FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
این رو دقیقا کجا گفتن؟:d چون هنوز معلوم نیست که نیمه اول میاد یا دوم;)

اولا که با تیم ما درست صحبت کن:d مگه ما به اون دفاع های سوژه شما(به جز راموس) گیر میدیم؟
در مورد ضربه کاشته ها هم اگه دقت کنی تو اون دمو کاملا مشخص هست که بهبود یافته و امیدوارم تو بازی نهایی گل زدن از روی ضربه ایستگاهی خیلی سخت بشه
http://www.india365.org/ea-sports-fifa-11-demo-release-date/

no official dates were announced by EA till now:d

ولی به من وحی شده نیمه اول میاد:d

تو اون کاشته و توپ بعدش که دروازبا میزنه مشخصه توپ هم سنگین شده..:)

بسیار امیدواریم به این نسخه :x

اولا که با تیم ما درست صحبت کن:d مگه ما به اون دفاع های سوژه شما(به جز راموس) گیر میدیم؟
در مورد ضربه کاشته ها هم اگه دقت کنی تو اون دمو کاملا مشخص هست که بهبود یافته و امیدوارم تو بازی نهایی گل زدن از روی ضربه ایستگاهی خیلی سخت بشه

من با تیمتون نبودم:d با والدز بودم:d
حالا دیگه به اندازه والدز شما که سوژه نیستن:d
ضربه کاشته توی فیفا 10 یه قلق داره. من با کاکا که نیروی ضربه کاشتش 75 هست همه ضربه ها رو گل میکردم:d
خدا کنه 11 هم همینطوری باشه هی گل بزنیم:d
بعد این داور هم درست کنن همش جلو توپه:d
بعضی موقع ها یه پاس تو عمق میدی که میدونی حتما گله اما وسط راخ میخوره به پای داور میفته دسته حریف:|

من یه مقاله ای در مورد فیفا 11 خوندم (فکر می کنم تو همین سایت) که نوشته بود تیم سازنده از تمام کاربرا و طرفدارا نظر سنجی کردن و اشکالات رو پرسیدن تا لیستی کامل از اشکالات داشته باشن و همه رو رفع کنن. و با اطمینان گفته بودن که تمام اشکالاتی که در ذهن شما هست بررسی خواهد شد!

نگران نباشید!

در ضمن برهان ضربه ایستگاهی ها هم خیلی ساده نیستند .
امیر خیلی خیلی ساده بود:d نمی تونی تصور کنی:d

من با تیمتون نبودم:d با والدز بودم:d
حالا دیگه به اندازه والدز شما که سوژه نیستن:d
ضربه کاشته توی فیفا 10 یه قلق داره. من با کاکا که نیروی ضربه کاشتش 75 هست همه ضربه ها رو گل میکردم:d
خدا کنه 11 هم همینطوری باشه هی گل بزنیم:d
بعد این داور هم درست کنن همش جلو توپه:d
بعضی موقع ها یه پاس تو عمق میدی که میدونی حتما گله اما وسط راخ میخوره به پای داور میفته دسته حریف:|
گفتم که در جریان باشی خلاصه:d
نه آقا جون تو به فکر واقعی تر شدن بازی هستی یا راحت تر گل زدن خودت؟ به نظر من گل زدن رو باید سخت تر کنند تا قدر موقعیت ها رو بدونیم. تو PSN بازی می کنیم بعضی وقت ها نتیجه 8-5 میشه. آخه تو چند تا بازی واقعی این جوری میشه؟:d
داور هم تا حالا این مشکلات برای من پیش نیومده و خیلی خوب از روی توپ میپره.

من یه مقاله ای در مورد فیفا 11 خوندم (فکر می کنم تو همین سایت) که نوشته بود تیم سازنده از تمام کاربرا و طرفدارا نظر سنجی کردن و اشکالات رو پرسیدن تا لیستی کامل از اشکالات داشته باشن و همه رو رفع کنن. و با اطمینان گفته بودن که تمام اشکالاتی که در ذهن شما هست بررسی خواهد شد!

