FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
این سوال من هم هست.
کسی می دونه که میشه برای فیفا 11 هم مثل PES به صورت آفلاین فایل آپدیت جدید ترکیب تیم ها را از روی فلش مموری روی 360 ریخت.

راستی اگر من با LT برای آپدیت فیفا برم لایو هم بن میشم؟

ممنون میشم اساتید جواب من را بدهند.

جواب این دوستمون را هم بدید بد نیست. )x
این سوال خیلی از بچه ها هست

خیر انگار کسی جواب سوال اون دوستمون را نمی دونه.
حالا یک سوال من دارم برای دانلود آخرین ترکیب تیم ها و ... باید پوینت داشته باشی یا مجانی هست؟
خواهشا اگر کسی جواب را می دونه سریع جواب بده
با تشکر

آبروریزیه با این اینترنت.داری بازی می کنی گرم بازی هستی یهو ارتباط قطع میشه
یا تو بازیهای دسته جمعی دائم گیر داره.اینجوری آدم از لایو زده میشه

کسی می دونه که میشه برای فیفا 11 هم مثل PES به صورت آفلاین فایل آپدیت جدید ترکیب تیم ها را از روی فلش مموری روی 360 ریخت.

راستی اگر من با LT برای آپدیت فیفا برم لایو هم بن میشم؟

ممنون میشم اساتید جواب من را بدهند.
حالت معمولي بايد از xbl بگيريد‍. در مورد با فلش ريختن خودم تست نكردم ولي فكر نكنم فيفا قابليتي مثل اين داشته باشه. در مورد بن شدن هم من 3 4 ماهي هست كه لايو نميرم ولي تا اونجايي كه من مي دونم هر بازي احتمال بن كردن داره. حال بازي مثل fable iii احتمال بن شدن بيشتري دارد.

...

بلاخره بازي توي لايو Free شد يا نه ؟! هنوزم پوينت مي خواد ؟

سلام
دوستان من سال اول فیفا بازی میکنم میگم تو بکام لجندش(درست نوشتم)پیشرفت میکنه مثل pes
من یکی ساختم یه فصل تمام شد خبری از پیشرقت نبود.(منظور از پیشرفت امارش هست. امارش زیاد میشه)

سلام
دوستان من سال اول فیفا بازی میکنم میگم تو بکام لجندش(درست نوشتم)پیشرفت میکنه مثل pes
من یکی ساختم یه فصل تمام شد خبری از پیشرقت نبود.(منظور از پیشرفت امارش هست. امارش زیاد میشه)

اصلا تمام فيفا يك طرف پيشرفت بازيكنها يك طرف.شما بايد بازيكنهاي با قدرت پايين رو پروش بدي تا حرفه اي بشن و جاي بازيكنهاي بزرگتر رو كه بازنشته ميشن رو پركنند.ولي پيشرفت كردنش كشكي نيست بعضي اوقات يك مقدار صبر ميخواد.

من تنها مشکلم در این بازی اینه که نمی تونم دریبل بزنم کسی می تونه منو راهنمایی کنه !؟

جهتهارو اين ور اون ور كن دريبل ميزنه ديگه:d
يا اين كه از حركات تكنيكي خاص استفاده كن;)

برای دریبل زدن lt رو بگیر بعد آنالوگ راست رو تکون بده

اینجوری خیلی توپ رو جلو میندازه و غالبا ً دفاع توپو ازم میگیرن !
اعصابم داغون شده همه ی بازیهام یا 0-0 میشه یا فوقش 1-0 می برم !
امسال اولین سالیه که ساکر رو بیخیال شدم و دارم فیفا میزنم .

شما اول بايد lt رو بگيريد و بعد آنالوگ راست رو به روش هاي مختلف بچرخانيد:)

اصلا تمام فيفا يك طرف پيشرفت بازيكنها يك طرف.شما بايد بازيكنهاي با قدرت پايين رو پروش بدي تا حرفه اي بشن و جاي بازيكنهاي بزرگتر رو كه بازنشته ميشن رو پركنند.ولي پيشرفت كردنش كشكي نيست بعضي اوقات يك مقدار صبر ميخواد.

