FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
سلام.
جدیدترین آپدیت برای فیفا توی لایو چی اومده؟
برای آپدیت کفشها و نقل انتقالات زمستانی میخوام......

راستی اگه برای آپدیت فیفا با نان استیلت 1.6 برم لایو ممکنه بن بشم؟؟؟
*

سلام دوستانبا عرض معذرت که تاپیک زدم ببخشید من فیفا 11 تریالم تموم شده حالا باید په کار کنم میگه کد بزنه بعضی ها میگن باید پوینت بدی پوینت چه جوری بدست می آید و آیا میشه پوینت رو خرید برای فیفا 11 ممنون میشم جواب بدین بازم معذرت جای رو پیدا نکردم که پست بدم :x ما تازه کاریم ببخشید
بله باید پوینت بدی. برای بدست آوردن پوینت ! میتونی از سایتهایی مثل http://game-ir.com/ بخری که بعد از تایید اینکه پول رو به حسابشون ریختی یه کد به ایمیلت ارسال میکنن و اون کد رو توی قسمت redeem code داخل کنسول میزنی و پوینت بدست می آید. برای فیفا 800 پوینت لازم هست که میشه حدود 15000 تومن.

سلامكسي اون دريبل رو بلده كه مثلا توپ رو ميندازه سمت چپ حريف و از سمت راستش فرار ميكنه ميره توپو ميگيره؟
خو اون که دریپل دوطرفه هست،باید توی اونجاهایی که میگیره بزنی. همه وقت جواب نمیده. انالوگ راست رو به سمت جلو میدی،بعد خودت از سمت دیگه حریف فرار میکنی

من میخوام 11 رو انلاین بازی کنم- چجوری اون کد رو بگیرم؟الان 3-4هزارتایی پونت(منظور P هست نه Gs) دارم،برای کد فیفا چوری دستبکار بشم؟
کمک کنید

سلام
چقدر پیچیده شده بازیا:d
تو منیجر مود چه طوری باید بازیکن جذب کنیم ؟؟؟؟
Transfers
Buy Players
اونجا جستجو میکنه و بازیکن مورد نظرت را پیدا میکنی
بعدش برای انتقالش به مبلغی به باشگاه پیشنهاد میدی
اگر خیلی کم باشه باشگاه رد می کنه و اگر کمی کم باشه میگه افزایش بده
بعدش باید با خود بازیکن قرار داد ببندی و باید حقوق هفتگی و مدت قراردادش را تعیین کنی
باز هم باید دقت کنی که مبلغ مناسبی به بازیکن پیشنهاد بدی و مدت قرار داد هم نه خیلی کوتاه باشه و نه خیلی بلند ( باتوجه به مبلغ پیشنهادی)
بعدش اگر بازیکن قبول کنه، بعد از یک روز اون بازیکن به تیمت اضافه میشه

Transfers
Buy Players
اونجا جستجو میکنه و بازیکن مورد نظرت را پیدا میکنی
بعدش برای انتقالش به مبلغی به باشگاه پیشنهاد میدی
اگر خیلی کم باشه باشگاه رد می کنه و اگر کمی کم باشه میگه افزایش بده
بعدش باید با خود بازیکن قرار داد ببندی و باید حقوق هفتگی و مدت قراردادش را تعیین کنی
باز هم باید دقت کنی که مبلغ مناسبی به بازیکن پیشنهاد بدی و مدت قرار داد هم نه خیلی کوتاه باشه و نه خیلی بلند ( باتوجه به مبلغ پیشنهادی)
بعدش اگر بازیکن قبول کنه، بعد از یک روز اون بازیکن به تیمت اضافه میشه
بازیکن مورد نظرم رو انتخاب میکنم برای خریدن اما میگه بمون تو ماکزیموم ات در حالی که پولی که برای خرید دارم حدوده 9 برابر پول بازیکنه هست چکار کنم حالا ؟؟؟؟:-/:-/:-/

بازیکن مورد نظرم رو انتخاب میکنم برای خریدن اما میگه بمون تو ماکزیموم ات در حالی که پولی که برای خرید دارم حدوده 9 برابر پول بازیکنه هست چکار کنم حالا ؟؟؟؟:-/:-/:-/
منظور اون گزینه اینه که تعداد بازیکنای تیمت تکمیله.باید چنتا از بازیکنای تیمتو بفروشی تا بتونی بازیکن جدید بگیری.به همین سادگی.

کمک.
سلام دوستان من برای خرید بازیکن تو منیجر مود وقتی که بازیکنه محبوب رو یعنی انری رو سرج کردم اشتباهی دکمهی y همون شورت لیست رو زدم و بازیکن از لیست پاک شد حالا هر کاری میکنم انری تو اون لیست سرجم( 10 دفعه سرج کردم) برنمیگرده چه کار کنم ؟؟؟؟

کمک.
سلام دوستان من برای خرید بازیکن تو منیجر مود وقتی که بازیکنه محبوب رو یعنی انری رو سرج کردم اشتباهی دکمهی y همون شورت لیست رو زدم و بازیکن از لیست پاک شد حالا هر کاری میکنم انری تو اون لیست سرجم( 10 دفعه سرج کردم) برنمیگرده چه کار کنم ؟؟؟؟
تو همون منوی Buy player یه گزینه هست به نام شورت لیست.اونو شما Yes میکنی و دوباره دکمه Y میزنی وبعد دکمه A میزنی.حالا بازیکن مورد نظرت میاد.فقط وقتی شورت لیست On میکنی گزینه دیگری رو دست نزن.

سلام.
جدیدترین آپدیت برای فیفا توی لایو چی اومده؟
برای آپدیت کفشها و نقل انتقالات زمستانی میخوام......
*
این سوال من هم هست.
کسی می دونه که میشه برای فیفا 11 هم مثل PES به صورت آفلاین فایل آپدیت جدید ترکیب تیم ها را از روی فلش مموری روی 360 ریخت.

راستی اگر من با LT برای آپدیت فیفا برم لایو هم بن میشم؟

ممنون میشم اساتید جواب من را بدهند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or