نگران نباشید!
بله همین جا خوندی:d پیش نمایش سایت بازیسنتر بعد از E3 بود که در سایت قرار داده شد و من هم به این حرف امید زیادی دارم.

ضربه ایستگاهی اگه از فاصله نزدیک باشه 100 درصد راحت میشه گلش کرد. آنالوگ بالا و اوکی. البته آنتی این جور ضربه ها هم موجوده. بتون قول میدم از رو ضربه ایستگاهی هیچ کدومتون نمیتونه بم گل بزنه اما من راحت بتون گل میزنم:d
جاگیریه داورم که افتضاح. خیلی خوب شده که از رو توپ میپره اما بعضی اوقات که ادم داره تند تند پاس میده یهو میبینی داورسر راهته و توپ میخوره بش(یعنی داور فرصت نشون دادن عکس العمل نداره) مشکل جاگیری های افتضاحشه که تو دست و پاست.

خوب دوست عزیز حالت شوت و پاس و غیره رو از لحاظ Asisted یا Semi یا Manual بودن مشخص کردی؟؟؟

در حالت Asisted اینی که شما میگی درسته اما حالت Manual گل کردن تک به تک هم واقعا سخته من استادهای فیفا رو هم دیدم رو این حالت خیلی خیلی سخت گل میزنن!
سلام دوستان من طبق فرمایش این دوستمون تازه با این حالت ها آشنا شدم!
حالا به نظر شما بهترین حالت چیه؟ همشون رو باید بذارم روی semi یا manual؟ آخه من فقط شوت رو گذاشتم رو manual تقریبا 90% شوتهام تو اوت بود! البته تو 6 قدم توپها رو گل میکنم! اما پشت 18 خیلی سخت میشه گل زد!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من طبق فرمایش این دوستمون تازه با این حالت ها آشنا شدم!
حالا به نظر شما بهترین حالت چیه؟ همشون رو باید بذارم روی semi یا manual؟ آخه من فقط شوت رو گذاشتم رو manual تقریبا 90% شوتهام تو اوت بود! البته تو 6 قدم توپها رو گل میکنم! اما پشت 18 خیلی سخت میشه گل زد!

دوست عزیز بسته به سلیقه ی خودت هست اما چیزی که به طور قطع و یقین می تونم بهت بگم اینه که اصلا و به هیچ وجه روی Asisted نذار! چون بازی به طور کامل تبدیل میشه به بچه بازی!!

من خودم روی Semi بازی می کنم چون Manual واقعا سخت هستش اما جذابیت و واقع گرایی بیشتری داره!

دوست عزیز بسته به سلیقه ی خودت هست اما چیزی که به طور قطع و یقین می تونم بهت بگم اینه که اصلا و به هیچ وجه روی Asisted نذار! چون بازی به طور کامل تبدیل میشه به بچه بازی!!

من خودم روی Semi بازی می کنم چون Manual واقعا سخت هستش اما جذابیت و واقع گرایی بیشتری داره!
ممنون اما منظورم اینه که پاس شوت سانتر و... همه رو بذارم رو semi یا فقط شوت رو؟ چون نمیخوام دیگه خیلی سخت شه که اصلا نشه گل زد!