جهتهارو اين ور اون ور كن دريبل ميزنه ديگه:d
يا اين كه از حركات تكنيكي خاص استفاده كن;)

بله صبر می خواد ولی این بازی باگستانه چیزه که معلومه اینه که این بازی مشکل رشد بازیکن ها رو داره که خود ea هم گفته و توی یک آپدیت 5 مگابایتی درستش کرده من خودم هیچ رشدی نداشتم بعد از آپدیت چند تا از بازیکنام جلوشون عدد 1 اومده البته vp که می سازید پیشرفتش درسته و باید اون کارایی که تو دفتر مخصوصش نوشته را انجام بدین تا پیشرفت کنه
ولی از حق نگذریم پیشرفت داشته من امروز داشتم 10 بازی می کردم دیدم عجب پاسکاری ها عالی شده تو 11 ولی باگ هایی که داره خیلی اعصاب خورد کن تر از قبلیاست
مثلا اکثر مواقع موقع پاس دادن بازیکن نمیره طرف توپ می ایسته تا توپ بش برسه بعضی مواقع هر چی b رو می زنی که دفاع توپ رو با سر دور کنه اصلا نمی پره و گل می خوری

اون دوستمون که گفت یا 0-0 میشه یا 1-0 تنها راهی که می تونی ببری این که بازی رو بگذاری رو pro اون وقت دیگه داوری کمتر اذیتت می کنه ولی واقعا از بس بازی آسون میشه مسخره میشه اما اگه رو درجه های بالاتر بازی کنی بازی بهتر میشه ولی سخت شدنش نامردیه مثلا تک به تک شدی می بینی دفاعهای حریف سوپرمن میشند میاند توپ رو می گیرند
برای دریپل زدن هم خیلی طول می کشه که یاد بگیری اول باید تو آرنا خود حرکت رو یاد بگیری بعد یه بازی تمرینی با تعداد کم انجام بده تا دستت بیاد چطوری تو بازی استفاده کنی بعد یه بازی تمرینی کامل بکن تا بفهمی که موقع بازی کامل کی باید دریپل کنی کی نکنی

شما چون قبلا ساکر بازی میکردی و تازه امسال به جمع فیفا بازها:dپیوسته اید ممکنه که به کنترل بازی عادت نداشته باشی.به مرور زمان درست میشه.

بله صبر می خواد ولی این بازی باگستانه چیزه که معلومه اینه که این بازی مشکل رشد بازیکن ها رو داره که خود ea هم گفته و توی یک آپدیت 5 مگابایتی درستش کرده من خودم هیچ رشدی نداشتم بعد از آپدیت چند تا از بازیکنام جلوشون عدد 1 اومده البته vp که می سازید پیشرفتش درسته و باید اون کارایی که تو دفتر مخصوصش نوشته را انجام بدین تا پیشرفت کنه
ولی از حق نگذریم پیشرفت داشته من امروز داشتم 10 بازی می کردم دیدم عجب پاسکاری ها عالی شده تو 11 ولی باگ هایی که داره خیلی اعصاب خورد کن تر از قبلیاست
مثلا اکثر مواقع موقع پاس دادن بازیکن نمیره طرف توپ می ایسته تا توپ بش برسه بعضی مواقع هر چی b رو می زنی که دفاع توپ رو با سر دور کنه اصلا نمی پره و گل می خوری

اون دوستمون که گفت یا 0-0 میشه یا 1-0 تنها راهی که می تونی ببری این که بازی رو بگذاری رو pro اون وقت دیگه داوری کمتر اذیتت می کنه ولی واقعا از بس بازی آسون میشه مسخره میشه اما اگه رو درجه های بالاتر بازی کنی بازی بهتر میشه ولی سخت شدنش نامردیه مثلا تک به تک شدی می بینی دفاعهای حریف سوپرمن میشند میاند توپ رو می گیرند
برای دریپل زدن هم خیلی طول می کشه که یاد بگیری اول باید تو آرنا خود حرکت رو یاد بگیری بعد یه بازی تمرینی با تعداد کم انجام بده تا دستت بیاد چطوری تو بازی استفاده کنی بعد یه بازی تمرینی کامل بکن تا بفهمی که موقع بازی کامل کی باید دریپل کنی کی نکنی

ببين فكر كنم تو كلا با فيفا مشكل داري.نه؟:d
هر بازي مشكلهاي خودش رو داره.ولي چيزي كه در فيفا مشخصه هر سال اين مشكلات به حداقل خودشون ميرسن.
در مورد اين كه بازيكن نميپره بايد بگم توي واقعيت هم بعضي اوقات اين اتفاق ميفته كه بازيكن نميتونه بپره روي هوا و سر بزنه در ضمن اين كه بازيكن وايميسته سر جاش يه راه من واسش دارم اين كه سري پدال رو عوض كني كنترل اون بازيكن رو در حين اين كه توپ داره ميرسه به بازيكن در درست بگيري.

