من نمی دونم این ea پس داره چه غلطی می کنه چرا این اشکالای لنتی رو درست نمی کنه نشسته پولاشو می شماره و شر و ور میگه(360 نمی تونه با پلی رقابت کنه) نمی دونم با این ایراداش چرا این قدر یه سری به به و چه چه می کنند من تو فیفا های قبلی راحت می تونستم رو world class بازی کنم اما تو این بازی رو این درجه پر ایراد میشه فقط کافیه بکذارین رو pro بعد یه سری مشکلات حل میشه مثلا تو world class داور همش به نفع حریف می گیره تازه بی خودی کارتم میده حالا بگذارین رو pro همه چی برعکس میشه خطا ها به نفع شما میشه من نمی دونم پس این آپدیت 5 مگی چی کار کرد؟آفساید ها که هنوز درست نیست یه دفعه توپ رو زمین افتاده بوده بازیکن من به بازیکن حریف گیر کرده بود هر چی دکمه می زدم نه بازیکن من حرکت می کرد نه بازیکن حرف چسبیده بودند به هم یه دفعه توپ جلوی دروازه دفع شد بعد دوباره رسید به حریف شوت کرد دروازه بان من به جای این که با دست بگیره با پا پاس داد به مهاجم حریف اونم زد تو گل همین امروز یه سانتر کردم توپ هنوز به سر رونی نرسیده بود یه بازیکن نامرئی با سر زد تو اوت حتی من B رو هم نزده بودم اگه رو pro بازی کنم خیلی بهتر میشه ولی اصلا لذت نداره خیلی راحت توپ رو می گیری اصلا حریف هیچ کاری نمی کنه اه دیگه خسته شدم کاش آنلاینش از این مشکلات نداشته باشه