من الان اوون ویدوی دیوید رو دیدم یکی توو Comment نوشته بودن که :
in Pes are more national teams than fifa
pes the best
من موندم این Pes چی داره که این قدر عاشقشن تازه طرف می گه Pes تیم ها ی ملی بیش تری داره . تازه چون توو PES اوونم بازیکن ها ی دفاع با دروازه بان فرقی نداره یعنی دروازه بان رو بذاری حمله و حمله رو بذاری دروازه بان فرقی نداره راستی نمی دونم اینو چرا نوشتم .:d . از نظر من PES بجز شوت خوب هیچی نداره . و اوون تیم ملی هاش که عکس می چسبونه به صورتشون .)x
من اومده بودم تو این تاپیک تا بگم جدیدا کمی فیفا بازی میکنم و خوشم اومده که پسته گوهر باره شما رو دیدم
شما یا pes بازی نکردی کلا یا خیلی قدیما بازی کردی
اولا که نمیشه بازیکن رو تو پسته غیر تخصصی گذاشت ( میشه ولی کاراییش به شدت پایین میاد) مثل همین فیفا ، جالبتر اینکه اگر تو مستر لیگ این کار رو بکنی بازیکن اعتراض هم میکنه
ثانیا شما یه دفعه چهره ها رو که از نزدیک نشون میده رو تو هر دو بازی نگاه کن من تو فیفا ندیدم هیچ بازیکنی شبیه به قیافه اصلیش باشه !!! مخصوصا با اون طراحی چهره ها موقع حرف زدن و اعتراض و ... که بیشتر شبیه به کارکترهای GTA میشن ( گنگستر ها )
مهمتر از اون چیزی که دیشب بازی میکردم و آزارم میداد هیکله بازیکنها بود که همه انگار کله گنده و تنه کوچیک هستن ( اینم بگم که worldcup 2010 رو گرفتم ) و جالبه که میگید تو PES عکس چسبوندن به صورتشون که کلا متوجه نشدم یعنی چی؟
اسامیه پشته پیراهن ها رو هم که نگو ، افتضاح هست.
تو گیم پلی هم که کلا فیزیکه توپ در حده دولایه هایه خودمونه ، سانترها هم بعضی وماقع یه جوریه ( مصنوعیه)
ولی اگر دوربین رو رو حالت tele بگذاریم همونی که یه کم دور هست از زمین ، کلا بازی جالب هست و گیم پلیش حال میده مخصوصا ریزه کاری هایی که تو پاس دادن ها و فرار کردنه بازیکنها هست ، در کل من که خوشم اومده و هر شب تا سحر دارم 2 ساعت فیفا بازی میکنم و 2 ساعت حدودا PES که با هر دو هم دارم حال میکنم
ولی به نظرم اگر میشد یه بازی بیرون بیاد که FIFA + PES باشه واقعا خوب میشد و بی نقص
در هر حال نمیشه و نخواهد شد