ببين فكر كنم تو كلا با فيفا مشكل داري.نه؟:d
هر بازي مشكلهاي خودش رو داره.ولي چيزي كه در فيفا مشخصه هر سال اين مشكلات به حداقل خودشون ميرسن.
در مورد اين كه بازيكن نميپره بايد بگم توي واقعيت هم بعضي اوقات اين اتفاق ميفته كه بازيكن نميتونه بپره روي هوا و سر بزنه در ضمن اين كه بازيكن وايميسته سر جاش يه راه من واسش دارم اين كه سري پدال رو عوض كني كنترل اون بازيكن رو در حين اين كه توپ داره ميرسه به بازيكن در درست بگيري.

[FONT=&quot]
چی چی با فیفا مشکل داری ؟؟؟؟؟؟؟ من از اون موقعی که گیمر بودم فیفا بازی می کردم حتی هنوز pes رو ندیدم نمی دونم چرا همه از فیفا امسال بت ساختند هر بازی مشکل داره امسال فیفا خیلی پیشرفت کرده ولی وقتی تو فیفاهای قبلی یه سری از ایرادها اون قدر که تو این به چشم میاد و رو نتیجه تاثیر گذاره به چشم نمیاد نمیشه گفت هر بازی ایراد داره چون ما پارسال خیلی از ایراد ها رو نداشتیم که امسال داریم
یعنی چه تو واقعیت نمی پره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی تو واقعیت نپره یعنی خود بازیکن نخواسته بپره چرا هر ایرادی که داره رو می چسبونید به واقعیت؟؟؟؟ خیلی چیزا رو نمیشه واقعی کرد چون وقتی داری بازی می کنی باید دستورات تو اجرا بشه کی رو دیدی که تو واقعیت نپره توپ رو دفع کنه مگه این که تبانی کرده باشه
اما جواب دوم:تو یه لحظه حساس که پاس می دی تا تو بازیکن رو عوض کنی وحرکت کنی وسط راه توپ قطع میشه بعضی جاها میشه و بعضی جا ها نمیشه
من از اون روز که امده تا حالا فیفام قطع نشده می خوای تموم اشکالاتش رو لیست کنم همه بازی ها اشکال دارند ولی این اشکالات می تونه یه دفعه برد تو را به باخت تبدیل کنه
به نظر تو اینا اعصاب خورد کن نیست که دقیقه 90 دفاع خودت توپ رو تو دروازه استپ میکنه؟این چی بعد از کلی زحمت اصلا پات به پای حریف نخورده پنالتی می گیره ؟این خوبه روی همچین خطایی تو کارت زرد می گیری ولی حریفت رو خطای بدتر از این اخراج که هیچی حتی کارت هم نمی گیره؟این خوبه که بازیکنات دارغ و دارغ بدون دلیل می خورند زمین ؟ این خوبه که توپ شوت بشه به دروازه بخوره به تیرت دروازه بان نپره توپ رو بگیره نگاه کنه؟این خوبه که تو کریر مود اخراج بشی بعد دلیلش رو بنویسه عملکرد خوب نسبت اهداف فصل؟

بازی پیشرفت هم داشته:
مثل:پاس کاری به مسخرگی قبلی ها نیست که راحت از این ور زمین پاس بدی اون طرف زمین
امکانات جدیده کریر مود-استیل واقعی تر بازیکن ها-بیشتر بودن تعداد فن های میزبان نسبت به مهمان تو ورزشگاه ها و...
من نمی خواستم اینا رو بگم ولی پست شما رو که دیدم نمی تونستم جواب ندم چون تو پست قبلی هم انتقاد کردم هم تعریف ولی این که ایراد بازی رو بگذاریم به حساب واقعیت درست نیست حقیقت اینه که بازی یه سری مشکلاتی داره که باید پذیرفت شما یه سری به این سایت بزن ببین هر روز دارند از ea می خواند که بازی رو درست کنه
[/FONT]​
http://forum.ea.com/uk/forums/show/34.page

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or