ممنون اما منظورم اینه که پاس شوت سانتر و... همه رو بذارم رو semi یا فقط شوت رو؟ چون نمیخوام دیگه خیلی سخت شه که اصلا نشه گل زد!
بعد از کشف جدیدی که دوست عزیز به من یاد داد این چند روز نکات زیادی دستم امد میگم شاید به شماهم کمک کنه
اونطور که من بازی کردم فهمیدم تفاوت هایه Manual Asisted Semi این سه مورد در گیم پلی بازیه یعنی در حالت Asisted هوش مصنوعی خیلی به شما کمک میکنه فقط کافیه دکمه هایه ضبدر(A) مربع(x)دایره(B) مثلث(Y) به هر مقدار که دوست داشتین فشار بدین به عنوان مثال میخواید با هانری شوت بزنید اصلا مهم نیست با پایه تخصصیش یا غیر تخصصی در این حالت مهم نیست شما در کجای زمین باشید و چقدر مربع(X) فشار میدید اگر دکمه R2 (LB)M و در حال دویدن باشید مربع(X) بزنید تا تهم پر بشه توپتون یه راست میره تویه دروازه به طوریکه انگار دروازه اهن رباس و توپ هم گلوله توپ به خودش جذب میکنه
در حالت Semi به مانند مثال بالا کار میکنه اما با درصد پایینتر چون اونجا دیگه مهمه که چقدر مربع(X) پر میکنید و هانری با پایه تخصیش میخواد بشوته یا غیر تخصصی و یا فاصله تون با دروازه چقدر است اگر زیاد فشار بدید مربع(X) توپتون میره خارج
اما حالت Manual که سخترین حالت همه چیز به دست شما داده میشه و اینجا واقعا معلوم میشه فیفا باز هستید یا نه در بهترین حالت میتونید طوری بازی کنید که انگار در حالت Asisted اما دیگر هوش مصنوعی کمکی نمیکنه و تمام حرکات بازی کن به دسته شماست برایه یه پاسه معمولی هم باید شما محاسبه کنید که چقدر ضبدر(A) باید پر کنید و انا لوگ به کدوم طرف بگیرید که پاس به بازیکن برسه این حالت واقعا فوقالعادس اما سعی کنید حالت شوت از حالت Manual خارج کنید چون واقعا شوت نمیشه کنترل کرد با این انالوگا مخصوصا برای 360
حالا شما دوست عزیز که میخواید بازی نه زیاد سخت بشه برات نه ابکی بهترین انتخاب برای شما حالت شوت=Semi پاس=Manual سانتر=Manual پاس تو عمق=Asisted البته اینجوریم بازی سخت میشه خواستید همه گزینه ها رو Semi بزارید و واقعا بعد از بازی لذت ببرید
اما یه نکته دیگه بالایه این موارد هم یه اتو سویچی که خونش پر و کم میشه اونم در بازی کمک شایانی میکنه به شما البته فکر کنم حالا اگر خواستید بازی کنترلش سختر بشه اون کم کنید خواستید کنترلش به شما کمک بشه اون زیاد کنید
پاس تو عمق Semi نداره!
ممنون از تذکرت حواسم به این نبود درسته نداره

آخرین ویرایش:
معمولش بین فیفا باز هایی که خیلی حرفه ای نیستن اینه که همه رو می ذارن روی Semi و برای پاس تو عمق که Semi نداره و و فقط دو حالت دیگه رو داره ، پاس تو عمق رو بذار رو Asisted تا خیلی تو گل زدن دچار مشکل نشی.

با این تنظیمات هم بازیت جذاب میشه هم گل زدن خیلی سخت نیست.

پاس تو عمق=Semi

پاس تو عمق Semi نداره!

خوب دوستان تریلر رسمیه فیفا 11
FIFA 11 Official Trailer
و همچنین معلوم شد که دمو 16 سپتامبر منتشر خواهد شد. (این رسمیه:d) بابت خبر قبلی معذرت میخوام.
همچنین طبق این تریلر تایید شد که تو این شماره میشه دروازه بان بود.

خوب دوستان تریلر رسمیه فیفا 11
FIFA 11 Official Trailer
و همچنین معلوم شد که دمو 16 سپتامبر منتشر خواهد شد. (این رسمیه:d) بابت خبر قبلی معذرت میخوام.
همچنین طبق این تریلر تایید شد که تو این شماره میشه دروازه بان بود.

یعنی توی BE A PRO می‌شه دروازه بان بود؟
می‌شه یه توضیحی بدی از تریلر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or