خیلی سخت میشه اما لذت بازیش اگر واقعیت دوست داشته باشی چند برابر میشه
semi این حالت نیمه خودکاره هوش مصنوعیم بهت کمک میکنه
assisst کاملا خود کار میشه و بازی راحتر تو دست تره چون هوش مصنوعی کمکت میکنه اما از لذت بازی کم میکنه به نظر من

ممنون از راهنماییتون ولی خود save assisst که تو option هست توضیح ندادید؟

]ببین دوسته من کلا گزینه هایی که این سه تا انتخاب میخواد مربوط به گیم پلی بازی میشه
حالت manual به صورت دستی همچی در اختیار خودت خیلی سخت میشه اما لذت بازیش اگر واقعیت دوست داشته باشی چند برابر میشه
semi این حالت نیمه خودکاره هوش مصنوعیم بهت کمک میکنه
assisst کاملا خود کار میشه و بازی راحتر تو دست تره چون هوش مصنوعی کمکت میکنه اما از لذت بازی کم میکنه به نظر من

ممنون از راهنماییتون ولی خود save assisst که تو option هست توضیح ندادید؟
داداش اون فکر کنم برایه دروازه بان باشه اقا ببین کلا اگر میخوای cpu خیلی کمکت کنه بازی تو دستت باشه اوتوماتیک و راختر باشی تمام گزینه ها رو assisst کن اما اگر میخوای تمامه کارا خودت بکنی رویه مانوئل بزار یا سمی که مانوئل خیلی سخت میشه اما لذت بخش مخصوصا اگر دونفر باهم با این خصوصیات بازی کنن
اقا نتونستم دیگه تحمل کنم رفتم بازی پسر عموم گرفتم که یه تستی بکنیم (با 360 تا برای ps3 برسه دستم) بازی چطور شده از دیشب تا الان تست کردیمش:d
بازی نسبت به شماره قبل تغییرات زیادی کرده از نظر گرافیکی راهیو رفته که ورلدکاپ رفته گرافیکش بهتر شده
چند دست بازی کردم از اونجا که من خیلی فیفا10 بازی میکردم خیلی شاکی بودم همش نق نق میکردم چرا اینطور شده چرا اونطور شده اخه بازی با فیفا10 خیلی فانتزی بازی میکردم از هرجا که میخواستم میشوتیدم گل:dکلا سواسا بازی اما تو 11 اصلا نمیشد از این کارا کرد چند دست بازی کردم دیدم نمیشه اونطور بازی کرد که با فیفا10 بازی میکردیم نشستم تمام استراتژیهای که با هاشون فیفا10 بازی میکردم تو ذهنم دلیت کردم نشستم پشت دستگاه گفتم هیچی بلد نیستم این یه بازی جدید حالا میخوام یاد بگیرم نشستم بازی کردن تمرین کردن دیگه مثله فیفا 10 همش شوت نمیکردم نشستم بازی کردم پسر هرچی بیشتر بازی میکردم چیزایه خیلی خیلی بیشتری یاد میگرفتم و لذتش بیشتر میشد کاملا میتونستم تفکرم به بازی انتقال بدم پاسکاریها عالی شده بود وای فضاهای خالی نقطه شکست تیمه مقابله باید بازی جوری بریزی که به نقاط خالیه تیمایه مقابل دست یابی مخصوصا تو ضد حملات
در خصوصه قدرت بازیکنا من هیچ شکایتی ندارم عالین به نظر من الان بهتر شده تو شماره هایه قبلی فقط یه شماره بود مثلا تیمه من بایرن مونیخ بود شواینی تو فیفا10 86 بود اما تو 11 85 اما بازیش خیلی خیلی بیشتر به چشم میامد واقعا تاثیر گذار مثله واقعیت به نظره من قدرتایه بازکنایه تیمه من کاملا به حقه مولر هم که بچه ها میگن قوی نیست برایه من اینطور نیست من مکانیکه از مولر بازی میگیرم قدرتش80 و ازش راظیم درست مثله واقعیتش بایرن ساختن ما امسال بازیکن جدیدی نگرفتیم نقطه ضعفمونم دفاعه سمت چپ و کاملا تو این فیفا 11 مشهوده مثله واقعیتش تازه از نظر من ونبویتن هم زیادی قویش ساختن
الان که فیفا11 بازی میکنم کاملا فرق هر بازیکن با بازیکنه دیگه میبینم خیلی بیشتر به چشم میاد خصوصیات فردی بازیکنا
سخن اخرمم فیفا11 واقعا به تکامل رسیده و تکمیل ترین بازی فیفا هست از ساله2007 تا الان نمیگم نقطه ضعفی نداره نه میگم بهترین فیفا تا الان مثله هر سال که واقعا با نسخه قبلیش تفاوته محسوسی داره(یادم نمیره موقعی که فیفا 10 بازی میکردم میگفتم دیگه میخوان چکار کنن تو 11 اینکه اخرشه اما الان که 11 بازی میکنم میگم بابا من چطور این 10 بازی میکردم چه نقاط ضعفی داشت)
بازی قبلی فقط شوت گل بود نه کاره تیمی نه سانتری اما این یکی بر عکسه شوتها کاملا معمولی و به مانند واقعیت نزدیک شده کاره تیمی فوق العاده واقعا باید کار تیمی داشته باشی تا موفق بشی و سانترها بهتر شده یکی از راهایه گلزنی همین سانتر کردن و هد زدنه من از بازی کاملا راظیم

آخرین ویرایش:
من دیروز بالاخره بازی رو گرفتم .... از وست گیم آریا جی گرفتم
با چیزی که خیلی حال کردم career mode بود
واسه خرید بازیکن یه سرچ خفن گذاشته که خیلی خوبه و بدرد میخوره
لیگ روسیه هم که اضافه شده
تیم classic xi هم خیلی بازیکن بهش اضافه شده من که لوتار ماتیوس رو دیدم چقدر حال کردم
ولی یه چیزیش عجیبه که تیم منتخب جهانش حتی یه بازیکن المانی نداره خیلی عجیبه
یعنی واقعا فیلیپ لام یا شواین اشتایگر نباید باشن؟؟؟؟؟؟؟ :(

تو گیم پلی هم نمیدونم شما هم اینجوری بودین من همین که اومدم بازی کنم سوت بازی رو زدن خیلی به وجد اومدم
حرکات بازیکنا و استایل کلی فوتبال خیلی به واقعیت نزدیک شده حال کردم توووووووووووووووووووپ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or