نمیتونی بری واسه آنلاین چون باید 800 تا پوینت بدی یا نسخه اورجینال داشته باشی و از کد داخلش استفاده کنی.ایول سرعتم 60 ـه پس بریم واسه آنلاین :d
مرسی
ایول خدا کنه نشه زد بازی رو مسخره کرده بود روی semi هم میذاشتی راحت گل میشد زد مسخره بازی شده بود
نمیتونی بری واسه آنلاین چون باید 800 تا پوینت بدی یا نسخه اورجینال داشته باشی و از کد داخلش استفاده کنی.ایول سرعتم 60 ـه پس بریم واسه آنلاین :d
مرسی
ایول خدا کنه نشه زد بازی رو مسخره کرده بود روی semi هم میذاشتی راحت گل میشد زد مسخره بازی شده بود
خب 800 تا پوینت میدم دیگه چرا نتونم ؟ مگه شما نمیخوای بدی ؟نمیتونی بری واسه آنلاین چون باید 800 تا پوینت بدی یا نسخه اورجینال داشته باشی و از کد داخلش استفاده کنی.
من که قراره نسخه اورجینال بگیرم. بالا هم گفتم که اطلاع داشته باشید. آخه یجوری گفتی بریم آنیلاین بزنیم که فرض کردم همین الان جهش کردی به سمت کنسولخب 800 تا پوینت میدم دیگه چرا نتونم ؟ مگه شما نمیخوای بدی ؟
بچه ها حالا که بازی اومده دیگه باید بتونید به این 2 سوال پاسخ بدید :
اینا درست شده یا نه ؟ :
1-اینکه برای ری استارت کردن دیگه نمیتونی ترکیب اولیه رو عوض کنی و همون ترکیبی که اولین بار انتخاب کردی رو هی باید عوض کنی که ممکنه تعویض هات هم بپره
2-یه چیز دیگه هم اینه که اگه بخوای تیم هارو عوض کنی باید quite کنی و یه میانبر در همون پایان بازی نمیذارن
سلام.یه سوال.از کجا باید بدونی که کدوم بازیکنو گذاشته برای فروش؟بعدم فصل نقل و انتقالات همونه که تو تقویم با علامت سبز نشون داده!!باید صبر کنی فصل نقل و انتقالات بیاد بعد برای اون بازیکنایی که برای فروش گذاشتن هم باید پول زیادی بدی.
من تورس رو گرفتم 70 میلیون دادم سالانه هم 50 هزار تا دست مزد دادم.
پایین سمت چپ تقویم یک راهنما وجود داره که علائم را توضیح دادهسلام.یه سوال.از کجا باید بدونی که کدوم بازیکنو گذاشته برای فروش؟بعدم فصل نقل و انتقالات همونه که تو تقویم با علامت سبز نشون داده!!
legendery البته اشک ادم در میاد :dببینم legendery بالاتره یا world class ؟؟؟

من نسبی ازش راضیم اما این رئال و بارسلون و چلسی نا جوانمردانه بعضی بازیکناشون قوینتو رئال کی ناجوانمردانه قویه؟:dخیره سرشون خواستن تیمارو بهم نزدیک کنن اخه نمیدونم کاش با همون قدرتایه فیفا10 میدادن بیرون تیمارو اما تیمه ما که جزو خوباس گرچه حقش بیشتر از اینا بود اما بایرن تیمه خیلی خوبیه تو فیفا11من نسبی ازش راضیم اما این رئال و بارسلون و چلسی نا جوانمردانه بعضی بازیکناشون قوین