FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
2-چرا میشه فقط با کسی که گل رو زدی نرو طرف بازیکنهای خودت چون اونا میپرن سرت و دیگه نمیتونی خوشحالی کنی.:d

چه جوری میشه..من تا گلمیزنم سریع خودش خوشحالی ازخودش دروکونه:d
مثلwcنمیشه!!!!
حالا میشه دو سه تاخوشحالی عجیب غریب یاد بدی ممنون میشم...

خوشحالی هاش نصبت به wcفرقی کرده؟؟؟

خوشحالیا کلا فرق کرده.ویدئوهاش تو یوتیوب هست که همه رو آموزش دادن.

گل قرتی هم سخت نیست.من تاحالا دو سه تا برگردون گل زدم.چند تا هم زدم که گل نشده!بیشتر رو ریباند توپای بلند که میاد پشت مهاجم میزنن.البته نباید خیلی زود شوت زد.(دقیقا خودمم نمیدونم کی باید بزنی)

خوشحالیا کلا فرق کرده.ویدئوهاش تو یوتیوب هست که همه رو آموزش دادن.

گل قرتی هم سخت نیست.من تاحالا دو سه تا برگردون گل زدم.چند تا هم زدم که گل نشده!بیشتر رو ریباند توپای بلند که میاد پشت مهاجم میزنن.البته نباید خیلی زود شوت زد.(دقیقا خودمم نمیدونم کی باید بزنی)

میشه لینک این خوشحالی های بعد از گل رو بزارید

ممنون

آموزشش تو خوده بازی هست
البته Key ها رو گفته

شما برو یه جا خلوت چندتا کی رو باهم بگیر و چند تاش رو Tap کن خودش راه میوفته :دی

اوووووووووو خیلیه :دی

چه جوری میشه..من تا گلمیزنم سریع خودش خوشحالی ازخودش دروکونه:d
مثلwcنمیشه!!!!
حالا میشه دو سه تاخوشحالی عجیب غریب یاد بدی ممنون میشم...

خوشحالی هاش نصبت به wcفرقی کرده؟؟؟

ممنون
لینکها زیاد هستن شما برید توی یوتوب و بنویسید (fifa 11 celebrations) و بعدش کلی آموزش میاد.;)
اینم یه لینک که طرف کلی آموزش آپلود کرده:
http://www.youtube.com/watch?v=wENmaRmXq0E&playnext=1&list=PL6694D665BD476D5F&index=6

آخرین ویرایش:
کلا همه شادی ها یک مدله.lt یا lb رو میگیری.بعد میتونی 4 جهت آنالوگ راست رو بگیری یا چهار دکمه a x .... رو بزنی یا کارای دیگه که میشه با آنالوگ کرد.

کلا همه شادی ها یک مدله.lt یا lb رو میگیری.بعد میتونی 4 جهت آنالوگ راست رو بگیری یا چهار دکمه a x .... رو بزنی یا کارای دیگه که میشه با آنالوگ کرد.
نه خیلی بیشتر از ایناس !
درسته همش به این دکمه ها ختم میشه ولی اگه ترتیبش رو بلد باشی خیلی خوشحال میشه باهاش کرد ;)

