کاور همه مناطق رو تو قسمت باکس شات گذاشتم.کاور استرالیا را کسی دیده؟
cahill از بین رونی و کاکا زده بیرون
جالبه
کاور همه مناطق رو تو قسمت باکس شات گذاشتم.کاور استرالیا را کسی دیده؟
cahill از بین رونی و کاکا زده بیرون
جالبه
اما من حس میکردم واقعا بیوزنه درست مثله اینکه به توپ والیبال شوت میزنی چه طوری میره یا توپ فوتبال ساحلی این اخریا هم همچین بازی رو دستم امده بود که از هرجا اراده میکردم شوت میزدم میرفت تویه دروازه(جالبیش اینجا بود بدون هیچ دورخیزی انچنان شوت میکنند.گرچه گلر هم خیلی سوتی میده همیشه یه قدم جلوتر میاد اما این شوتایم که میزنن زیادی رویاییه) الانم هیچکس حاظر نیست باهام بازی کنه هرکیم که بازی میکنه برام شرط میزاره شوت چرخشی مثله سوواسا نمیزنی شوت پشت 18 نمیزنی ضربه ازاد شد پاس نمیدی نفر دوم شوت بزنه بره تو گلنسخه ی 2010 هم خیلی توپش بی وزن نبود!! مشکلات اصلیش به نظر من داوری بسیار بد و همینطور خنگی دروازه بان خودی بود! بودر کنید من یه کارایی از دروازه بان دیدم که ....!
اما من حس میکردم واقعا بیوزنه درست مثله اینکه به توپ والیبال شوت میزنی چه طوری میره یا توپ فوتبال ساحلی این اخریا هم همچین بازی رو دستم امده بود که از هرجا اراده میکردم شوت میزدم میرفت تویه دروازه(جالبیش اینجا بود بدون هیچ دورخیزی انچنان شوت میکنند.گرچه گلر هم خیلی سوتی میده همیشه یه قدم جلوتر میاد اما این شوتایم که میزنن زیادی رویاییه) الانم هیچکس حاظر نیست باهام بازی کنه هرکیم که بازی میکنه برام شرط میزاره شوت چرخشی مثله سوواسا نمیزنی شوت پشت 18 نمیزنی ضربه ازاد شد پاس نمیدی نفر دوم شوت بزنه بره تو گلاگر اینجوری گل بزنم قبول نمیکردن با این شرایط حاظر میشن باهام بازی کنن
اما خب تو این تریلری که دیدم یه جوری جو بازی سنگین شده بود مخصوصا اونجا که ضربه ازادو cr7 میزنه خیلی بهتر شده
اما کلا فیفا فوتبال کاملیه و هر سال بهتر بهترتر میشه
حق با شماست من تغییر دادم حالت Asisted به حالت Manual واقعا نمیشد راحت گل زدخوب دوست عزیز حالت شوت و پاس و غیره رو از لحاظ Asisted یا Semi یا Manual بودن مشخص کردی؟؟؟
در حالت Asisted اینی که شما میگی درسته اما حالت Manual گل کردن تک به تک هم واقعا سخته من استادهای فیفا رو هم دیدم رو این حالت خیلی خیلی سخت گل میزنن!
نه اصلا نمیدونستم ممنون که گفتیدیعنی دوست عزیز شما نمی دونستی کلا باید حالت ها رو از روی Assissted برداری؟؟؟ اصلا روی حالت Asisted بازی هیچ جذابیتی نداره!!!!!! یعنی اصلا اصلا هیچ جذابیتی نداره حتی 1%!!! کل فیفا به همین Manual و Semi قشنگه!!!
باورم نمیشه رو Asisted بازی می کردی!
حق با شماست من تغییر دادم حالت Asisted به حالت Manual واقعا نمیشد راحت گل زد
یه چند دست بازی کردم اما به نظرم میرسه ضربه ای که به توپ میزنن اونقدر نیست که توپش انچنان سرعت میگره با این فرق که در حالت Asisted توپ گل میشه اما در حالت Manual نمیشه اما از سرعت توپ به نظر من کاسته نمیشه
چرا یدونه صفحه پیش بود نیما که یکم از بازی رو نشون میداد. توی نمایشگاه هم فکر کنم مثل همیشه دموی قابل بازی رو که بعدا تو شهریور به ما میدن برای خبرنگارها قرار میدند.هنوز یه تریلر هم از گیم پلی بازی نیومده ؟
تنها چیزی که دوست دارم توی Fifa11باشه تغییر داده بشه نحوه گرفتن توپه دستت رو همش روی Aبذاری بعد مثل تراکتور توپ رو میگیری بدون اینکه خسته بشی خیلی مسخرست تو فوتبال واقعی توپ رو 1دقیقه نگه میداری تا نقشت رو اجرا کنی تا بازیکن ها جاگیر بشن اما تو FIFAتا میای توپ رو نگه داری طرف مقابل دستش رو گذاشته روی Aو به طرفت میاد ناخود آگاه دستت میره روی LTوRSتا نتونه توپ رو بگیره من نمیدونم اینا چرا درک نمیکنن اگه یه بازیکن فقط 5بار اینطوری پرس بکنه دیگه نفس براش باقی نمیمونه به نظر من باید رابطه خیلی مجکمی بین پرس کردن و خستگی برقرار باشه نمیدونم کسی به این چیزی که من میگم رسیده یا نه؟
آخه اون والدز اصلا دروازبان هست که به حرکاتش خنده دار نباشه. تو واقعیت هم حرکاتش خنده داره.دروازبان ها فراموش نشن.
من بعضی اوقات یه چیزایی از همین Valdes دیدم که یه 10 دقیقه ایی فقط به حرکتش میخندیدم.
بعدش واقتی دروازبانه اماده شیرجه میشه انیمیشنش یه جوریه. انگار میخواد بپره مرغ بگیره:d
این رو دقیقا کجا گفتن؟:d چون هنوز معلوم نیست که نیمه اول میاد یا دومPlayableدمو بازی هم مثل سال پیش نیمه اول شهریور میاد >:d<
اولا که با تیم ما درست صحبت کن:d مگه ما به اون دفاع های سوژه شما(به جز راموس) گیر میدیم؟آخه اون والدز اصلا دروازبان هست که به حرکاتش خنده دار نباشه. تو واقعیت هم حرکاتش خنده داره.
اگه ضربه کاشته ها رو هم بهتر کنن خیلی خوب میشه.