من نمی دونم این ea پس داره چه غلطی می کنه چرا این اشکالای لنتی رو درست نمی کنه نشسته پولاشو می شماره و شر و ور میگه(360 نمی تونه با پلی رقابت کنه) نمی دونم با این ایراداش چرا این قدر یه سری به به و چه چه می کنند من تو فیفا های قبلی راحت می تونستم رو world class بازی کنم اما تو این بازی رو این درجه پر ایراد میشه فقط کافیه بکذارین رو pro بعد یه سری مشکلات حل میشه مثلا تو world class داور همش به نفع حریف می گیره تازه بی خودی کارتم میده حالا بگذارین رو pro همه چی برعکس میشه خطا ها به نفع شما میشه من نمی دونم پس این آپدیت 5 مگی چی کار کرد؟آفساید ها که هنوز درست نیست یه دفعه توپ رو زمین افتاده بوده بازیکن من به بازیکن حریف گیر کرده بود هر چی دکمه می زدم نه بازیکن من حرکت می کرد نه بازیکن حرف چسبیده بودند به هم یه دفعه توپ جلوی دروازه دفع شد بعد دوباره رسید به حریف شوت کرد دروازه بان من به جای این که با دست بگیره با پا پاس داد به مهاجم حریف اونم زد تو گل همین امروز یه سانتر کردم توپ هنوز به سر رونی نرسیده بود یه بازیکن نامرئی با سر زد تو اوت حتی من B رو هم نزده بودم اگه رو pro بازی کنم خیلی بهتر میشه ولی اصلا لذت نداره خیلی راحت توپ رو می گیری اصلا حریف هیچ کاری نمی کنه اه دیگه خسته شدم کاش آنلاینش از این مشکلات نداشته باشه

من نمی دونم این ea پس داره چه غلطی می کنه چرا این اشکالای لنتی رو درست نمی کنه نشسته پولاشو می شماره و شر و ور میگه(360 نمی تونه با پلی رقابت کنه) نمی دونم با این ایراداش چرا این قدر یه سری به به و چه چه می کنند من تو فیفا های قبلی راحت می تونستم رو world class بازی کنم اما تو این بازی رو این درجه پر ایراد میشه فقط کافیه بکذارین رو pro بعد یه سری مشکلات حل میشه مثلا تو world class داور همش به نفع حریف می گیره تازه بی خودی کارتم میده حالا بگذارین رو pro همه چی برعکس میشه خطا ها به نفع شما میشه من نمی دونم پس این آپدیت 5 مگی چی کار کرد؟آفساید ها که هنوز درست نیست یه دفعه توپ رو زمین افتاده بوده بازیکن من به بازیکن حریف گیر کرده بود هر چی دکمه می زدم نه بازیکن من حرکت می کرد نه بازیکن حرف چسبیده بودند به هم یه دفعه توپ جلوی دروازه دفع شد بعد دوباره رسید به حریف شوت کرد دروازه بان من به جای این که با دست بگیره با پا پاس داد به مهاجم حریف اونم زد تو گل همین امروز یه سانتر کردم توپ هنوز به سر رونی نرسیده بود یه بازیکن نامرئی با سر زد تو اوت حتی من B رو هم نزده بودم اگه رو pro بازی کنم خیلی بهتر میشه ولی اصلا لذت نداره خیلی راحت توپ رو می گیری اصلا حریف هیچ کاری نمی کنه اه دیگه خسته شدم کاش آنلاینش از این مشکلات نداشته باشه

اقا در اين كه هر بازي يك سري مشكل داره شكي نيست ولي در اين هم شكي نيست كه فيفا كمترين مشكل ممكن رو داره و اونقدر هم مشكلاتش سطحي و ناگهانيه كه ميشه بگي مشكل خاصي نداره.اون اتفاقاتي هم كه واسه شما افتاده خيلي طبيعيه.بلاخره بازي هميشه مشكل داره.ولي بايد بگم فيفا بهترين شبيه ساز ورزشيست مخصوصا شماره فعلي

برای زدن شوت کات دار در ضربات ایستگاهی فقط باید دکمه شوت رو بزنیم و به چیز دیگری احتیاج نیست. درسته؟ آخه توی قسمتی که دکمه ها رو توضیح داده نوشته فقط برای زدن شوت محکم و مستقیم باید Lt رو بگیریم و بس.درسته؟

آخرین ویرایش:
کمک در مورد فیفا 11

سلام دوستانبا عرض معذرت که تاپیک زدم ببخشید من فیفا 11 تریالم تموم شده حالا باید په کار کنم میگه کد بزنه بعضی ها میگن باید پوینت بدی پوینت چه جوری بدست می آید و آیا میشه پوینت رو خرید برای فیفا 11 ممنون میشم جواب بدین بازم معذرت جای رو پیدا نکردم که پست بدم :x ما تازه کاریم ببخشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or